Design

Jag har fått en ny Design, och jag är suuuuuuuuuuuper nöjd. Vill tacka denna godningen Linnea som gjorde designen åt mig, kolla in hennes blogg  --> http://linneadahlgren.blogg.se/

Nå vad tycker ni om Designen? tyck till för en gångsskull, det tar bara en minut. Kram

Kvällsinlägg


Studiedag imorgon!, dock måste jag vara i skolan kl 10.00 för att göra ett matte prov. Men det går nog fort och efter det så är jag ledig hela dagen så då ska jag och Jennifer ner till stan och shoppa. Fy tusan vad jag har längtat. Ska fortsätta att plugga lite matte snart, sen ska jag se vem som går vidare i Idol och sedan ska jag sova. Önska mig lycka till, till imorgon för det kan jag behöva!.

Föresten får jag en ny design snart ;D.

Love

I LOVE MY NEW SHOES.


Im good

Wiiie mina skor har kommit idag, så ska åka och hämta ut dom om en stund. Sen ska jag även köra lite bil åka och handla lite schampo och sådär. Sen ska jag hem och plugga stenhårt med matte för imorgon har jag prov.

Muntlig redovisning i svenska idag äntligen överstökat och det gick bra, jag är nöjd. Vi tog även klassfoto vårat tema var 80-tal haha jag såg förjävlig ut på bilden men jag antar att jag får stå ut med det såhär sista året. Förövirg så är jag skit glad idag, jag är bra!.

Slänger in lite bilder sen senare som vi tog på våra kära klasskamrater när dom var utklädda.

090929


Tänkte sova tidigt idag för en gångsskull. Kan behöva det för imorgon är det en lång dag. Plus att jag måste plugga direkt efter skolan med. Så jag förkänar en lång natts sömn. Imorgon ska vi föresten ta kort också och eftersom vi går sista året nu så ska vi skojja till bilden lite. Kommer inte säga ännu vad vi ska vara utan det får ni veta imorgon. Det är dock inget speciellt men jag tror det kommer bli bra.
Såg på Idol nyss med och jag har redan några favoriter. Av killarna är det Jon och nicklas och av tjejerna är det Erika och Moa. Så jag håller på att dom två tjejerna gå vidare idag.
Nu ska jag borsta gaddarna och sedan krypa ner i sängen och kolla på tv. Sleep well.

Tisdag


Hallå där.
Samhälls prov idag, vet inte riktigt hur det gick. Det återstår att se. Plugget är fortfarande inte över utan imorgon har jag muntlig redovisning i svenska. Så det blir att plugga idag med. Jag som är så trött, men men det är bara att rycka upp sig och ta en kopp kaffe. Mamma ska iväg på speedway sen så då kan jag gå här hemma och prata högt för mig själv.

Hittade föresten en söt klocka när jag städade häromdagen. Har fått den för jätte jätte länge sen någon gång när jag fyllde år, men jag kommer ihåg att den var för stor så den lades i en låda helt enkelt. Men nu fann jag den så när jag ska ner på stan nästa gång ska jag fixa batterier till den och sedan ta bort några länkar så den passar min arm.

Tråk



(Bild tagen efter spanien, brun och fräch, samt en fungerande kamera)
Blä vad tråkigt det är att blogga när min kamera inte funkar. Jag vill ha en ny.

Plugg sen sova.


Pluggdag


Pluggdag idag då. Har samhällsprov imorgon och jag har ingen aning om hur det kommer gå för det är sjukt svårt. Plus att jag är hur trött som helst idag och det är ju inte direkt en fördel när man ska plugga eller hur?. Ajja jag har i vilket fall inte tid att sitta här just nu utan jag måste plugga.

Söndag


Då var man hemma igen då.
Igår blev det att åka ut till älskling och mysa lite. Vi såg film och åt massa godis.
Har inte så mycket att säga mer än att denna vecka kommer bestå utav mycket plugg.

