My nails


Dålig bild på hur naglarna blev. Ser mycket bättre ut i verklighet, jag är nöjd.

Nagellack


Överlack, och guldklitter.
Detta köpte jag med mig hem idag. Jag tänkte måla mina naglar lite fint nu inför nyår. Hoppas att det blir lika fint som jag tänkt mig bara. Då ska ni få se bild senare i såfall, hejdå sålänge.

Onsdag


Bild; Elin kling.
Kollat på film med mamma, det fick bli sex and the city 2. Sjukt bra film som jag bara älskar.
Nu har jag precis tagit mig en skön dusch, så ska krypa ner i sängen nu och kolla lite på Zorro. Efter de sleep time.

29:e december

Kom hem för en stund sedan efter att ha kikat runt på ingelsta med mamma. Ja fick äntligen med mig en klänning hem som jag ska ha på nyår, så nu kan jag pusta ut. Annars blev det bara lite fina underkläder också. fick även med mig en klänning igår när jag och carro var på stan. En svart med lite djupare rygg.

Nu ska jag slänga mig fraför tv:n med en kopp kaffe, hejsvejs.

28 december

Nu blir det stan med Carro och efter det så beger jag mig hem till Daniel.

Hår



Fan vad jag gillar denna frisyr altså.

Rädda Willy

Ligger och kollar på filmen Rädda Willy 2 som går på tv.  Underbar film tycker jag, och späckhuggarna är så söta. Jag funderar stark på att sätta på ettan som jag har på vhs efter att tvåan är slut.

27e december

Gått på stan med tjejerna idag i hopp om att hitta något skoj, men fan vilket skit det var. Kom inte hem med en ända påse, men men. Ikväll blir det en hemmakväll med film och chips, ska bli riktigt skönt. Nu ska jag mysa vidare framför tv:n i mina sköna mysdress hejsvejs.

Söndagkväll

Nu tar jag bilen och åker hem till Heidi där det bjuds på mat. Jag plus alla mina tjejer, det kan inte bli bättre.

Juldagen

Igår var det den såkallade juldagen, vilket blev en toppen dag för min del. Vi firade mamma här hemma med god mat och dryck tillsammans med lite av min släkt. Mot kvällen så rörde sig jag, Daniel och min kusin till Deli för ett glas cider. Där var det dock rätt dött faktiskt så vi drack upp och begav oss mot Otten. På Otten var det rätt mycket folk men vi var kvars till strax innan stängning.

Julafton




Bra Julafton
Fina paket
Trevligt sällskap
god mat

God Jul


Ville bara önska alla en riktigt God Jul.

Dangen före dangen

Har haft fullt upp nu när det är juletider så det har inte blivit mycket dator för min del. Idag har jag gått på stan ett antal timmar för att leta den sista julklappen. Efter det blev det en tripp hem till pappa en stund. Annars så har jag bara städat lite här hemma sen jag kom hem. Imorgon kommer nämligen mamma hem från utlandet så vill att det ska vara fint.

Igår så kom pappa och hämtade upp mig hemma så åkte vi och köpte sallad från Napoli. Sedan blev det mys framför tv:n, sov även över där.

Nu ska jag fortsätta se film, The Holiday

22e december

Igår kom vår älskade Heidi hem, blev att sitta med henne och de andra tjejerna på världens bar. De andra gottade sig med en cider medans jag som var chaufför tog en kopp varm te. En mysig kväll med mycket prat blev det, och när världens stängde så blev det en tripp förbi mcdonalds.

Idag har jag dammsuga här hemma, tänkte göra det lite fint här när mamma kommer hem från utlandet. Jag ska hämta upp henne på julafton vid norrköping flygplats så det är dags att börja lite smått här hemma. Tog en tripp förbi maxi med Linnea lite senare i hopp om att finna den sista julklappen, men nae det gick inte. På vägen hem blev det att inhandla maten som vi ska äta på juldagen här hemma, så nu har jag det klart också.

