!!!


Är trött som ett as och mår också lite illa. Har precis vilat en liten stund så jag ska fortsätta att plugga lite till nu. Sen ikväll blir det en söndags film och sedan sova tidigt.

PLUGG

Söndag idag vilket innebär skola imorgon, men även att min älskling kommer hem inatt. Har saknat honom enormt mycket medans han har varit utomlands och gottat sig.
Nu ska jag iallafall sätta igång och plugga lite naturkunskap och dricka mitt goda te. Hör senare bye♥.

Myskväll


Ikväll är det myskväll för min del. Jag ligger och kollar på denna film nu samtidigt som jag mumsar naturgodis och dricker loka.

NYTT




Gårdagen

Igår så tog jag och Linnea bilen till Linköping för lite shopping. Två yra höns i en bil gjorde att vi åkte en hel del fel, men fram kom vi tillslut. Efter lite strosande i Linköping city så bestämde vi oss även för att ta vägarna förbi ikea för att kolla in affärerna där. Dock ingen lycka där så vi bestämde oss för att åka hem istället och på hemvägen så blev det självklart maxi med. Jag fick iallafall med mig ett par skor, en tröja och ett par jeans hem. Jag är nöjd!.

Väl hemma så blev det lite stressigt efersom jag, carro & heidi plötsligt bestämde oss för att gå ut. Så det var bara raka vägen in i duschen sen åka till mina tjejer för att fixa oss samt dricka lite vin. Därefter blev det otten och jag hade roligt. Hemvägen var också rätt rolig med roliga kommentarer samtidigt som vi gick och åt utav vår pizza som vi beställde på hemvägen. Jag tror nog det var godaste pizzan någonsin.

Bilder ifrån Linköping:




Bilder innan utgång:





LÄGGER IN BILD SENARE PÅ DET JAG HANDLADE IGÅR

Skål

Hinner tyvärr inte blogga nu för det blir en spontan utgång med mina tjejer.

Movie


Jag svullar kladdkaka och ser på filmen som är på kanal 3.

<3


Såhär ligger min lilla grabb och sover just nu.

My own alarm clock


Hade turen att Gizmo öppnade min dörr och väckte mig annars så hade jag nog sovit bort hela dagen. Ibland är han allt duktig. Har precis fått i mig lite frukost och morgonkaffet så nu ska jag även börja fixa mig lite. Vi hörs senare bye ♥.

Sällskapsspel



Kom precis hem efter att ha varit hemma i heidis pojkväns lägenhet och kört en massa roliga sällskapsspel med tjejerna. På det första spelet så vann självklart min grupp haha. De andra skulle dock dra sig ut mot krogen lite senare och jag kände att jag inte orkade med det idag så jag åkte hem.
Sitter nu här och funderar lite på vad jag ska göra, det tråkiga är att jag sätt alla filmer vi har här hemma ett antal gånger. Det är bara skit på tv också så det får förmodligen bli en film iallafall bye♥

Sun


Så härligt att solen är framme för en gångsskull.
Ska försöka att plugga lite nu eftersom att jag har en jäkla massa att göra. Tråkigt att behöva plugga på sitt lov men men. Ska göra mig en god kopp te och sedan sätta mig och läsa i min otroligt dåliga svenska bok.

23 februari


Har fått lite plugg gjort idag, det är ju alltid något. Har även fixat ett ärende idag som slutade himla bra. Så skönt att inte behöva tänka på det mera. Annars så har jag inte gjort så speciellt mycket idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Nu är jag dock väldigt trött så man kanske skulle ta en sista kopp kaffe, slänga på en bra film och bara njuta av att det är lov. Så får det nog också bli bye.

Måste bara säga att jag saknar min babe väldigt mycke och sen att jag har världens bästa pappa <3

PLUGG


Nu ska jag försöka att vara lite duktig och plugga lite, så att man inte får en himla massa att göra i slutet istället. Bäst jag laddar med en massa kaffe så att jag inte somnar. Seya♥

Lov


Har spenderat min härliga dag med denna lilla snygging. Vi har gått på stan, sätt på film och svullat chips och godis även idag. Låter toppen om ni frågar mig.
Nu är jag hemma och är skapligt trött och väldigt törstig, så jag ska faktiskt gå och ta mig lite dricka nu. Sen så ska jag svira om till mjukis kläderna och sedan krypa ner framför tv:n.

