New


Min nya fina kofta, den är dock mycket finare på.
Ligger i sängen trött som ett as och värk i fötterna. Ska krypa ner och se filmen som är på kanal 6 sedan försöka sova tidigt, imorgon jobbar jag igen.

Onsdag


Då var man hemma efter en dag på jobbet, jag har jobbat 9 timmar och är nu ganska trött. Igårkväll så kom mina tjejer hit på lite mys. Vi åt gurka, morötter, chips och dipp samt rökte vattenpipa på min balkong. Därefter fick jag även en övernattare här hemma vilket självklart var min underbara Heidi. Nu blir det en kopp kaffe för min del och mys, jag har nämligen fått sjukt halsont så ska kurera mig lite, hejsvejs.

29 juni 2010


Hello, min dag har bestått av jobb från 9.45 - 17. Därefter tog jag cykeln hem i det underbara vädret. Nu sitter jag för tillfället bara och degar och är trött, därför ska jag gå och brygga lite kaffe strax. Senare så blir det nog att träffa mina underbara tjejer och mysa lite.

Work


Ligger och kollar på Van Veeteren och är lite halvtrött. Imorgon är det jobb som gäller för min del 9.45 - 17.00. Därför är det bäst att jag kommer i säng skapligt ikväll. Orkar jag så blir det kanske en sväng på stan efter jobbet men det är inte alls säkert att jag orkar. Nåväl nu ska jag fortsätta att kolla på filmen hejsvejs och godnatt ♥.

Städa

Ibland får jag mina ryck och bara vill fixa och dona på mitt rum, vilket jag gjort idag. Jag har dammat dammsugat och flyttat lite byråer med mera. Det ända som saknas nu är någon slags smyckesförvaring. Jag har två smyckes boxar för tillfället men jag har alldeles för mycket så allt får inte plats. Jag skulle vilja ha någon stor smyckes box eller något annat smart alternativ att förvara det i. Det är värt att tänka på innan så jag inte köper något onödigt.

Shopping

Idag blev det att ta en tripp ner till stan med Linnea. Jag hittade 2 klänningar och 1 byxdress, jag är nöjd!.




Sleep


Naepps nu är det dags att krypa ner framför tv:n och sedan sova, natti natti.

Midsommar i bilder









Trött

Igår var det midsommar, och denna dag spenderade jag och älskling i kvarsebo hemma hos alex. Det blev att grilla, sjunga snapsvisor och dricka en massa annat gott. Kvällen var helt okej dock lite seg mot slutet men jag hade trevligt. Idag är jag sjukt trött det blev inte mycket sömn alls inatt så idag blir det att bara mysa med min fina älskling. Jag slänger in bilder från midsommar lite senare om jag hittar en sladd, hejsvejs.

Torsdag


Min dag har varit rätt lugn och skön, ungefär såhär har den sätt ut.
♥ Solat
♥ Gått på stan
♥ Ätit god middag
♥ Slappat

23 Juni 2010


Har precis tagit en kall och skön dusch. Nu ska jag lägga mig i soffan med täcket och se film.

Underbar dag

Denna dag har varit helt underbar. Jag och älskling har spenderat dagen vid hans sjöbod där vi har solat hela dagen. Vi har ätit vattenmelon och god kycklingsallad medans vi njutit av solen. Jag har även fått lite färg vilket gillas starkt.




P.S I Love You

Denna film såg jag nyligen på. Jag har sätt den en gång förut för länge sen men den var lika bra nu. Jag måste erkänna att det kom en hel del tårar under filmens gång, den är så sorlig.

Snart är det dags..

att klippa sig. Frågan är ska jag klippa kort eller bara topparna? vad tycker ni?

Mitt hår nu.


Sun


Åt en god frukost imorse hemma hos älskling. Sedan begav vi oss mot Jysk för att kika på lite grejer. Efter det så fick jag skjuts hem där jag satte mig ute i solen en stund. Tyvärr så kom det en hel del mörka moln så det blev ingen långvarig stund i solen. Nu skriker min mage så jag ska ta och göra mig något att äta.

