Valborg + Nytt



Min nya älskade tröja, älskar färgerna, älskar modellen, älskar dom stora armarna.

Ja då var det Valbrog idag då, inget speciellt enligt mig. Jag ska ta det lugnt idag med min kära pojkvän, vi ska bara mysa samt äta god mat.
Kom hem för en liten stund sen jag var med och stängde på Lindex idag nämligen, kul kul. Är sjukt trött nu så det blir nog att ta sig en god kopp kaffe bye.

Torsdag


Bild: google.se
Har fixat och donat lite hemma i mitt rum, altid lika roligt när man är lite rastlös. Nu är det dock dags för mig att sova. Imorgon håller jag till på Lindex igen så bäst att sova så jag är pigg imorgon. Godnatt ♥.

New




Bikini - Ring - Förvaringsboxar

29 april 2010


Vilken underbar dag det har varit idag. Har varit på Lindex fram till klockan 17. Har stått i kassan i stort sätt hela dagen och det går bara bättre och bättre. När jag hade slutat så blev det en snabb tripp på stan, jag fick med mig en jädrans snygg bikini hem. När jag väl var hemma så hade min ring kommit på posten, sen hade jag även fått hem mina nya förvaringsboxar. Alltid roligt med nya saker.
Nu är det mat som står på schemat så jag tror att jag ska gå och hjälpa mamma lite nu. hejsvejs♥

Time to sleep


Älskling åkte för en stund sen och det är nu dags för mig att hoppa i säng. Är riktigt trött nu så kommer förmodligen somna på stört. Imorgon håller jag som vanligt till på Lindex mellan 09.45-17.00. Godnatt

28 april 2010


Lång skoldag idag med sjukt många lektioner. Sista lektionen skrev jag även prov.
Det är så fruktansvärt mycket att göra i skolan nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att få nya arbeten när det är så kort tid kvar gör inte det hela bättre heller. Känner mig sjukt stressad, faktum är att jag ska plugga lite redan nu. Hejsvejs♥

Tisdag


Har pluggat en stund nu men känner att jag inte riktigt orkar mer då illamåendet börjar komma tillbaka. Får sova tidigt ikväll och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Måste bara säga att jag älskar att det är ljust ute även om klockan är mycket, nu är det bara en massa värme som saknas.

27 april 2010


Har hoppat i min sköna mysdress och ska sätta igång med lite plugg nu. Imorgon har jag nämligen prov så bäst att jag sätter igång direkt. Måste brygga lite kaffe först så att jag inte somnar, är sjukt trött efter en lång skoldag.

+++

Har tagit en skön dusch och bäddat rent i sängen. Ikväll ska jag sova tidigt så jag orkar ta mig upp till skolan imorgon.

Bilder från helgen:




Måndag

Sitter ute i vardagsrummet under mitt täcke, precis som jag gjort hela dagen. Har äntligen fått i mig lite mat i min tomma mage. Känner att jag inte har ork till så mycket alls dock skulle jag behöva plugga lite. Får försöka att orka med det iallafall en liten stund. Nu ska jag fortsätta att se på tv under mitt älskade täckte, hejsvejs.

26 april 2010

Dålig uppdatering jag vet. Men jag har mått sjukt dåligt så har inte kunna, är även hemma ifrån skolan idag för att jag mår så jädrans dåligt.

Disturbia


Har precis kollat klart på denna films som visades på tv. Har sätt den förut, dock länge sedan så den var lika spännande ändå. Jag funderar på att krypa ner och sova nu för jag är ruskigt trött. Älskling min kommer inatt också då han just nu är på fest med jobbet, myspys. Nu ska jag göra mig redo för att sängen vi hörs♥.

Sjukt trött

Började dagen med att vara i skolan 08.00 för att skriva svenska nationella. Satt med det ca 4 timmar, därefter gick jag till praktiken och var kvar där till 17.00. Nu är jag hemma och är sjukt trött skulle kunna somna vilken sekund som helst ändå har jag druckit 2 koppar kaffe.
Ikväll blir det lugnt jag är alldeles för trött får att gå ut och parta. Så jag tänkte se någon film senare ikväll samt smälla i mig massa godis.


My day

Idag har jag:
• Haft praktik till 17.00
• Varit på Hagebys invigning
• Myst hemma hos med mig Carro & Heidi

Nu är det sovtajm för min del. Ska vara i skolan 08.00 imorgon och skriva svenska nationella.

Angående....

