Skor

just det har beställt ett par skor ifrån nelly.com, som kom idag.

Klippt mig

Håret ser mörkare ut på bild ett på grund utav att lampan inte lös på då!.

FÖRE                                                           EFTER

Skönt att bli av med lite utav det slitna.

Första Advent

Ja det är som sagt första advent idag, vilket jag alltid brukar tycka är hur mysigt som helst. Att få ta fram alla adventsljusstakar. Men denna månad förknippar jag bara med ledsamhet. Det har alltid hänt något denna månad som har fått mig ledsen. Jag är tom på ord, jag är ledsen, och det känns ensamt. Det är också mycket i skolan nu vilket får mig att bli deprimerad.

Miss You

Humöret är inte på topp. Därför ingen lust att blogga för tillfället.
Har varit iväg och gjort lite ärenden med mamma idag, vi köpte
även en blomma till melissas grav som vi sedan åkte ut och lämnade
sen tände vi ett ljus med. Det är tomt här hemma utan henne.♥

Min ängel

Världens hemskaste dag i hela mitt liv, men jag hoppas du har det bättre i himmlen Melissa♥

<3


Min älskling♥
Ska se lite på tv nu med mamma och katten. Har ingen praktik imorgon eftersom jag ska följa med mamma till vetrinären med Melissa. Jag hoppas verkligen att vi får ha henne kvar, men det ser inte ut som så :(.

Lindex


Har varit på Lindex idag as always. Alltid lika roligt, dock var jag sjukt trött idag och är fortfarande.Blev en kort sväng på stan med Linnea efter praktiken. Fasan så mycket fint det finns. Men men här sitter jag nu med en kopp kaffe och ska alldeles snart börja plugga lite. Det är rätt mycket nu innan jul. Men snart är det jullov och det ska bli så skönt.♥

<3


JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT♥

Good

BÄSTA GREYS

091125


( Bild lånad av google.se )
Då har man pluggat lite grann och även hunnit med
att göra plättar, gott som tusan. Nu är det bara att
invänta Grays Anatomy som börjar klockan 21.00.
Blir nog att plugga lite till innan det börjar, Bye♥

Onsdag


( brun, ja tack! )
Då var man hemma efter en lång skoldag med många lektioner. Hade samhälls prov idag kändes helt okej svarade på allt så jag hoppas det gick bra. Jag cicci och Adelina var rätt trötta på sista lektionen och vi skrattade en hel del. Adelina var så trött så hon snubblade haha ännu roligare. Men nog om det jag ska ta en kopp kaffe nu sen blir det lite plugg igen. Bye♥

Tisdag


Har precis sätt klart på Desperate Housewife.
Nu blir det lite mera plugg och sen läggdags.
Bye♥

Plugga

Jag är hemma. Fick slutade tidigare idag från Naturkunskap B, eftersom halva klassen skulle ha labb. Jag valde att inte ha det idag eftersom jag måste plugga samhäll. Så nästan vecka är det min tur att ha labb och sluta sent. Men som sagt prov i samhäll imorgon så därför har jag ej tid att sitta här utan nu ska jag plugga. Bye♥

Lär behövas några koppar idag

Snyggt!





Bilder

Lite bilder från i lördags.






Måndag & Ledig

Bad uppdatering!.
Blev en utgång i lördags med Heidi&Malin. Började med att vi drack och fixade oss lite hemma hos Heidi för att sedan ta bussen ner mot Hugo&Otten. Vi höll till vid Otten mestadels och vi hade det roligt. Träffade ett gammla kompisar också, vilket var trevligt.

Söndag bestod utav bakfylla. Men jag lyckades ta bussen hem till Daniel lite senare på dagen och tillbringade min natt där.

Idag är det måndag och jag är ledig eftersom vi hade öppet hus i lördags. Mycket skönt måste jag tala om, gick inte upp förens 20 i 1. Men det behövdes en rejäl sömn. Nu måste jag dock plugga lite samhäll eftersom jag har prov på onsdag. Men slänger upp lite bilder från i lördags så fort Heidi skickat dem. Bye♥

Utgång

Öppet hus idag gick skit bra!


Senare blir det utgång med mina kära vänner.
Så jag ska hjälpa mamma med maten och sedan fixa mig.


Sova

Jag är skit trött så ska gå och lägga mig nu. Vi har ju öppet hus imorgon så måste gå upp tidigt. Altså ingen sovmorgon för mig imorgon!.