Sex and the city 2

Igår såg jag sex and the city 2 på bio med älskling och jag kan inte mer än bara älska filmen. Jag tycker att ettan och tvåan är lika bra men på två helt olika sätt.

Bio


Om en stund så kommer min älskling hit och så ska vi iväg och se på bio, det blir sex and the city 2. Efter det så följer jag med hem till honom där jag ska spendera min natt, hejsvejs.

Shopping

Tog en tripp till Linköping med Linnea idag i hopp om att komma hem med en massa nytt. Tråkigt nog hade vi inga påsar alls när vi tog bilen hemmåt. Vi bestämde oss dock för att stanna på Maxi en stund innan vi åkte hem. Tur var det för där fyndade vi ett par saker var. Jag fick med mig ett par haremsbyxor, 2 ringar och 3 par trosor hem.




Min älskling

Har varit ute på mammas land och letat efter gizmo som varit borta flera timmar. Mamma trodde att han sprungit iväg långt eftersom att han inte varit på landet så mycket. Jag åkte genast dit för att hjälpa till och leta. Gick runt överallt och ropade och ropade tillslut så hittade vi honom i ett hål i ett berg där han antagligen suttit ca 6 timmar, stackarn. Men nu är hemma igen och mamma ligger och gosar med han för fullt.
Nu ska jag fortätta att se filmen på kanal 6 hejsvejs.

City

Fick inte med mig så mycket hem ifrån stan idag. Hittade inte alls det jag sökte, men 2 saker fick följa med hem iallafall. Nu ska jag ta en stor kopp kaffe innan jag somnar hejsvejs.

Oversize linne

Egentligen en krämig rouge men jag kommer att använda det på läpparna!.

19 Juni 2010


Vaknade för en stund sen av att dom trimmade gräset här utanför. Jag ska alldeles strax göra mig en god frukost för att sedan börja fixa mig lite smått. Jag ska ner till stan senare i hopp om att komma hem med något fint.

Fredag


Denna dag har varit sjukt slapp och skön. Jag har städat på mitt rum och gjort ansiktsmask samt ätit god mat. Nu ligger jag bara i sängen och kollar på någon konstig film. Om en stund får jag besök av älsklingen som ska spendera sin natt här.

18 Juni 2010


Jag vill ha mera student!

Har haft en otroligt skön sovmorgon och ätit en god frukost. Ledig idag och ca en vecka framöver så nu hoppas jag på bra väder. Ska försöka att städa i ordning lite på mitt rum nu hejsvejs♥.

Jobbat


Kom hem för en liten stund sedan och har precis fått i mig mat. Stängde på jobbet idag, jag slutade altså 19.15 och inte 17.15 som jag råkade skriva igår. Jag skrev helt enkelt fel haha. Det gick i vilket fall bra och just nu är jag bara trött och seg. Sitter här med en kopp kaffe nu i hopp om att piggna till lite. Snart får jag även besök av min älskling.

Movie time




Jag är så trött och seg så därför ska jag krypa ner i sängen nu och se en film innan jag sover. Godnatt ♥.

Födelsedagsfirande


Har varit hemma hos älskling och firat honom hela dagen, mysigt. Nu är jag dock hemma och ska strax börja göra mig ordning för sängen. Imorgon ska jag upp och jobba 12.00 - 19.15.

Tisdag


Ligger och kollar på en dålig film, inte mycket att se ikväll. Imorgon är jag i vilket fall ledig så då får jag sova ut lite vilket ska bli riktigt skönt. Jag ska även fira min älskling som fyller 20 år, stora killen. Men med tanke på att jag gick upp halv 7 imorse så är jag skapligt trött nu, så det blir nog att sova strax.

15 Juni 2010


Idag har jag:
- Jobbat 08.00 - 14.00
- Gått på stan handlat presenter
- Firat min brors 22 års dag

Movies


Såg precis klart på denna sjukt underbara film, jag bara älskar den!.
Nu är det dock dags för mig att gå och sova, jobb imorgon och efter det fira bror min. Godnatt

Måndag & Jobb

Idag har jag jobbat från 08-15, det gick bra och det var kul att träffa alla igen. Ikväll blir det att ta det lugnt, jag ska se en film som börjar kl 21 på kanal 9 som heter Kate & Leopold. Riktigt bra film tycker jag, även fast att jag sätt den så många gånger förut. Jag ska också försöka att komma i säng skapligt då jag jobbar även imorgon. Jag börjar kl 08.00 då vi har möte så det är bäst att vara pigg. Nu ska jag försöka hitta något gott att tugga på hejsvejs.