Tisdag : Samhällsprov
Onsdag : Muntlig redovisning i svenska.
Torsdag : MatteProv

Skapligt trött


Godmiddag från en jäkligt trött tjej!.

Blev som sakt att mysa igår med god mat och vin plus bästa vän. Jag hade det hur trevligt som helst. Men nu ska ni få höra något riktigt osmart av lilla mig. När Linnea hade gått igår så tvättade jag bort sminket och borstade tänderna sen la mig i sängen och somnade. Men vaknade kanske bara en kvart senare av världens hosattack så jag tog min hostmedicin med en varningstriangel på!, och det skulle jag nog inte gjort när jag hade druckit vin innan vilket jag inte tänkte det minsta på. Bara det att typ 10 min senare så spyr jag mumsigt va haha. Sen en halvtimme senare kom även Daniel hit efter sin lilla utgång på krogen. Så vi låg och pratade ett jäkla bra tag så idag är jag skapligt trött. Gick precis upp har bara hunnit äta frukost haha.

Fredag


Min dag har bestått utav praktik och sedan en kort runda på stan för att kolla på skor. Dock så fanns inte dom skorna jag ville ha i butik så fick beställa dom via internet iställlet så i veckan någon gång ska dom nog vara hemma. Mötte upp Linnea på stan så handlade vi vitlöksbröd och revbensspjäll och sedan när vi kom hem så lagade vi till sallad till det och sedan drack vi vin medans vi såg på Idol. Sen efter idol så såg vi på Heart breakhotel, sjukt bra film. Linnea gick precis nyss och jag är skit trött så ska faktiskt sova. Sen inatt någon gång kommet älskling hit och sover med. godnatt allesammans.

Cklick


(gammal bild)

Nu
: krypa ner i sängen och kolla på Click

Morgondagens Planer
:
- Lindex
- Handla skor
- Käka god mat med Linnea

Torsdag


Lindex idag då, och det var lika trevligt som vanligt. Men idag var jag sjukt trött eftersom jag vaknade klockan tre inatt och hade hostattack, då var det bara att gå upp ta hostmedicin och dricka vatten. Men men ska strax äta lite mat sedan ska jag plugga och efter det så blir det idol.

Godnatt


Såg precis klart på Grays, fan så sorligt det är. Men nu ska jag gå och ta bort sminket och borsta gaddarna sedan ska jag sova sova sova. Lindex imorgon puss på det. Godnatt kram.

Kom igen!


(jag bjuder på en trött Sanna)
Såg precis klart på Idol f*n så bra det är. Men jag ska faktiskt gå tillbaka till tv och och se på Grays anatomy, för även det är ju så jäkla bra. kram


Hörre ni vad tråkiga ni är som aldrig kommenterar kom igen nu då :)!.

Till Er

Jag frågar och du svarar!

Varför läser du min blogg? Tycker du något saknas i så fall vad? =)

Onsdag


Lång skoldag idag med långa lektioner. Men som tur var så har jag inget att plugga idag utan jag kan bara ta det lungt. Daniel kom förbi en sväng innan hans lektion och myste lite med. Men nu sitter jag här och funderar på att städa lite i rummet mitt när man väl har tid.
Sovmorgon har jag imorgon med eftersom jag har praktik, så skönt.

Just det ni vet svenska provet jag hade förra veckan? som jag sa gick skit. Jag trodde verkligen jag skulle få IG det kändes som det men istället så fick jag G+/VG- och jag är så nööjd. Det gjorde min dag idag.

Nere på botten!


Det här är verkligen inte min dag. Jag är nere på noll och det känns förjävligt. Jag ska läsa sen sova. Godnatt

Give me some happiness



Läsa, läsa och läsa är vad jag ska göra idag. Boken ska vara klar imorgon och jag har lite mer än 90 sidor kvar. Ett undantag blir för Idol såklart. Sen måste jag steka plättar med.