Nu är jag trött så ska ta mig en kopp kaffe sedan kanske de blir en film.

måndag 20e december

Har gått på stan idag med min fina älskling, då han hade ett par ärenden. Efter det blev det att åka hem till mig. Inget roltigt väder alls ute idag, jädrans vad det snöar. Jag skottade här utanför imorse men det syns tyvärr inte nu. Nåväl jag har precis käkat så nu blir det en kopp varm kaffe, hejsvejs.

101219

Jisses vad gårdagen blev kort. Det var tänkt att de skulle bli utgång men jag och Carro kom tyvärr inte ens ut. Haha jag orkar inte ens berätta.
Idag har jag legat bakis i stort sätt hela dagen. Frammåt kvällskvisten fick jag besök av tjejerna. De köpte med sig coca cola, vindruvor och persikor till mig. Vilket har varit de första jag fått i mig idag. Nu ligger jag hemma i sängen trött som tusan, det blir att krypa ner i sängen och se en film.

101217

Jahopp då är mamma på väg till flygplatsen nu då. Vi sa nyss hejdå, och det känns redan tomt här. Nu blir jag ensam hemma en hel vecka, bara jag och gizmo. Som tur är så får jag tjejerna på besök här på lördag, längtar.


16e december

Sitter hemma i mjukiskläder och bara slappar, ögonen mina är väldigt trötta. Har varit iväg och jobbat från 09.00 - 17.00 idag. Skulle egentligen jobbat kväll men jag slapp det, så det blir mys hemma i soffan istället. Imorgon jobbar jag dock kväll och det ska bli skojsigt. Nu ska jag sätta på kaffe och och umgås med mammsen. Mamma åker nämligen utomlands imorgon, så jag blir ensammen här hemma en hel vecka.

New



Nu ska jag göra mig ordning och krypa ner i sängen och se på tv. Imorgon är det jobb som gäller för min del.

15e december


gått på stan idag med Carro, Linnea, Erica, Malin och Emelie. Fick med mig en tröja hem och ett par byxor. Jag och Carro tog oss även en god sallad från paus. Efter ett par timmar på stan så begav sig linnea o jag hem till mig för att hämta bilen. Sedan bar det av mot v.i.p kväll på max med gratis mat, tack Carro för inbjudan. Mätta och belåtna så skjutsade jag Linnea vidare för en kväll med tjejerna. Jag själv åkte hem till min fina älskling en stund.


101214


Sprungit runt hemma hela dagen i myskläder.
Duschat och bäddat rent i sängen har jag också gjort.
Nu funderar jag skarpt på att göra lite julgodis, men vi får se.

Igår tog jag och Carro en tripp hem till Linnea där även Erica var. Tv och godis var hur våran kväll såg ut.

Wella pro series


Har införskaffat mig detta shampoo och balsam, som nu går på reklam. Jag har inte hunnit använda det ännu men det verkar vara riktigt bra. Har tidigare använd mig av Syoss, vilket var helt okej men inte bäst. Därför kände jag att jag ville pröva något nytt och då fick det bli dem på bilden.

Min söndag

Igår så hade jag verkligen en toppen dag. Jag kilade ner till pappa och maria där vi myste och kollade på tv, sista avsnittet av så mycket bättre. Jag hoppas verkligen att det fortsätter med detta program. När det var slut så begav vi oss ner mot stan för att äta på Butlers. Även bror min följde med och åt, så det blev en riktig mysigt familjemiddag.

Kvällen fortsatte hem till min fina älskling där det blev att kolla på Beck äta chips och dricka cola.

Lördag


Världens bästa
Sitter här med min första kopp kaffe på dagen, och den smakar gudomligt. vaknade strax innan 12.00, skönt säger jag bara. Var en aning trött när jag kom hem från jobbet inatt, men nu är jag utvilad och redo för en jobb dag till. Ska nog ta och göra mig en riktigt god frukost nu, adios.