Glöm inte Kungsgård imorgon kl 10.00. Alla olika UF företag håller till i Aulan.


GODNATT.

Förtur


Ibland har man förut. Det var lite speciellt för oss som jobbar på Lindex idag, så detta fick jag hem för ett skit billigt pris. Helnöjd är jag.
• Nessisär
• Skinnhandskar

Praktik + Modevisning


Äntligen är jag hemma. Har haft praktik till 17.00 och direkt efter så gick jag hem till Linnea en snabbis. Sen gick hon och jag till kungsgård och kollade på frisörs modevisning som var kl 18.00. Det var skit bra, och Heidi var så fin. Slänger in en bild på henne senare när emma skickat.
Nu är jag grymt hungrig och trött så ska laga mat, dra på mig mjukis kläderna och se på idol. Bye

Snark


Gud så trött jag är. Sitter och slumrar här vid datorn så bäst jag går och lägger mig. Lång dag imorgon med, Praktik på Lindex 09.45 - 17.00.
BYE ♥.

Spyfärdig?

Blä vad mätt jag är! Har svulla ungefär en halv kladdkaka. Spyfärdig haha.

Hemsidor


Har suttit och kollat in en massa olika hemsidor med kläder och skor. Har hittat sjukt mycket fint. Fan vad jag vill ha pengar och ett jobb!.
Känns som jag inte köpt något åt mig själv på hur länge som helst, förutom små saker. Not fun!

Home


Då var man hemma ifrån praktiken då. Jag hade det sjukt roligt idag och jag trivs så bra. Dom är helt underbara där. Jag har hållt på bland sminket hela dagen, inte helt fel eftersom jag gillar det ;D. Det spelades en hel del jullåtar inne på Lindex och det fick mig på så bra humör och nu längtar jag grymt mycket efter julen.
Nu är jag som sagt hemkommen, har ont i ryggen och är lite trött. Men ska ta mig en kopp kaffe nu och koppla av lite. Sen mysa lite med min älskade katt som ännu en gång spytt blod, usch vill att hon ska bli bra.

Godnatt


Nu så ska jag bädda ner mig i sängen och läsa lite. Sen så ska jag sova. Blir en lång dag imorgon, jag har praktik 09.45 - 17.00. Natti

TV

Jag tog mig tiden att baka en kladdkaka förut, så jag ska se på Grays Anatomy som börjar kl 9 och sen äta en massa kladdkaka.


BILDER

Här kommer lite bilder ifrån min skoldag. Bland annat lite bilder när vi håller på med vårat UF-företag.










GLÖM INTE ATT KOMMA PÅ KUNGSGÅRDS ÖPPETHUS PÅ LÖRDAG KL 10.00, DÄR BLAND ANNAT MITT FÖRETAG KOMMER STÅ OCH SÄLJA VÅRA ARMBAND.

Onsdag


Kom hem för bara en lite stund sen. Jag har övningskört med Dannes pappa som sagt, och det gick bättre än förra gången så det kändes skönt.
Är trött idag igen så ska ta mig en kopp te vila lite och sen plugga lite. Kanske baka en god kladdkaka med om jag orkar. Men nu blire en liten stunds vila, Bye

Trött


( Christina Aguilera )
Har precis sätt klar på Desperate Housewives, det är för jäkla bra det. Är trött nu som vanligt, känns som jag är trött hela dagarna. Ska sova skapligt idag iallafall, det är en lång dag imorgon så kan vara bra att vara lite pigg då så man hänger med ordentligt. Efter skolan ska jag köra lite bil med Dannes pappa, ihih jag blir alltid lika scary ;D. Men jag hoppas det går bra. Nu ska jag gå och ta bort sminket sen krypa ner och se lite på tv. Bye!

Tisdag



(Har dom nya byxorna på bilden, dock dålig kvalitet så man kanske inte ser så mycket)
Gud vad jag är trött idag. Jag har haft Naturkunskap B nu sista lektionen och den var sisådär 3 timmar lång ungefär. Riktigt segt men förhoppningsvis så blir jag lite smart sen ;)
Ska ta och fixa lite med mitt UF företag snart har en del saker att göra. Men jag hoppas ni kommer till Kungsgård lördag kl 10.00 och kollar in vårat UF och eventuellt kanske köper något smycke.
Nu ska jag ta och byta om till myskläder sen fixa lite. Bye

091116


Har precis kollat på mamma till en mördare, hemskt.
Ska i vilket fall försöka sova tidigt idag eftersom jag kom i säng så sent igår. Är skit trött redan nu men ett tag till får jag hålla mig vaken. Måste komma in på edu med men den sida segar ju som vanligt. Blir tokig. Vill gärna veta om jag har någon lektion på morgonen eller inte. Ajja bäst att försöka logga in och kolla.

