Man in the mirror


Då har jag suttit och pluggat en stund och har lite kvar men det gör jag i skolan imorgon på min 3 timmars håltimma. Ska dock ta och läsa lite i min svenska bok lite senare men det är ju inget jobbigt direkt.
Känner att jag börjar få ont i halsen med inte alls bra får hoppas att det går över snart, har druckit lite te nu för att stilla smärtan lite.
Föresten någon som är haj på datorer och vet vad det kan vara för fel om datorn stängs av hela tiden? till och med när man lyfter den jag har altså en bärbar?.
nepp nu ska jag gå ut till mamma i köket som bakar äpplepaj muums.

good song

För Det...

ÄR INGEN VANLIG DAG FÄR DET ÄR MALINS 18 ÅRS DAG HURRA HURRA HURRA :D, GRATTIS MALIN <3

Mysdag


Gick skit bra att köra bil idag och fick en massa beröm av mamma så det känns skönt. Blev att laga tacos när vi kom hem efter åkturen och sedan så har vi suttit och kollat på "svenska hjärtan", som precis tog slut. Så nu sitter jag här i min mysdress framför en annan film, som vi får hoppas är något att ha. Nepps nu ska jag ta mig lite dricka och sedan se vidare på filmen, kram.

Music


Sitter hemma och tar det lungt och lyssnar på bra musik, Danne åkte för ett tag sen. Så jag ska vell ta mig orken att plugga lite senare och sen så ska jag även ut och köra bil med mamma om ett tag. Annars så blir det nog att bara ta det lungt, är ju trots allt söndag och skola imorgon igen. Nu ska jag digga vidare till favorit låten, kram.


Favorit låten just nu

Ändrade planer


Som sagt så blev det ändrade planer, blev varken att åka till Daniel eller att spela badminton. Istället så satte jag på sex and the city filmen igen och har precis sätt klart på den, och nu väntar jag på att Daniel istället ska komma hit. Medans jag väntar så kollar jag en film på femman.

Kräftskiva har dom här ute med precis utanför oss det är världens liv dom skriver och dunkar as hög musik hoppas dom inte håller på mer än till 12 får då blir jag galen. Naepps nu ska jag fortsätta se film kramar.

Lördag 29/8


Sitter hemma för tillfället och gör inget alls, skönt fast endå inte jag gillar ju sällskap. Men ska ju träffa Daniel sen så det ska bli mys, vi kanske ska åka och spela lite badminton men det är sånt sånt märks. Var ju en hel del bra filmer på tv ikväll med så kan ju hända att vi bara ser en film och tar det lungt. Nu kom iallafall mamma hem så ska prata lite med henne så vi hörs senare kram.

Manesa



(Dåliga bilder jag vet.)
Blev i vilket fall att dra till Manesa igår med tjejerna och dricka drinkar och cider. Hur mysigt som helst, och vi stannade nästan till stängning. Då blev det bara att gå hem och natta kudden. Blev i vilket fall en toppenkväll. Kram.

Långhelg


Var ju ledig igår och är även ledig i dag så blir en riktig långhelg för min del, så underbart skönt. Sitter just nu ute i krokek hos älskling, och båda pluggar duktiga som vi är. Ska hem sen senare och träffa tjejerna blir nog att gå någonstans och ta en drink och bara mysa utav sällskapet ska bli riktigt mys. Nu är det bäst att jag fortsätter plugga annars fastnar jag bara framför datorn. Vi hörs senare kramar.

Kvällspromenad


Ska gå ut på en promenad nu en stund och sedan klockan 21.00 så ska vi se på den här filmen som visas på kanal 6. Fårse om jag slänger in ett inlägg efter filmen annars så hörs vi imorgon. Kram.

Slappa

Har sovit som en stock inatt och gick inte upp förns klockan var 12.00 så skönt. Har bara suttit och degat framför datorn och rensat den lite vilket tog några timmar sammanlagt så förhoppningsvis så ska den inte vara lika seg längre.
Har suttit och pluggat lite teori en stund nu med och blir nog kanske lite mera sen men först ska vi hjälpa Daniels mamma med maten. Så vi hörs senare kram.