Haiti

Jag säger som alla andra, en helt fantastisk låt som är värd att lyssna på.

Best friend



Min kväll med Linnea
♥ Matlagning
♥ Ansiktsmask
♥ Promenad för att handla godis
♥ Wallander

Mysdag

Gizmo kollade på tv igår.



Har precis tagit mig en lång och skön dusch. Har även hunnit med att städa och bädda rent i min säng.
Lite senare sen så kommer Linnea över hit, vi ska käka god mat och mysa lite samt göra lite tjej stuff. Nu ska jag städa vidare lite.

Härligt

Vaknade precis och måste säga att det är så himla härligt att få sova ut. Nu ska jag göra mig en god frukost och sedan får man se vad som händer ♥.

Movie


Ligger och kollar på denna film. Jag har sätt den förut men den är bra så det gör inte mig något.
Kollade även på melodifestivalen förut fyfan vilka dåliga låtar, den ända som var bra var nog Darin. Var bara tvungen att säga det, men nu ska jag återgå till filmen bye.

NYTT



Har precis sätt en sommar med göran och måste säga att den var både rolig och bra. Nu ska jag bara invänta melodifestivalen som börjar klockan 8 och efter det så blir det mera film. Bye♥

Im home

Oj segt med uppdatering här, men jag gick som sagt till pappa igår efter pratiken. Han bjöd på världens godaste mat som bland annat innehöll kött, potatiskrocketter & bulgarisk sallad. Jag spenderade även min natt där, och därav min dåliga uppdatering.
Fick skjuts hem av pappsen för en liten stund sen, så nu sitter jag här vid datorn och spelar en sjukt bra låt som faktiskt får mig på bra humör. Jag tänkte dela med mig av den.

Godnatt

Sitter fortfarande och kollar på filmen, och den är riktigt bra. Efter filmen blir det dock läggdags.
Imorgon är det praktik igen, och efter det så går jag direkt hem till pappa där jag blir bjuden på middag. Älskar deras goda mat.
Nu börjar nog filmen snart så bäst jag drar mig tillbaka, godnatt♥.

Ni missar

vell inte denna härliga film klockan 9 på 3an.
Jag ska göra mig lite kvällsmat och sedan fixa mig inför sängen och krypa ner och se på denna.

***



Tråkigt

Nahepp det var visst ingen som hade något att säga om min blogg. Tråkigt för det är ju alltid roligt att veta vad som är bra och sämre samt vad som kan förbättras.

Har i vilket fall haft praktik idag till klockan 17. Nu är jag dock hemma och är rätt så trött och hungrig. Så jag ska ta mig lite gott te och sedan hjälpa mammsen med maten. BYYYYYYE♥

Var med och påverka

Okej nu gör vi såhär, eftersom jag inte har något intressant att skriva så tänkte jag att ni kanske har något speciellt som ni vill att jag ska skriva om? eller kanske vill ni ställa någon fråga som ni undrar över. I så fall kör på.

Skulle vara kul att höra er åsikt.

Min älskling


Hallojsan.
Sitter hemma hos min babe nu, tog bilen hit förut haha. Han är nere och äter nu så jag tänkte passa på att skriva lite. Min älskling åker som sagt till Karibien imorgon IGEN "avis" så nu får jag klara mig ensam en och en halv vecka ungefär, jag säger då det hur ska detta gå?. Ett helt lov ensam det ser jag inte fram emot.
Ska slå på tv:n nu och mysa det sista med min babe, hejsvejs.

Onsdag


Har varit i skolan som alltid, vi tog även kort idag till KGB katalogen. Längtar till allt roligt som jag har att se fram emot, studentvecka bal och allt sådant.
Men jag känner att jag inte har något vettigt att skriva just nu så jag ska göra lite annat. Bye♥

Good day


( min lill kille imorse )
Bra dag idag, det började med en jäkla sovmorgon jag gick upp klockan 11 och började 20 över 1. Hade en lektion vilket var naturkunskap B, och jag var skit nervös för vad jag fick på provet som vi gjorde för 2 veckor sen. Jag klarade det fifan vad skönt, det är inte världens lättaste kurs om man säger så.
Nu är ja iallafall hemma och har precis käkat lite, ska alldeles strax ta mig lite utav kladdkakan som jag gjorde igår. Jag vet att det är semla dagen men jag gillar ju inte semlor så jag håller mig till min goda kladdkaka istället. Bye ♥.