Inköpet


2 kuvertväskor och ett par örhängen för endast 49:-. Kunde inte motstå.

Stan

Då var man hemma igen ifrån stan. Jag lyckades få med mig julklappar hem dock är jag inte klar men könns skönt att ha börjat. Jag fick även med mig en liten sak hem till mig själv, jag kunde inte motså. Slänger in en bild på det senare. Nu ska jag göra lite käk. Det blir soppa och mjuk smörgås.

Studentmössprövning


Ja idag har vi prövat studentmössor för att veta vilken storlek vi ska ha och så vidare. Fanns även en hel del modeller på student mössorna att välja mellan och en massa tillbehör. Det tog ett bra jäkla tag innan jag bestämde mig, men nu är äntligen mössan beställd!
Ska ta och stoppa i mig något i magen, sen blir det stan en stund med Linnea. Hoppas på att få någon julklappa inhandlad.

Bok


Kom precis ut ifrån duschen och mys kläderna är på. Jag har även lyckats ta mig igenom halva boken nu. Det går frammåt haha. Ska läsa en liten stund till nu innan det blir dags för söndags mys med film och godis. Bye

Home


Då var jag hemma i stan igen då. Kommer bli en rätt tråkig kväll för mig för måste läsa en massa sidor i min svenska bok men vi får se hur det går med den saken. Jag ska hjälpa mamma med att laga tacos nu sen ska jag läsa lite och sen ikväll så blire film och godis.

Film mys

Har det mys med älskling och ser på film och äter chips. Underbart


091114

Blev ingen direkt bra bild på byxorna man ser ingenting haha. Men ni får den bilden iallafall sålänge, tills jag hinner ta en annan.

Var ute och gick en stund förut, kände att jag behövde lite frisk luft. Har inte varit ute på hela dagen så det behövdes. Nu är det postkod miljonären så ska sätta mig brevid min älskling och se på det nu.

Lördag


skönt med helg. Igår så blev det stan en snabbis jag köpte ett par byxor. Sen så åkte jag hem till älskling där jag spenderade min natt. Är fortfarande kvar hos min babe och ikväll blir det mys med film och chips.
slänger in en bild på byxorna sen.

Hårinpackning

Ah sitter med hårinpackning i håret nu, älskar när håret bli så lent och fint efteråt.
Mitt hår behöver verkligen klippas känner jag, det blir slitet så fort även fast att jag
inte använder några värmeprodukter.

Godmorgon


( bild från google.se haha hittade ingen bra )
Nu har jag vaknat till liv. Dock utav klockan som jag ställde igårkväll fast att jag sa att jag skulle sova ut. Men blev lite ändrade planer sådär så jag ska vara klar kl 1 för då blir det nog stan. Men men håller på att kokar lite ägg som jag ska ha på mackan sen blir det en stor kopp kaffe och lite juice med mera.

Navelpiercing

Jag velar fram och tillbaka, ska jag ta ut min navelpiercing eller inte?. Som jag skrivit tidigare så blev ju huden lite tunnare längst ned och jag trodde den skulle ploppa ut men det har den faktiskt inte gjort. Men den sitter ju bara där jag tycker det är snyggt både med och utan men kan som sagt inte bestämma mig.

Vad tycker ni?

Film

ska se filmen som är på 6:an nu sen äta lite jordnötter och dricka världens godaste Loka, Jordgubb/guava

Mys



Har fått på mig min stora och tjocka Nautilus flis tröja och ett par mjukisbyxor. Sitter och dricker en varm kopp te och är sjukt trött. Ska sätta på Tv:n strax och se om det finns något intressant att se på. Som sagt ledig imorgon så då ska jag sova ut länge

Long Day


Lång dag idag. Har haft praktik från 09.45 - 17-00. Men det är roligt så det går ingen nöd på mig inte. Ska om en stund ta och äta lite mat, är vrålhungrig. Sen ska jag slappa. Imorgon är jag ledig eller vi har studiedag rättare sagt. Så jäkla skönt. Då blir det stan en snabbis sen åker jag hem till älskling.