Jävla hosta försvinn du tar kål på mig. Oh naveln den är inte heller bra. Snälla ge mig lite tur för en gångsskull.

Ta mig tillbaka


Åh vad jag saknar spanien, värmen, strandpromenaderna och dom mysiga restaurangerna. Ta mig tillbaka!.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva?. Det är tomt helt tomt. Jag säger godnatt.

Hosta


Oh gud vilken hosta jag har. Har fått kramp i hela magen/buken på grund av hostan. Den är verkligen jobbig kan den inte ta och försvinna snart tack.
Har precis bäddat rent i min säng, så det ska bli oerhört skönt att krypa ner i den sen. Sen har jag läst och ska fortsätta att läsa snart, den ska nämligen vara utläst på onsdag och jag har ett par sidor kvar.

Måndag



Skolan idag sen tandläkaren, hade inga hål som tur var. Just nu håller jag på att baka kladdkaka som jag ska äta efter min soppa. Sen blir det att läsa en massa sidor i min bok och städa lite på rummet. Men soppan står på spisen så bäst jag springer dit och tittar till den kram.

Film


Sitter och småtittar lite på Miss Secret Agent 2, medans jag sitter här vid datorn. Är trött redan haha även fast jag sov till halv 12 idag. Men man kanske borde sova tidigt idag endå eftersom morgon dagen inte blir så rolig. Ska till tandläkaren först så hoppas jag inte har några hål. Sen måste jag fixa en ny piercing sen måste jag plugga.


Daniel <33333

Hemma


Igår drog jag som sagt på mig myskläderna och åkte ut till älskling där jag spenderade min natt. Det blev mys framför en kvällsfilm. Kom hem för en timma sen ungefär då mamma kom och hämtade mig i krokek och så körde jag hem. Så nu håller vi på med mat dock ganska sent men ska bli jäkligt gott med grillat kött och pomme. Så nu ska jag hjälpa till med maten kram.

Brådis

Ska ta bussen till krokek snart hem till älskling där jag ska spendera min natt. Myspys blir det altså idag igen, men det gillar vi. Uppdaterar kanske där hemma sen för nu måste jag skynda mig.

Lördagmorgon


godmorgon, eller man kanske snart kan säga godmiddag?. Har precis ätit frukost och nu sitter jag här med en kopp te i handen i hopp om att bli helt frisk. Har en skitjobbig rethosta som vill komma varje natt när jag sover, och den är helt omöjlig att bli av med då man väl börjat hosta. Iallafall Daniel åkte för nån timma sen så jag ska väll börja läsa i min bok snart om jag ska hinna bli klar med den till på onsdag. Se you later.

Just det en bild på naveln skulle jag visa med.

Ja ni ser ju ett sår ovanför den understa kulan.

Lindex/Fredagsmys



Praktik idag som sagt, gick galant som vanligt. På vägen hem så gick jag förbi Lucky Seven skulle köpa en ny piercing men dom hade ju stäng, fasan också. Läste på internet massor om infektioner i navel och så, såg massa som skrivit att dom fått så och att deras kropp sedan stött bort den. Usch jag vill ju inte att min ska göra det. Men iallafall Daniel kommer hit sen senare så ska vi äta tacos och mysa framför en kvälls film.
Ska försöka ta en bild på naveln sen så ni får se hur det ser ut kanske någon vart med om samma sak.

Hope, hope, hope.

Hope


Min älskade mobil. Hoppas den funkar när jag får tillbaka den sen.

Ska stänga av datorn och lägga mig i sängen nu. Måste läsa bok har en jädrans massa sidor kvar och den ska snart vara utläst så bäst jag skyndar på lite. Men den är ganska bra så det är inget direkt jobbigt. Efter det blir det läggdags godnatt.

morgons dagens planer:

- Praktik
- Lucky Seven
- Hem laga tacos
- Mysa med älskling

Röda Läppar


Röda läppar i höst!. Det kanske är något man skulle köra på eller vad tycker ni?. Själv så tycker jag det är skitsnyggt speciellt på denna vackra kvinna.  Go red.