Har fått en hel del frågor angående min leverfläck som jag tog bort med hjälp av laser både utanför bloggen och i bloggen. Tänkte därför att om det var något ni undrade så kan ni passa på att fråga i detta inlägg så svarar jag på det ni undrar över i kommentarsfältet.

Good Song!.

Feeling good


Hade svenska nationella muntligt idag och jag måste säga att det kändes jäkligt bra efter att jag framfört mitt tal. Så idag är jag väldigt glad haha!. Älskling var förbi här en stund med, mys.
Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar, är sjuk hungrig. Ska gå och brygga lite kaffe nu vi hörs hejsvejs♥

Tuff dag

Gud vilken jobbig dag det har varit för mig idag. Har pluggat hela dagen ända sedan jag kom hem ifrån skolan. Har svenska nationella imorgon muntligt och det vill inte riktigt bli som jag vill. Sedan har jag gjort klart en natur uppgift samt har jag skrivit ett pm som man måste lämna in imorgon på svenska innan man håller sitt muntliga föredrag. Jag har egentligen inte tid att sitta här så jag ska återgå till mig plugg igen, hejsvejs!.

19 april 2010

Jag är tired as hell så därför har jag bestämt mig får att gå och lägga mig. Kan vara skönt att komma i säng tidigt för en gångsskull. Så jag säger godnatt, bye♥.

Laser

sådärja!, då var jag hemma igen. Jag var skit nervös förut haha jag rukar inte vara den som blir det men idag så vart jag de. Det gick i vilket fall bra och nu är den borta, ont gjorde det dock men hon sa att det berodde på att det var så mycket blodkärl i den. Nu ska det bara läka och bli en fin skorpa på den som sedan kommer trilla bort.

Arg

Hello. Sitter och försöker plugga lite, men det går inget vidare. Har en hel del att göra denna vecka så det är bara att kämpa.
Var på Kneippens vårdcentral förut eftersom jag hade bokat tid för att ta bort en leverfläck. Fick jag ta bort den tror ni? nae haha så jäkla sjukt har man bokat en tid så ska dom vell ändå göra det som dom är inbokad till?. Istället så sa dom att jag skulle ringa till några nere i strömmen vilket jag gjorde. Dock så var det sjukt dyrt att göra det där så jag sket i det, jag tänker inte betala en förmögenhet för att få ett stort ärr. Kom istället på ett annat ställe där jag pratade med en tjej för ca 1 år sen så jag ringde till henne och fick en tid ikväll. Så då ryker den och jag gör med laser så får förmodligen inget ärr heller.
Men jag säger då det aldrig med kneippen dom är sämst där, har varit där flera gånger för olika saker och är alltid missnöjd när jag kommer därifrån.

Sådärja nu fick jag skriva av mig lite, dags att återgå till plugget bye♥.

18 april 2010

Idag har jag:
♥ Varit iväg en sväng med mamma.
♥ Pluggat.
♥ Städat.
♥ Gjort en beställning av nya gardiner.

Och snart blir det att slå på en dvd luftslottet som sprängdes samtidigt som jag ska svulla godis.



Klädförvaring

Var iväg en stund med mamma förut och kollade in i massa olika inredningsaffärer. Hittade en klädförvaring i tyg som jag köpte. Denna fyllde jag sedan med alla min scarfar.

+ + +


Har pluggat lite dock inte så mycket som jag skulle velat, men det finns ju en dag imorgon också plus att dagen inte är slut än. Min kära lilla mor kom hem med dipp morötter och gurka förut så det ska jag fixa och snaska på till kvällen samtidigt som det säkerligen blir att se en dvd. Älskar sköna hemmakvällar, då får man också tid att ta igen sig lite.

Lördag

Kom hem för en liten stund sen och har precis smällt i mig en kopp kaffe. Idag blir det plugg för min del och ikväll blir det förmodligen en skön lördagskväll med en massa mys och gott att äta. Vad ska ni göra en kväll som denna?. Nu måste jag sätta igång med pluggandet vi hörs, bye♥.

Shopping



Idag blev det lite praktik på lindex från 09.45-17.00. Alltid lika roligt där och jag trivs som fisken i vattnet. Efter det tog jag en promend hem i det sköna vädret. Nu sitter jag hemma och har precis ätit en massa god mat. Ikväll tar jag bilen ut till älskling och sover över där. Nu ska jag fixa lite saker innan jag ger mig iväg.

Idag är jag väldigt glad!

15 april 2010


Har inte så mycket att säga, är på rätt så dåligt humör idag. Ska strax gå och lägga mig och sova.

Shopping

Här kommer shoppingen från igår.