Fan vad jag saknar studentveckan!.

He´s just not that into you

En söndag som denna så har jag inte gjort mycket alls. Vaknade upp hemma hos min älskling men åkte hem tidigt då mamma behövde bilen. Har gått hemma och bara slöat och slappat samt kollat på filmen "He´s just not that into you" riktigt bra film det med.
Det blir att försöka komma i säng skapligt idag, jag börjar nämligen att jobba imorgon kl 08.00 på Lindex.

Dear John

Igår såg jag denna underbara film. Jag är helt såld på den och skulle mer än gärna sen den en gång till.


Min student

FÖR ATT IGÅR TOG JAG STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!
Bästa dagen i mitt liv, underbart sjukt jävla bra dag.
- Champagne frukost med alla underbara vänner
- Flak med min underbara klass
- Fest med min kära familj och min underbara släkt
- Otten med min kära pojkvän och bästa vän.

Fick också jätte fina presenter som jag är mycket glad för. Hela dagen blev helt enkelt toppen.
















Imorgon smäller det

Varit och käkat mat på Babyl House med mina tjejer, gott som tusan!. Nu har jag duschat och ska strax gå och sova, upp ruskigt tidigt imorgon för att fixa sig. Champagne frukost imorgon 07.15. För att imorgon tar jag studenten.

Studentvecka dag 6 och 7

Studentvecka dag 6
Förfest hos mig - Deli - Otten







Studentvecka dag 7
Förfest hos Ida - Deli - Otten






Lördagen i bilder, dag 4

I lördags så blev det att dra till folkparken med några från klassen och grilla samt dricka lite. Efter det så åkte jag sedan ut till hageby på fest där malin var. Kvällen slutade sedan på otten.




Söndag dag 5 (igår)
Drog till trädgårn med Heidi och Emelie. Där mötte vi sedan upp några klasskamrater till Heidi. Satt där hela kvällen tills det var dags att dra oss ner mot otten. Dåligt med folk ute igår tycker jag. Tog tyvärr ingen bilder igår heller.

MER BILDER FRÅN BALEN KOMMER SENARE.

Balbilder del 1







Balen igår var jätte mysig och trevligt. Det bjöds på tre rätters och god dricka. Efter det var det vals som gällde, vilket gick sådär då man dansar in i alla för att det är så trångt. Efter det så minglade vi runt lite och vart efter så kollade vi även en stund på Timo Räisänen. Vart efter så tog jag och Daniel en taxi ner till Otten där vi sedan var tills det var dags att gå hem och sova. Jag hade en underbar kväll, och mer bilder från balen kommer senare.

Studentvecka dag 2







Igår blev det att dra till Babyl House och käka lite mat. Efter det drog vi oss vidare mot Asken där vi blev bjudna på lite dricka. En underbar kväll med underbara människor.

Ikväll är det dags för bal, jag kom precis hem ifrån frissan så nu är håret klart. Snart Blir det att börja sminka sig lite.

Gårdagen i bilder








Nu hinner jag inte lägga upp fler bilder. Måste fixa mig nu för ska ner till stan om en stund och käka på något mysigt stället med några goa vänner. Vi hörs hejsvejs

Studentveckan 2010 är i full gång





Snart kommer några söta tjejer hit så ska vi grilla och dricka. Ikväll drar vi oss ner mot Otten.

Imorgon smäller det

Kort skoldag för min del idag som bestod av studentsånger. Efter det så blev det att följa med hem till min älskade lilla Cicci där jag hjälpte henne att färga hennes hår. Hon blev fin i håret sitt. När jag var klar med Ciccis hår så blev det stan med Linnea, blev dock bara att köpa ett vitt nagellack. Har nu gjort fransk manikyr på mig själv. Nu är det dags för en skön dusch, och imorgon mina vänner så är det mösspåtagning TAGGA!

RSS 2.0