Film


Nu ska jag se på denna film som visas på kanal 3 samt äta en massa kladdkaka. Bye ♥

Baka


Ska baka kladdkaka nu och sen ta en dusch. Sen blir det förmodligen någon film plus läsa lite i min svenska bok. Imorgon börjar jag som sagt sent, så då gör det inget om jag lägger mig lite senare än vanligt.

Måndag


Måndag idag vilket innebär skola, som tur är så hade jag en kort dag idag. Har även lite tur imorgon har världens sovmorgon för att några lektioner är inställda så jag börjar 13.20.

Igår var det alla hjärtans dag som självklart spenderades med min babe. Det blev att åka till söderköping och äta lite god mat på restaurang och så köpte jag även tyg till min balklänning. Efter det så myste vi framför tv:n med tända ljus chips och andra godsaker..

Fredag + Lördag

Igår blev det som sagt utgång och jag hade det kul. Idag däremot har jag varit bakis som aldrig förr. Börjar nu äntligen att bli bättre. Ikväll ska jag iväg och käka på restaurang med babe och hans familj myspys. Jag ska dock vara nykter och köra hem. Cola ikväll mums.

BILDER FRÅN GÅRDAGEN





UTGÅNG

Har precis käkat lite god mat med tjejerna. Senare blir det utgång.


NYTT

Babe min åkte precis så jag ska alldeles strax göra mig klar för sängen. Är redan trött så kommer nog somna på stört så fort jag lägger mig. Tänkte bara slänga upp bild på det jag köpte.


Lindex


Har varit på Lindex idag ända till klockan 17, och direkt efter så blev det stan med Linnea och Heidi. Hittade några saker som jag fick med mig hem som jag visar bild på senare. Nu är rätt så trött så ska ta med en kopp te, sen blire det lite käk snart med.

Movie




Fick bli en fransk manikyr med marmorering på en nagel, blev dock inte så snyggt men de får duga.
Ska ta bort sminket nu och krypa ner i sängen och kolla på 2 fast 2 furious.

HUR SNYGG..

ÄR INTE DENNA KVINNA?. OTROLIGT VACKER.



Clean


Har städat i mitt rum nu riktigt skönt.
Snart ska jag käka lite, sen tänkte jag
måla mina naglar lite om jag orkar.♥

Onsdag


Har gått i skolan till halv 4. Trippade därefter hem, fick ett kort besök av babe. Men nu är jag ensam igen så ska nog passa på att städa och plocka lite här hemma.

TV


Ligger i sängen och kollar på 2 ½ men, det är så jäkla bra. Ska bara ligga och slöa framför tv sen läsa lite i min svenska bok. Har en rätt lång dag imorgon med många lektioner så ska försöka sova tidigt. Nu ska jag se om det finns något mummsig att äta på.

Home


Då var man hemma ifrån skolan då. Har haft naturkunskap nu sista lektionen och vi gjorde tvålar haha rätt skoj faktiskt.
Idag ska jag försöka plugga lite smått och sen bara ta det lugnt. Nu är jag skit hungrig så ska ta mig te och något att äta.

Tisdag


Har precis fått i mig lite käk så nu ska jag pysa tillbaka till skolan igen. Bye♥

3 timmars hål


Gick hem i snön, kände att jag inte orkade sitta och häcka i skolan i 3 timmar utan någon lektion. Så nu är jag hemma, är rätt så trött så ska vila en stund sen käka lite och kanske plugga en stund.  Sen ska jag tillbaka till skolan för att ha några lektioner till.

Du är så bra


Jag & den bästa.

