Ring

Kolla vilken underbar ring jag fick av mamma idag när hom kom hem från tallin.


lips


Jag har inte så mycket att säga, jag har jobbat som vanligt. Nu är jag hemma och är trött. Snart ska jag ta mig lite paj och vaniljsås sedan blir det att kolla på sex and the city. Efter det kommer jag förmodligen slockan.

Onsdag


Tänkte göra mig kortfattad, idag har jag:
- Jobbat
- Varit på IFK match med älskling
- Ätit pizza och kebab
- Myst

lite nytt




Dessa saker fick jag med mig hem från stan idag.

27 juli 2010


Idag blev det att ta en sväng på stan efter jobbet. Självklart så hittade jag några fynd som jag tänkte visa senare. Men först ska jag laga mig lite mat.

26 juli 2010


Ligger och kollar på sex and the city men efter det så blir det att sova. Imorgon är det som sagt jobb som gäller.

Bump in the road





Idag så har jag jobbat från 12 - 19.15 och därefter så blev det att ta cykeln direkt hem. Sitter nu hemma trött som vanligt och har precis fikat lite med mamma. Ikväll orkar jag nog inte ge mig ut så det blir nog en kväll framför tv:n.

Mys


Har haft en lugn och skön dag med familjen. Nu blir det att ta en dusch och sedan kolla på Snabba Cash samt äta chips och dipp.

Lördag

Blev att åka till Ikea idag med Daniel och familjen för att kika in lite saker. Även jag kollade runt lite men hittade dock inget som föll mig i smaken. När vi kom hem där i från så blev det att käka lite sen bara dega. vi gick upp rätt tidigt idag för att åka till Ikea så jag är skapligt trött nu. Därför har jag en god kopp kaffe i min hand nu samtidigt som jag slökollar lite på Tv. Ikväll blir det film mys och chips.

Jag bjuder på en sliten och trött Sanna.

Fredag

Idag har jag jobbat och efter det så tog jag och älsklingen en tripp på stan lite snabbt. Jag fick även med mig några godsaker hem. Snart är det läggdags för min del för imorgon ska vi upp tidigt och åka till ikea.




Wallander / Snabba Cash


Dessa två filmer låg i min brevlåda när jag kom hem från jobbet idag. Jag beställde dom för någon vecka sedan och det passade perfekt att jag fick dom idag när jag är ensam. Så jag ska ta med mig mitt täcke krypa ner i soffan och kolla på en av dem nu hejsvejs♥.

Walk this way


Nu är jag hemma ifrån jobbet och ska göra mig lite mat. Hungrig som bara den efter en lång dag. Ikväll blir det att ta det lugnt för min del. Jobb imorgon också så idag ska jag bara mysa och ta det lugnt.

Movie


Ser en spännande film på 3an, mumsar kladdkaka och dricker bob saft.

Knockout



Kom nyss hem från jobbet. Nu är jag trött och ska ta en kopp kaffe samt laga mig lite mat.

En bra låt


Gillar denna låt!

Det fick bli en myskväll med tjejerna idag. De kom förbi mig förut så bakade vi kladdkaka, målade naglar och kollade på film. Nu blir det att kolla på sex and the city på tv och sedan förska sova, jobb imorgon.

Hold you



Idag har jag jobbat från 08.00 - 15.00, skönt att sluta tidigt när det är så underbart väder ute. Dock är jag rätt trött nu med tanke på att jag gick upp tidigt men jag ska ta mig en kopp kaffe, sedan så får vi se vad som händer. hejsvejs♥

Van Veeteren


Sjukt snygg Megan Fox!

Jag är trött och har ont i huvudet. Snart börjar van veeteren så jag ska krypa ner i min underbara säng och kolla på det och sedan ska jag försöka sova. Imorgon jobbar jag och jag börjar kl 08.00.

Mårn, Sörping och stan



Idag blev det att åka till mårängen med Carro, Heidi , Malin och Ante, men tack vare blåst och en massa moln så bestämde vi oss för att åka. Det blev då en tripp till mysa sörping där vi kollade in butiker och åt lite mat. Efter det så tog jag en liten tripp på stan med Malin och Heidi sedan begav jag mig hemmåt.

...

Såg klart på en film för en stund sen och håller strax på att somnar. Så nu blir det att gå och fixa sig för sängen. Imorgon är jag ledig.


Rost Brun

min nya rostfärgade kofta.

Back

Då var man hemma från landet igen. Jag har haft två sköna och avkopplande dagar ihop med två bra tjejer.





Lördag och jobb

Igår blev det att åka ut till Emelie direkt efter jobbat och grilla samt mysa.

Idag blir det jobb igen och efter det åker jag ut till pappas land med Linnea och Alexandra, hejsvejs.


Badat




Två små fladdermöss låg och sov ute.

idag har jag varit iväg och badat med Linnea, Alexandra och mamma. Det fick bli att åka ut till mammas land och ligga där och ha det skönt. Kom hem för inte alls så länge sen och har precis tagit mig en skön dusch. Senare kommer nog tjejerna hit.

Byxdress


Tog på mig min sköna byxdress till jobbet idag.

Jag har altså jobbat och sen när jag kom hem så åt jag lite mat. Mer än så har jag inte gjort idag. Imorgon är jag dock ledig igen så vi får se om kvällen erbjuder något roligt.