Lindex


Lindex idag. Blev att stå i kassan och plocka lite bland sminket. Mycket trevligt folk där jag trivs som fisken i vattnet. Efter praktiken gick jag förbi Lucky Seven för att se vad dom hade att säga om min navel. Dom tyckte jag skulle köpa en kortare stav, då jag fortfarande efter typ 2 år har min läkstav. Den är ju ganska lång och när man har en lång stav så kan den tydligen åka väldigt mycket upp och ner så det blir infekterat, vilket då tydligen hänt mig. Så nu nyligen så mötte jag upp pappa så fick jag pengar till att köpa en ny piercing eftersom jag själv är pank. Världens bästa och snällaste pappa jag vet att du läser det här så tack ännu en gång papps jag älskar dig.

Mys


Har sätt på idol varit med älskling och ätit kladdkaka kan det blir bättre?. Skulle inte tro så. Daniel åkte i vilket fall precis nyss och jag är skit trött så ska faktiskt gå och tvätta bort sminket sen lägga mig i sängen. Måste vara pigg på praktiken imorgon. Så vi hörs imorgon efter den kram.

Otursdag

Japp idag är det min otursdag känns det som. Eller känns faktiskt som det varit det varje dag ett tag nu. Men iallafall så började det med att provet gick skit. Sen när jag kom hem så märkte jag att det varade i mitten på min navel piercing ni vet skinnet mitt imellan?. Fan om den ploppar ut altsååå då blir jag tokig. Ska gå till lucky seven så fort ja får tid och se vad dom säger. Någon som varit med om detta men att det sedan blivit bra igen?. Har ju lixom haft den över ett år konstigt att det blir så nu :/.

Bild från google.se

Trötter


Trött och sliten. Ska gå och lägga mig och se lite på filmen som är på kanal 5. The girl next door. Har sätt den förut men det är bara bra för då kan jag plugga lite samtidigt.  Sov gott allesammans kram.


Daniel <3

Plugg


(Älskar min flis Nautilus tröja)
Sitter i myskläder och pluggar. Har precis blivigt förhörd av mamma så just nu fick det bli en liten paus. Men snart är det dags igen. Stenhårt plugg fram till klockan 8 då idol börjar. Trött och huvudvärk har jag med men det stoppar mig inte från att plugga måste verkligem klara det här. Så bäst jag chilar kram.

Håltimma


Som varje tisdag så har vi en lektion på morgonen och sen tre timmars hål timme. Så jag gick faktiskt hem. Ska strax börja plugga lite svenska sedan äta lite och sen blir det att gå tillbaka till skolan runt halv 12, för att ha samhäll och mental träning. Så nu ska jag ta lite kaffe och sedan sätta igång med pluggandet.

Arg

Oh jag är så arg. Hämtade ut min mobil från mobil akuten idag efter typ två veckor och så funkar kameran fortfarande inte!. Dom är ju fan sämst där. Jobbigt att behöva lämna in den igen.

Dagen har bestått utav att plugga på upplysningen och mysa med älskling. Där jag även ska spendera min natt myspys. Har ingen lust att skriva just nu är så arg på mobilakuten. Så vi hörs imorgo.

Någons som vet

Vad denna vackra tjej heter?, tycker hon har sjukt vackra ögon.


Bilder från i Fredags

Bilder från när vi firade Malin i fredags.







Godnatt!


(Gammal bild)
Haha Melissa ligger och snarkar i min säng nu så himla söt. Jag är faktiskt med trött så ska krypa ner jag med nu. Måste vara pigg på praktiken imorgon. Imorgon blir det även att fira Malin lite sådär i efterskott så vi får se när jag skriver igen godnatt kram.