Är riktigt trött nu, så blir nog att sova tidigt, men först ska jag lägga mig en stund på spikmattan har så fruktansvärt ont i min rygg. Godnatt♥

NYTT

Slutade skolan tidigt idag, så jag och Linnea tog en sväng på stan. Jag fick med mig en t-shirt hem, riktigt nöjd. Efter stan så tog jag en promenad hem lite snabbt för att sedan ge mig ut igen för att hämta ut mitt h&m paket. Allt i paketet passade perfekt så jag är sjukt nöjd.
Nu ska jag göra plättar, bye♥


I mitt h&m paket låg detta.



Söndags mys


Jag roar mig med Wallander och naturgodis nu.

Söndag


( bild från google.se )
Hittade ingenting i Linköping tidigare idag. Men det var kul att komma ut lite och kolla runt på ikea. På vägen hem från ikea ringer bror min och undrar om jag och mamma kan skjutsa honom så han kunde storhandla och det gjorde vi. Så vi strosade runt där ett tag med. Väl hemma började vi med maten ris med wok och kyckling, sjukt gott. Nu är det dags att plugga lite för mig och sen blir det en dusch innan kvällsfilmen. Bye.

Linköping


nu drar jag till Linköping och går på ikea och stan. Bye♥

Promenad



Var ute på en liten morgon promenad med Gizmo förut. Han tycker det är väldigt spännande att få komma ut haha. Nu ska jag fixa mig lite och ta en kopp kaffe med. Ikväll åker jag ut till babe och så ska vi kolla på melodifestivalen.

Friday


( Jag vill ha sommar nu )
Precis hemkommen. Har haft praktik till klockan 17. Därefter åkte jag och mamma och hämtade ut mitt körkort som kommit på posten, så underbart. Ikväll blir det en skön hemmakväll, ska svulla en massa god mat och se film.

Torsdag


Min dag
♥ Lindex 09.45 - 17.00.
♥ Stan med Linnea, Carro & Heidi.
♥ Fikat med Carro&Heidi.

Jag är så himla trött just nu, ska försöka sova tidigt. Imorgon är det fredag gud så underbart!.

Ny klippt


FÖRE
& EFTER

Då har heidi varit här och klippt mig, det fick bli topparna. Känns jätte skönt att bli av med de strepiga topparna och det känns genast tjockare, Tack heddan.
Heidi gick som sagt för en stund sen, så nu ska jag göra mig i ordning för sängen och antingen slänga på en film eller se något på tv. Imorgon är det praktik vilket innebär att jag slutar rätt sent, men börjar ju 10 så en sovmorgon är ju inte heller helt fel. Nu ska jag fixa mig bye.

Trötter


Herregud vad jag är trött, skulle vara ruskigt skönt med en power nap men fråga är om man lyckas somna ikväll sen då?. Jag kanske skulle nöja mig med en kopp kaffe. Har iallafall gjort klart min religionsuppgift, riktigt skönt. Ska nog försöka göra lite svenska sen med så jag blir klar med det, men just nu behöver jag vakna till liv.

Inställda lektioner

Idag fick hela min skola inställda lektioner på grund utav snöovädret. Det resulterade i att jag slutade 12.40 istället för 15.30, härligt. Nu sitter jag med en kopp te och funderar på om jag skulle ta något att äta för att sedan kunna plugga lite. Låter som en bra idag, eller?. Yes så får det bli bye.

Nätshopping


Gjorde precis en liten beställning ifrån H&M, två tröjer och ett par trosor.
Ska snart börja plugga lite religion sen kommer babe om en stund så då blire bara en massa mys. Skola imorgon till halv 4a sen ska heidi klippa mig, skönt.

Tisdag



Kom hem från skolan för en stund sen. Sista lektionen hade jag prov i naturkunskap B, gah vad svårt det är. Hoppas verkligen jag klarar det. Nu är jag trött och hungrig så ska ta mig något att äta. Bye.

One Day In School

Förra veckan i skolan.

Emelie & Adelina.

Jag.

Jag & Adelina.

Måndag


Hemkommen från skolan för en liten stund sen. Skönt att man slutar tidigt en dag i veckan iallafall. Har precis tagit mig en kopp kaffe och ska alldeles strax sätta igång att börja plugga lite naturkunskap. time to go, bye.

RSS 2.0