Todays



Tröja - H&M
Linne - Gina
Jeans - Vero Moda
Ring - Glitter
Klocka - Från mormor.
Guldring - Två Hjärtan
Armband - Från mormor.
Ring - Glitter

Nu kan ni nå mig!

Lång dag i skolan idag, slutade halv 4a. Men idag var jag iallafall inte lika trött som jag var igår vilket är en stor fördel. Idag blir det att ta det lungt, är ju ledig imorgon så ska sova hos Daniel inatt o mysa lite.

Föresten så har jag mobil igen tack vare Pappa som gav mig hans gammla, sen så kunde även Jimmy låsa upp den med så tack så mcyket för det :D.
Så nu har jag sysselsatt mig med att installera nya mobilen i datorn så att jag ska kunna lägga in bilder och det tog över en hel timma sjukt jobbigt men nu är det klart!. Så här bjuder jag på två bilder.

Långa Nätter

Kunde tyvärr inte ta någon ny bild idag eftersom mobilen är på lagning och min kamera funkar lite som den vill. Så här är en gammal.

Tubtop - Gina
Linne - BikBok
Leggings - Gina

Tisdag


Då var det helt klart att jag ska ha praktik på Lindex, kommer nog bli jätte bra dom verkar väldigt trevliga.

Gått på stan i ett par timmar med Linnea och Jennifer. Lämnade in min skit mobil på mobilakuten så just för tillfället har jag ingen mobil bara så ni vet!. Sen blev de det att gå en sväng och titta lite med. Men nu är jag äntligen hemma, är helt slut och hur trött som helst. Nu blir det att lägga sig i sängen och se på tv eller något sånt. Kramar sålänge.

Bilrunda

Jag vill börja detta inlägg med att säga GRATTIS HEIDI TILL KÖRKORT :D. Måste erkänna att jag är lite avundssjuk.
Blev att åka en liten runda med bilen med Heidi och tjejerna haha så kom precis hem så nu blire det att äta plättar sedan möblera om lite i rummet, sen film.

Kofta - Cubus
Linne - Monki
Jeans - Vero Moda

Första skoldagen avklarad!


(Gammal bild)
Skönt att sluta tidigt idag, slutade 20 över 1. Annars så är det bara långa dagar på mitt schema usch. Men nu var iallafall första dagen avklarad. Ska snart ta mig något att äta sen vänta på att Linnea ska sluta skolan. Ska nämligen träffa den plutten idag och kanske kan hon hjälpa mig med min dator som bara stängs av, av sig själv hela tiden?. Allt går sönder för mig mobilkameran, digitalkameran och datorn. Vad ska man nu ta kort med?. Det måste fixas snarast möjligt. Nu ska jag äta Bye.

Mysdag


Slet på mig myskläderna förut och tog cykeln ner till pappa, där jag stannade en liten stund. Sen åkte vi hem hit så satt pappa upp en ny lampa till mig och lämande lite saker som jag hade där hemma. Så nu har man bra ljus här inne med, härligt.
Imorgon är det skolan som gäller, första dagen för mig eftersom jag missade dom första dagarna på grund utav att jag var i Spanien. Så ska bli ganska skönt att göra något om dagarna nu men så kommer jag nog bara tycka en vecka. Men som sagt nu är det sista året i skolan så det gäller att plugga som bara den. Nu blir det duschen sen lite fix här hemma kram.

Best

Heidi och jag i Fredags innan utgång. Du är bäst <3.



Nu ska jag läsa lite teori sen se om pappa har vaknat. kram.

More Spain

Har fortfarande inte hittat min mobil sladd!, men sen kom jag på att jag hade en till sen min förra mobil. Så här kommer lite flera bilder ifrån Spanien.

Solning vid poolen.

Typ tredje dagen.

Sista dagen åkte vi till Alicante. Satte oss vid vattnet och tog en drink.

Lördag

Oh jag hittar inte min kabel till mobilen så ja kan lägga in bilder. Får leta lite till.

Ikväll blir det att ta det lungt äta lite god mat och sen gå ner till fyverkerierna kanske.

Utgång

Utgång med Heidi ikväll.

Bilder

Spanien i bilder.
Älskling vill ej vara med på bild så ni får nöja er med mig ;D.