091111

• Grays Anatomy kl 21
• Läsa svenska bok
• Sova

Onsdag


Jag vill flytta hemifrån nu, och speciellt så vill jag flytta ifrån denna tråkiga stad. Så fort jag går ut skolan så hoppas jag på att komma iväg någonstans där det förhoppningsvis är lite bättre och lite roligare. Det är inte långt kvar till studenten nu och det känns underbart.

Det är inte längre detsammma, inte samma band som förut. Helt enekelt inte lika roligt.
Tur att jag har min älskade babe som är den bästa ♥



Nu hungrar jag ihjäl så jag ska göra pannkakor, bye.

Hårfärg

GAAAH så snygg denna hårfärg är. Är lite sugen på den faktikst, men vågar jag?. Skulle säkert ändå inte bli lika snyggt med tanke på hur grymt snygg hon är och plus så har hon långt fint hår vilket inte jag har.


Tisdag


( Red Lips, tumme upp )
denna dag kommer bestå utav plugg. Jag har nämligen prov i Små företagande B imorgon. Så därför ska jag inte sitta här nu utan jag ska gå och plugga.

Later

Måndag


( Snyggt )
Jag är trött och på dåligt humör. Inte sugen alls på att skriva. Skulle egentligen behöva plugga men dessa frågor är ju så knäppa att jag tappar lusten. Men jag antar att jag får försöka ändå innan klockan springer iväg och det är läggdags.
Bye.

091109

HAHA hittade fulaste bilden på Ottens hemsida.
Frågan är vad carro gör? försöker strypa mig ;D.

091108


Du är de finaste jag vet ♥

BILDER

Lördagens bilder.







Söndag

Fredags - mys med min älskling

Lördags - Utgång med tjejerna

skriver lite senare för min älskling är här nu. Bye

Trött

Det känns verkligen att jag gick upp 6 imorse, bara för jag skulle till tandläkaren men det var det värt. Blev en lång dag för mig idag eftersom jag hade praktik och slutade 5. Var skapligt trött och flumm på praktiken idag men det var det fler som var och jag hade kul haha. Imorgon är det praktik igen, sen åker jag hem till älsklingn direkt efter, som jag längtat efter honom, ska bli så mys.
Är rätt trött nu med så funderar på att krypa ner och se lite på Batman Begins som är nu på 6an. Så får det nog bli.
Bye


Resultatet

Eftersom Malin är så nyfiken på resultatet så får jag vell visa.
Jag är sjukt nöjd.


Och när jag ändå är i farten med ett inlägg här så kan jag visa ett par skor som jag fick ifrån Lindex. Det var tydligen något fel på dom så de fick inte säljas. Så lindex fick ge bort dom till de som jobbade där och jag hade turen och fick med mig ett par hem.

Hemma

Är hemma från praktiken nu, och tandställningen är borta så sköönt ♥

Tänder

Ska se på Grays Anatomy som börjar kl 9, sen ska jag försöka sova. Ska ju nämligen upp tidigt imorgon och ta bort tandställningen, 07.40 då sitter jag där i stolen, och som jag längtat.

haha Lång framtand, men....

Det rättades till.

ADIOS AMIGOS :D

091104


Kom precis ut från en skön dusch och ska snart lägga mig framför TV:n, om det nu finns något bra att se?. Ska iallafall se Grays Anatomy kl 9.

Älsklingen ringde precis, han åker hem idag. Men tar ju ett bra tag så han är förmodligen inte hemma förens imorgon kväll. Längtar så efter att få träffa min sötnos.

På tal om älskling så spydde min älskade lilla misse blod idag :O. Vet inte vad som händer med henne hon har varit sjuk ca 1 år nu och inget verkar fungerar på henne. Hon är ju gammal men vill ju att hon ska leva flera år till. ♥

Rätt segt

Det är skönt att ha en fri dag från plugg, men vad gör man då?. Inte vill man gå ut när det snöar och är skit kallt ute. Inte heller finns det något roligt att göra här i Norrköping. Sen har jag inte min älskling hemma heller för han har det skönt och solar säkert nu. Så istället fastnar man framför denna tråkiga datorn och går in på olika sidor som man redan varit inne på sisådär 10 gånger. TV:n är det bara skit på, en massa repriser hit och dit. Nae detta är inte kul!