Good Day

Sådärja då var jag klar. Idag har varit en mycket bra dag och jag är så glad. Idag har jag:
- Varit hos tandläkaren.
- Haft praktik.
- Övningskört.
- Klippt mig
- Köpt skor.

Dagens bästa var nog att jag fick veta att min tandstälning åker bort den 5 NOVEMBER im so happy.

Mina nya, jag tycker dom är coola ;D


Hemma

I´m home. Men snart kommer Heidi och klipper mig och mamma så jag får uppdatera senare efter det. Vi hörs då kramar.

Sweet Dreams


(yeah så snyggt, Midsommar 09 )
Ligger med datorn i sängen nu, och är faktiskt ganska trött så funderar stark på att läsa några sidor i boken och sedan sova. Kan ju vara bra om man är pigg imorgon på praktiken. Japp det låter som en bra idé så, så får det bli. Vi hörs imorgon sweet dreams guys.

LOVE


Kom ut från duschen för en stund sen. och sitter nu här och väntar på att älskling ska komma och göra mig sällskap till Idol. Gud vad jag älskar att se på det programmet.
Imorgon ska jag klippa mig, dock bara topparna men kommer kännas så himla kort endå. Nu när det väl fått lite längd, eller ja längd o längd iallafall lite längd för att vara mig. Har ju så otroligt tunnt hår. Nää nu ska ja slänga mig framför Tv:n bye.

Mmmbop


Skola till halv 4a idag segt som tusan. Hade iallafall skit kul på en lektion haha vi fick göra lite lekar med våran nya lärare så hon skulle lära känna oss bättre så blev bland annat att köra viskleken. Kan ju säga att det blev en hel del galna ord och en jäkla massa skratt. Men nog om det, gick ner till stan en snabbis efter stan skulle kolla in ett par skor men dom fanns ej kvar i min storlek. Den gammla vanliga turen för mig då. Praktik imorgon igen på Lindex men innan det blir det att åka till tandläkaren, snälla någon låt mig ta bort min tandställning snart. Vi får hålla tummarna för att den åker imorgon fast det tror jag verkligen inte eftersom dom inget sagt. Kanske iallafall får ett datum då den ryker. Men men nu vart det för mycket ointressant fakta så bäst jag avslutar kram.

SOVA SOVA

Naepps nu ska jag bädda ner mig i sängen läsa lite bok och sedan sova. Har en lång dag framför mig imorgon. Slutar klockan 16.00 och har UF halva dagen. Så vi hörs imorgon godnatt kramar.


Förevigt Din
Förevigt Min
Förevigt Vår - Jag Älskar Dig Daniel <3

Idol snart


( I brist på bilder så får ni en repris.)
Daniel åkte för en stund sen så här sitter jag nu. Ska faktiskt gå och göra soppa nu och ja jag tycker om soppa ;D, självklart blir det paj till efterrätt med wiho. Sen är nog nästan klockan 8a vilket passar bra eftersom det är Idol så det blir ju alldeles lagom. Nu dags att kila så jag hinner kram.

Det där med rubriker.


(Gud vad jag hatar suddiga mobilbilder)
Slutade skolan lite tidigare idag vilket alltid är skönt. Blir att bara ta det lungt, Daniel kommer hit en stund sen med och gör mig sällskap innan hans lektion. Annars ska jag bara slappa och sedan se på Idol ikväll. Äntligen börjar det har längtat mohaha. Nu ska jag städa bye.

Rubrik?..


Mmmm mamma har bakat paj så ska alldeles straxt gå och ta mig en bit med lite vaniljsås till med. Sen blir det att läsa en sista gång på provet. Sen blir det att slappa framför tv i min nybäddade säng. Hörs imorgon kram.

Måndag


(Bild från Sommras)
Prov imorgon som sagt har inte blivit så mycket plugg, gick istället och la mig en stund förut för jag mådde så dåligt. Så därför blir det lite mera plugg nu istället.
Känner att jag vill göra om lite här i bloggen jag tröttnar så snabbt som vanligt. Är ju dock inget geni på det där med att göra om men det löser sig nog på något sätt. Nu hungrar jag snart ihjäl så ska gå och se hur det går för mamma och maten. Kram.