Tisdag


Se sex and the city - sova - upp och jobba.

Nya saker till rummet



Min dag i punkter
• Solat
• Shoppat
• Myst med Linnea

12 Juli 2010


Snodde en bild av Malin från när vi var i gransjönäs!

Har ingen lust alls att skriva idag, jag har jobbat till stängning sedan var det raka vägen hem. Imorgon är jag ledig så inatt ska jag sova gott.

Söndag




Har haft en helt underbar dag!.

Snart är det dags för mig att krypa ner och sova lite. Imorgon är det nämligen dags för jobb igen. Fråga är bara hur jag ska kunna somna i denna hetta? det är sjukt varmt och det hjälper inte hur många fönster jag än öppnar.

Sol & bad

Är precis hemkommen efter att ha solat och badat på sandviksbryggan med älskling och hans familj. Har haft det riktigt skönt och underbart, dock var det ruskigt kallt i vattnet men jag tog mig i iallafall. Snart så ska jag följa med älskling och hans familj till tittut där det blir grillning, mys.

10 juli 2010


Kom hem för ett tag sen från mammas land. Det var varit sjukt skönt att bara bada och koppla av lite, dock var det rätt trist att det var en massa moln på himlen. Men huvudsaken var ju att det var varmt. Snart blir det att hoppa in i duschen för min del sedan blir det att grilla lite.

Sol


Snart åker jag ut till mammas land för lite sol och bad.

Grease

Oh nyss började en av mina favoritfilmer på TV så ska genast krypa ner i sängen och kolla på den.

Lite mera shopping

Idag har jag Linnea och Emma fart runt på lite olika ställen. Det började med att vi åkte en runda till maxi för att sedan ta en sväng förbi hageby och sist men inte minst stan. Även denna gång hittade jag lite gosaker som jag fick med mig hem. Efter stan så myste jag Linnea och Emma på min balkong med jordgubbar, cola och vitlöksbröd.




Min kväll


Nu blir det chips och film för min del.

My new bag


Idag har jag jobbat sedan har jag inte gjort så mycket mera. Sitter här och väntar på mat, jag är sjukt hungrig. Mamma håller även på att baka paj till mig, riktigt smarrigt ska det blir. Vi se vad min kväll har att erbjuda. Jag är ledig imorgon så känner för att hitta på något men vi får se hur det blir med den saken.

New


Denna fick jag med mig hem från stan idag, färgen gör sig dock inte lika fin på bild. Ljusgul med vit spets.

Gårdagen

Igår så mötte Linnea upp mig utanför jobbet så handlade vi lite gott att äta för att sedan sitta på min balkong. Sedan så blev det att följa med Heidi och Erica ut till åby och bada och mysa lite. Dock så badade jag inte men Heidi och Erica tog sig i. Kvällen var hur underbar och mysig som helst.






Måndag

Nu är det dags att sova för min del, imorgon är det jobb som gäller och efter det ska jag träffa Linnea.


Concealer


Idag testade jag min nya concealer från make up store för första gången, och jag måste säga att den var riktigt bra. Så för er som söker en bra concealer testa denna!

5 Juli 2010

Idag har jag jobbat till stägning, och efter det så blev det raka vägen hem. Har precis fått i mig lite mat och nu sitter jag här och slumrar till lite. Jag är riktigt trött så lite kaffe skulle nog vara gott. Sedan blir det nog slapp som gäller, jag hoppas att det är någon bra film på tv.

Hemma från landet

Då var man hemma igen då. Min underbara helg har bestått av:
- Sol
- Bad
- Goda drinkar
- God mat
- Underbara människor






Landet

Hallå där, igen! kort och snabb uppdatering. Jag har snart tänkt att gå och lägga mig då jag inte mår riktigt bra. Min hals värker, jag hostar och är täppt i näsa, riktigt jobbigt. Sen känner jag att jag behöver lite sömn efter veckans jobb. Men imorgon blir det som sagt landet så inget uppdatering därifrån dock tar jag med mig kameran. Godnatt♥

Små shopping

I mina påsar så låg det:

3 par strosor och 1 par pilotglasögon

Den omtalade concealern från Make Up Store

Fredag

Sitter hemma hos Daniel och kollar på film. Innan det så har jag jobbat och packat en stor väska. Inatt blir det att spendera natten här hemma hos min älskling, sedan åker jag ut tidigt imorgon till pappas land där jag stannar tills söndag. Så min helg kommer bestå av sol och kanske lite bad om min förkylning tillåter samt en massa mys med min kära pappa.

Tog föresten en sväng förbi stan förut idag efter jobbet, jag fick med mig lite småsaker hem som jag tänkte visa lite senare.

Ny klippt


Sådärja då var man nyklippt! Det blev dock bara topparna denna gång. Men det var riktigt nära att jag klippte av mig 1 decimeter, men det får kanske bli nästa gång. Mitt hår känns iallafall mycket frächare och lent nu.
Morgondagen består av jobb för min del dock inte så länge 09.45 - 15. Men sova tidigt blir det ändå för min del.

1 Juli 2010


Idag har jag jobbat till stägning och efter det så mötte Heidi upp mig utanför jobbet. Vi gick hem i det underbara vädret och stannade till och köpte glass, mums. Nu är vi hemma hos mig och Heidi ska straxt klippa mig.

RSS 2.0