Haha den bjuder jag på. Näst sista dagen.



Back From Spain

Då var man hemme ifrån Spanien igen då, bilder kommer senare idag kram.

IMORGON DRAR VI!

Hemma en sbabbis nu, har packat eller jag håller på får absolut inte glömma något nu. Efter det blir det att åka ner på stan och göra massa andra ärenden inför imorgon, eftersom imorgon ÅKER VI! så jäkla underbart. Naepp nu måste jag fortsätta packa vi hörs.

Spanien förra sommaren

Söndag


Sådärja, då var man hemma ifrån kräftskivan. Kvällen blev mycket lyckad, god mat, dryck och sen lite dans med Hanna haha. Alla var nog lite runda om fötterna men jag hade som sagt riktigt roligt.

nu är jag hemma hos Daniel iallafall och imorgon blir en hetsig dag har så mycket att göra innan vi åker till Spanien måste ta ut pengar och växla pengar och diverse så imorgon ska vi fixa det sen på tisdag så åker vi, så jäkla underbart.

It´s never to late

En sen outfit, onsdagens.

Hatt - Pappas gamla
Väst - Cubus
Linne - H&M
Shorts - H&M

Sådär då drar jag snart till landet på kräftskiva, ska bli riktigt kul. Hörs imorgon kram.



Gårdagen

Lite dåliga bilder från igår, men heidi får skicka dom lite bättre senare.

Förfest hos mig sedan blev det otten.





Blir bättre bilder när Heidi skickat sina bilder.

Sena Bilder

Lite sena bilder från Heidis 18 års dag.








Torsdag

Igår eftermiddag åkte jag ut till Svärtinge med Heidi och Carro S för att möta upp Malin och Ida. Kvällen spenderades hos ida med tacos vin och bubbelbad, så jäkla mysigt och underbart. Vi spenderade även våran natt där så nu på morgonen så har vi solat en massa och även badat. Ikväll blir det utebio och kolla på Mamma Mia.

Bilder kommer senare när Heidi skickat, eftersom min kamera är trasig.

Onsdag


Snart hem till ektorp, för att sedan även träffa tjejerna. Ska bli mys. Blir hemma ett par dagar nu så blir nog mer uppdatering då. Kram. 

Fy på mig


Fy på mig jag som sa att jag skulle uppdatera senare så har jag inte gjort det iallafall och nu börjar ju Beck med så ska tyvärr se det så jag ber om ursäkt får försöka få in ett lite roligare inlägg imorgon istället. Kram på er.

Måndag

Ojsan blev visst ingen uppdatering igår.
 Igår blev det iallafall att sätta sig på sandviks bryggan sola lite åka båt och kolla medans dom andra åkte vattenskidor samt någon slags boll/ring som man ligger inne i, själv tordes jag inte upp på vatten skidorna men nästa gång måste jag. Efter det blev det snabbt hem för en dusch och seda fixa sig lite och sedan satte vi oss på Sjöstugan och käka mat med Daniels familj och några vänner till dom, hur mysigt som helst. Sen blev det även att gå hem till deras vänner för att spela lite spel och dricka vin. Sen var det dags att gå hem o natta kudden. Så såg min dag ut igår.

Idag ska jag och Danne in till stan för lite ärenden sedan åker vi nog hem hit igen, men jag ska försöka göra en liten roligare uppdatering sen senare.Kram på er.

Brist på bilder just nu, man kanske borde åka hem och hämta sin egna dator med.


8 dagar kvar

Lördag

Skit kass bild jag vet, med min digitalkamera vill verkligen inte funka. Snart kommer min älskling hem från lägret, dom sitter i bilen nu så jag ska hem dit om ett tag och mysa som bara den har inte träffat honom på en vecka.

Kofta- Cubus
Linne - Monki
Leggings - Gina

Dagen Efter

Fy tusan vad roligt vi hade igår, grymt skoj och trevligt sällskap. Så här sitter jag nu bakis och ont i fötterna men det var det värt. Lägger in bilder lite senare när heidi har skickat.

Nu blir det film.

diggar hennes brillor.

Nicole Richie

RSS 2.0