Gårdagen

Min gårdag på ullared och motor museet i bilder.



En likadan bil som James Bond använder i några av sina filmer.


Denna bil ägdes av the beach boys och deras familj.


Denna pärla skulle jag vilja glida omkring i haha.







Slänger upp bild senare på det jag handlade.

 


Hemma

Åh vilken lång dag det har varit idag, men dock väldigt trevlig. Kom i vilket fall hem för en stund sen och är sjukt trött nu. Jag orkar därför inte berätta om dagen just nu så det får bli imorgon. Kommer även slänga upp lite bilder imorgon på vad jag handlat. Men nu blir det sänge och sova som en stock, imorgon är det praktik som gäller!. Hejsvejs♥.

Godnatt


Ska försöka att komma i säng snart eftersom jag ska upp rätt tidigt imorgon. Jag måste vara i skolan prick klockan 08.00 för då avgår en buss till ullared. Vi ska nämligen dit på studiebesök. Därför måste jag som sagt gå upp rätt tidigt har en del att fixa sådär på morgon kvisten också. Vi kommer även att komma hem sent på kvällen imorgon så jag kan behöva lite extra sömn inatt.

Klantigt

Jag är sjukt klantig. Mamma hade lagat mat och jag hade precis hämtat lite. När jag sedan skulle sätta mig på stolen och dra in den så hade jag mina tår under stolen. Vilket ledde till att jag satte hela stolen med min vikt på mina tår AJAJAJ. Jag vrålskriker och mamma bara kollar på mig häpet haha det gjorde sjukt ont.

Underbart


Kort dag idag, började skolan 13.20 hade en kort genomgång och såg på en film som var en halvtimma lång sedan fick vi sluta. Så nu sitter jag hemma och ska strax gå ut och sätta mig i solen på min härliga ballkong. Det här vädret är ju underbart.

Ny klippt


FÖRE OCH EFTER
Det är ingen större skillnad då jag bara klippte topparna, men det känns så himala mycket skönare och frächare.

Nu ska jag fortsätta att kolla på 2½ men, bye♥

SOOOOL


Gizmo ute i det härliga vår vädret!.
Mamma och jag ställde i ordning möblerna på ballkongen förut, äntligen!. Sedan så har vi suttit där ute i solen och pratat en bra stund. Nu är det dock dags för lite käk innan heidi kommer hit och klipper oss vid kl 6. Skönt det ska bli att bli av med de slitna topparna.

Turkos


Jag är helt förälskad i färgen turkos, så jäkla underbar!.

Förövrigt så har jag varit i skolan idag, älskar måndagar eftersom att det är den dagen som vi slutar tidigt. Efter skolan blev det att ta en tripp ner till min sömmerska. Prövade klänningen en sista gång och den var klar så jag fick ta med mig den hem idag. Är faktiskt jätte nöjd så nu är det bara att vänta tills balen äger rum.
Nu ska jag ta och käka lite sallad för jag är vrålhungrig hejsvejs♥.

Movie


Har precis kollat på flickan som lekte med elden och jag måste säga fan vad bra dessa filmer är!.

Halvars

Tog en tripp till halvars förut med malin och carro. Årets första glass och den smakade mycket bra. Satt kvar en stund i den sköna vår solen och pratade innan vi begavs oss hemmåt igen.
Nu sitter jag hemma och har precis ätit mat, kyckling och ris med currysås och sallad hur gott är inte de.
Ikväll blir det en lugn kväll mamma har köpgt godis och cola och så ska vi se på flickan som lekte med elden.




Utgång

Yes box idag blir det utgång med min älskade tjejer. Sitter just nu och väntar på att min älskling ska hämta upp mig så att i kan åka mot alex där förfesten hålls. Dags att fixa det sista inna jag åker hejsvejs♥.

Mys

Håller på att laga en god middag till mig och Daniel. Det blir färskpotatis, grönpepparsås, fläskfilé och grekisk sallad. Maten blir nog klar lagom till en fredags film vid 21.00 ungefär. Så ikväll blir det en lugn kväll för våran del med mys framför tv:n. Nu måste jag springa och kolla till maten bye♥.

9 april 2010


Sitter hemma hos älskling och ska strax klä på mig något annat än mina myskläder. Det blir att åka in till stan och handla lite till kvällen. God mat står nämligen på schemat!.
Nu ska jag ta en kopp kaffe för att piggna till lite, hejsvejs♥.

2½ år

Började dagen med med en varm dusch för att sedan ta bilen in till stan och gå till banken. Väl där så betalde jag min balklänning så nu är det klart, mycket skönt. Sen åkte jag hem och fick Linnea på besök. Det blev te och en massa prat.