Fredag

Nu ska jag käka lite mat sedan drar jag till jobbet, hejsvejs.

Rouge


fick med mig en ny rouge från stan igår, ljusrosa det gillar jag.

Rolig dag



Träffat Adelina idag, vi hade lite roligt med min cam som ni kanske ser.
vi blev även hungriga och gick till pizzan och köpte med oss kyckling sallad.
Jäkligt mätta och belåtna efter det.
Idag har jag skrattat mycket, med denna tjej har man allid roligt.

8e december

Gått på stan med fina Caroline idag.
Nu är jag hemma hos Daniel och har precis smällt i mig en pizza.
Just nu lyssnar vi på julmusik och dricker glögg, riktigt gött o mysigt.

Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig


101207


Det har gått bra idag.
Är en aning trött bara men en kopp kaffe på de gör susen.
Skönt att gå upp tidigt i morse också! även om jag gillar att sova.

Funderar stark på att se sex and the city 2 igen, filmen gör mig så glad.
Fast innan jag gör det så blire nog en vilo paus på spikmattan, jag har så ont i ryggen.
Jag svamlar lite känns det som, kanske bäst jag lägger ner det för tillfället hejsvejs.

6e december

Gått på stan idag med vackra Gabbie. Fick en hel del julklappar med mig hem så nu kan man pusta ut lite.  Nu sitter jag hemma trött som tusan och kollar på tv 4 idol 2010 vägen till finalen. Imorgon blir det upp tidigt så ska försöka att lägga mig tidigt idag. Nu blir det dock att ta en kopp te och en bit kladdkaka hejsvejs.

Söndagen

Har haft en riktigt skön slappar dag idag. Började med en skön sovmorgon efter gårdagens jobb. Efter det tog jag mig en god frukost samt kollade reprisen på idol som jag missade i fredags. Kollade även in reprisen av så mycket bättre. Min älskling kom senare och hämtade mig och vi köpte mat från spicy hot. Resten av kvällen blev det att kolla beck och äta godis. Mycket mer än så har jag inte gjort idag vilket har varit sjukt skönt.

Lördag

Ja då blir det jobb idag igen då, vi hörs!

Rysningar

Han måste bara vinna allting, han är så sjukt bra.

 


Vinter


Träningsverk från gårdagens jobb i armar, axlar och rygg. Men det är bara köra ändå, ja ska sätta igång och laga lite mat nu. Efter det brummar jag till jobbet, så vi hörs vell imorgon antar jag. Kommer vara för trött för att skriva något ikväll, hejsvejs.

101202


Håller på att laga lite mat, så det blir att äta och sen åker jag och jobbar kl 3. Mer uppdatering inatt eller imorgon.

Godnatt

Då var man hemma igen då! jag har verkligen haft en toppendag idag. Ska göra mig i ordning för sängen och gå o lägga mig, kanske kolla en stund på tv innan det är dags för att sova. Fick som sagt inte så mycket sömn inatt så jag är rätt trött nu. Hoppas på att kunna sova gott för det värsta jag vet är när jag inte kan somna.

onsdag

Var så trött när jag kom hem från stan så det fick bli en kort power nap. Sov inte alls bra inatt och gick även upp tidigt så inte konstigt att man är trött. Sjukt skönt att bara lägga sig under en filt efter att ha varit ute i denna kylan. Nu är det verkligen sjukt jäkla kallt altså. Nu är det dock dags för mig att piggna till lite så jag ska slå på lite kaffe.

1:e december


Då var man hemma från mötet, det gick rikigt bra. Om en stund blir det att dra ner på stan för att kolla julklappar till mina nära och kära. Mot kvällen blir det även middag, spännande spännande. Nu måste jag ta mig något att äta innan det är dags att bege sig till staden, hejvejs.

RSS 2.0