Snö


Jaha då har årets första snö kommit då. Dock inga mängder så man plumsar ner i drivor när man går men ändå, jag tycker det är ganska mysigt med snö. Iallafall om man står inne och tittar ut på den, men att gå ute i det när snön som faller slår rätt in under hakan och innanför tröjan då är det inte riktigt lika skönt. Nog om det.
Har haft en rätt soft vecka faktiskt. Vi har fått slutat tidigare i stort sätt varje dag denna vecka och igår som sagt så hade vi bara en lektion eftersom dom andra varit inställda. Sen nu återstår bara två dagars praktik. Så det kallar jag skön vecka.
Haha på tal om annat så hade vi debatt i skolan idag, mitt lag var för abort och mitt motståndarlag var emot. Det var rätt kul faktiskt och jag fick mig ett och annat skratt. Eller om jag tänker efter har jag skrattat rätt mycket idag, gud vad min klass är knas men underbar.

Slapp kväll

Lite Uggly Betty snart och sen Dh = bra kväll! ♥


Soon


I´m home. Det gick bra att köra bil förut. Nu är jag trött och hungrig så ska nog gå och hjälpa mamma med maten snart. Sen skulle jag behöva plugga lite med buähh. Men klockan 21 blir det att kolla på DH.

2 Dagar kvar

Skön dag


Fasan vad skönt med en ända lektion idag. Igentligen är den lektionen som jag hade väldigt lång men vi fick sluta ungefär en timma tidigare. Grymt skönt kan jag lova.
Har precis tagit mig en kopp kaffe för att piggna till lite, ska nämligen ut och kära bil med mamma om en stund och då kan man ju inte vara trött. Men men nu ropar mamma att vi ska åka så bäst jag skynda mig. Bye

sovmorgon

Har precis vaknat upp från min härliga sovmorgon. Ska slänga i mig lite frukost strax och sedan fixa mig lite. Ska möta upp Jennifer utanför skolan kl 12.00 så ska vi gå stan en snabbis tills jag börjar.
Efter skolan blir det att köra bil med mamma. Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna bli klar.

Later

Want it to go fast


Yes :D, fick precis veta att religionen imorgon är inställd. Så jag börjar 13.20 imorgon underbart!. Inte helt fel med en lång sovmorgon såhär i början av veckan ;). En ända lektion imorgon bara som är mental träning.
Har precis bäddat rent i sängen, älskar nybäddat. Så ska snart krypa ner i sängen och kolla lite på Tv och hoppas på att det kommer något bra.

Måndag


Första skoldagen efter lovet idag då, tur att dagen var kort och jag slutade tidigt. Lämnde in två arbeten idag med sköönt, men självklart så får man nya lika snabbt igen så har två nya saker att göra tills på onsdag pest.
Även fast jag sovit ut hela lovet så är jag ändå skit trött nu efter en skoldag hur ska detta gå haha. Dock är jag inte skoltrött utan bara trött i övrigt. Men nu svamlar jag bara här känner jag så kanske bäst att avsluta. Bye

3 Dagar kvar

Söndag

Har suttit och och fixat och trixat lite med Carros blogg i sisådär över en timma. Ganska enkel design men hoppas hon blev nöjd.
Ser just nu på Djävulen Bär Prada, men har missat typ hälften, eller hälften och hälften jag har kollat imellanåt ajja.

Skola imorgon gå upp tidigt men förhoppningsvis kommer denna vecka gå rätt snabbt.

Carro& jag.

1 November

Idag är det som sagt 1 November, vilket innebär att jag tar bort min tandställning om 4 dagar dvs torsdag. Längtar som satan ska bli så jäkla sköönt att slippa skiten. Hoppas veckan går fort.

Har försökt att plugga lite men det har inte gått så bra. Måste bli klar till imorgon!, hur nu det kommer gå återstår att se.

Gammal bild.


Gårdagen.

Gud så snäll jag var när Linnea kom hit igår. Endast för dig gjorde jag min berömda kladdkaka hahah ;). Den mumsade vi på medans vi såg skräck film, vilket jag då inte kan kalla skräck film men iallafall.



Sen denna film såg jag med Linnea. Den var helt okej.

Och denna såg jag med mamma.

Linnea och jag förra Halloween.

RSS 2.0