Älskling ringde halv 7 efter att han slutat jobbet så då åkte vi förbi för att köpa kina mat för att sedan åka hem till honom. Så här sitter vi nu och har precis ätit upp den goda maten och snart blir det ostbricka. Jag och älskling firar nämligen 2½ år idag så vi ville fira det med lite mys. Därför ska jag inte sitta här nu utan jag ska återgå till min älskling. hejsvejs♥.

Lite mera shopping


Andra bilden är bara en förstoring då man ej ser mönstret på den första bilden.

Idag blev det som sagt stan en stund med Linnea. Därefter promenerade jag hem till mamma en sväng där det blev gos med min lilla gizmo samt så fixade jag och mamma inbjudningarna till min student. Runt klockan 18.00 så tåg jag bilen ut till krokek där jag befinner mig just nu. Nu ska jag kolla på gray´s anatomy, hejsvejs♥.

7 april 2010

Vaknade för någon timma sen och har precis ätit frukost. Om ca en timme så åker jag och älskling in till stan. Han ska göra några ärenden och jag ska till stan med Linnea.  Därför är det nog bäst att jag sätter igång och fixar mig nu om jag ska hinna♥.


Shopping



Linköping

Idag blev det en liten roadtrip till Linköping med Linnea och Alle för lite shopping. Har haft en hel mysig dag med dessa tjejor. Jag fick också med mig en kavaj och ett nagellack hem som jag tänkte visa bild på senare.





the notebook


Sitter fastklistrad framför tv:n och ser på denna förtollande film.

What

VAD TUSAN är det jag ser ute på marken när jag i morse släppte ut daniels katt, SNÖÖ. Jag hatar verkligen snö är så himla trött på det nu, vi vill inte ha mera. Hoppas det blir finare väder i veckan.

Iallafall så hade jag mys med älsk igår framför tv:n med ost och kex och vin. Hur gott är inte det?, underbart.
Nu ska ja fixa och dona lite här hemma så vi hörs hejsvejs♥.

4 april 2010


Slapp med älskling i solen med en kall öl, hur underbart som helst.
Har precis käkat lite god mat också så nu får vi se vad som återstår av dagen vi hörs♥.

Gårdagen


Igår så tog jag och älskling en skön promenad i sandviken. När vi sedan kom hem så blev det grillning med älskling och hans familj, hur mysigt som helst. På kvällen sedan så blev det film och en massa gott godis.

Idag är vädret lika toppen som det var igår, så jag hoppas på att hitta på något skoj med älskling min. Nu vill han även ha datorn så bäst jag avslutar. Hejsvejs♥

Sol

Kom precis hem till min älskling och sitter nu här hemma i soffan medans han duschar. Lite senare om vi hinner så ska vi ta bilen till Vildmarks Hotellet för att ta oss något att dricka och sitta och njuta utav solen. Jag älskar när vädret är såhär underbart, man blir så himla glad och pigg då.
Ikväll så ska jag grilla med älskling och hans familj, så jäkla gott och det får än att känna att sommaren är så nära. Nu ska jag bara njuta av att solen är framme så vi hörs hejsvejs♥


Shopping



Detta fick jag med mig hem ifrån stan idag.
Nu blir det att se på tv och mysa med min älskling som förövrigt ska spendera sin natt här.
Hejsvejs♥.

City


Sitter och lyssnar på musik och ska strax börja att göra mig i ordning. Det blir stan med Linnea lite senare. I Hopp om att hitta något snyggt.

Män som hatar kvinnor


Jag vet att jag är rätt seg och typ den sista som inte sätt "män som hatar kvinnor". Men äntligen så har mamma köpt alla tre filmerna på DVD så idag såg vi som sagt den första "män som hatar kvinnor". Jag måste säga att den var jäkligt bra, och vill redan se nästa film. Detta får dock bli en annan dag för klockan är rätt mycket nu och jag är trött. Jag svullade även morötter och dipp till filmen mums så jädrans gott det är.

Lindex


Har varit på Lindex idag till klockan 5. Därefter tog jag en promenad hem i det älskade vädret. Så himla skönt att solen är framme, och det ska den tydligen vara imorgon med.
Idag blir det iallafall att ta det lugnt hemma, är rätt så trött efter en lång dag som denna så jag ska bara slappa. Imorgon däremot blir det shopping med Linnea. Nu ska jag kolla hur det går för mamma och maten hejsvejs♥.

RSS 2.0