Trött


Är sjukt trött och har ont i huvudet, men endå måste jag plugga mental-träning eftersom jag har prov imorgon.Så har precis druckit en kopp kaffe för att få lite ork och nu sitter jag även här men en kopp te. Kanske dags att börja plugga nu, så vi hörs senare. Bye.

Bilder från Fredags

Sådärja då var jag hemma igen. Tänkte slänga in lite bilder från i fredags då vi firade Carro som fyllde 18 år. Snodde lite bilder från heidi enjoy.











Pain


Sorry guys. Min dator har varit trasig så en kompis lånade den en dag för att kolla vad felet var. Inte riktigt säkert att den är fixad helt men han hoppades på det iallafall. Sen idag har jag heller inte kunnat bloggat för har varit så jäkla bakis och då menar jag verkligen BAKIS. Men ska försöka få ihop ett inlägg imorgon istället för sitter just nu ute hos danne och jag är så himla trött nu. Så hoppas ni får en trevlig kväll kram.

Lindex


Då var första praktik dagen på Lindex avklarad. Det var faktiskt riktigt roligt där och personalen var hur trevlig som helst så jag trivs som fisken i vattnet. Hittade en massa snyggt som jag vill ha med, men har ju inga pengar så får vänta till studiebedraget som kommer om hundra år känns det som :/. Imorgon är det praktik igen som gäller och sedan på kvällen blir det att åka ut till Carro och fira henne och sedan blir det utgång på det. Nu ska jag äta mat vi hörs senare kramar.

Onsdag


Jag är helt slut, har gått på stan i flera timmar så nu värker fötterna ordentligt. Ska se någon film som börjar kl 9 på 6an sen senare och så kommer Daniel och håller mig sällskap till filmen med.
Imorgon är det första praktik dagen som gäller, ska vara på lindex i stan så det kommer nog bli roligt.
Men nu är ja trött så ska slänga mig framför tv:n kramar.

Skönt!


Skön dag i skolan idag hade bara 2 lektioner av typ 6-7, eftersom lärare var sjuka och vissa inställda. Så jag slutade halv 12 idag sjukt skönt. Funderade en stund på om jag skulle gå och lägga mig en timma, men då blir det väll som alltid att man ej kan sova ikväll sen. Ska i vilket fall ner till stan sen med tjejorna och kolla runt lite. Nu ska jag läsa lite bok så vi hörs senare. Bye.

AJAJ


Fick precis massage av mamma, har ju så jäkla ont i ryggrad och nacke. Var faktiskt skit skönt helt klart den bästa massagen hittils. Blev väldigt avkopplad och trött av det med så ska faktiskt ta och lägga mig i sängen och läsa bok och sedan sova, är så himla trött idag. Så jag och melissa säger nattinatt nu, vi hörs imorgon kramar.

My Day So Far



Idag började dagen inte bra, var sjukt trött i morse när jag vaknade så låg kvar en stund extra. Som sedan resulterade i att jag typ fick springa till skolan. Väl framme så fick jag veta att lektionen var inställd fan tänkte jag eftersom vi alltid har tre timmars håltimme efter våran första lektion på tisdagar. Det kändes skapligt surt jag hade ju kunnat sova flera timmar extra. Men istället så gjorde jag klart alla läxor vi hade vilket i och för sig var rätt bra. Men gick ju endå några timmar då man bara satt där på en bänk , men men.
Blev stan efter skolan med tjejerna, kollade också på när Jennifer klippte av sitt skit långa hår men det vart faktiskt skit snyggt :). Naepp nu svamlar jag nog lite för mycket så ska ta en kopp te för att ännu en gång lindra mitt halsont. Kram.

RSS 2.0