31 mars 2010


Otroligt seg/skön dag idag. Dagen har i stort sätt bestått utav fika och lektioner utan lärare. Förutom svenskan ungefär där jag hade muntligt redovsning. Annars har dagen varit skapligt seg. Är i vilket fall hemma nu och har precis tagit mig en kopp varm te. Jag är sjukt trött så funderar på att lägga mig en stund på spikmattan.

Tisdag

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Jag satt och skrev prov nu sista lektionen i naturkunskap B, svårt. Nu är jag iallafall hemma och ska försöka att piggna till lite för att sedan fortsätta att plugga. Har en hel del att göra i skolan nu, men snart är det över.


29 mars 2010


♥ Skola
♥ Pröva min balklänning
♥ Promenad hem
♥ Plugga naturkunskap

new

Dessa småsaker fick jag med mig hem i fredags.


Söndag 28 mars

Söndag idag vilket betyder att jag ska slappa, svulla och plugga!. Jag somnade på spikmattan förut så himla skönt. Mamma gick precis iväg för att beställa pizza, köpa cola och godis. Är vrålhungrig så hoppas det går fort haha. Ikväll är det även Johan Falk på tv som är så jäkla bra så det kommer jag ligga och titta på.

Dessa fina presenter fick jag utav mina vänner igår.

Denna underbara kofta fick jag utav min fina älskling.


Handlade lite smått i fredags med som jag tänkte visa senare.


Gårdagens firande

Igår firades som sagt jag och emma, så igår blev det att åka och handla en massa mat som vi sedan skulle bjuda på. Sedan fixade vi oss innan gästerna började droppa in runt 6 tiden. Började med att käka lite tacos, sen blev det spel och drickande. Frammåt kvällen så ringde vi en taxi som skulle ta os ner mot otten. Där hade vi roligt som bara den och var kvar ända fram till stängning. På hemvägen köpte jag och älskling med oss pizza hem, gott som bara den. Min kväll var hur lyckad som helst och jag fick jätte fina presenter.







Lägger upp bild senare på mina fina presenter.

Gårdagen + Dagen

Dåligt med uppdatering igår, men jag hann helt enkel inte med. Igår så hade jag praktik fram till klockan 5, därefter sprang jag på stan en stund med älskling. Sedan åkte vi hem till mig för att hämta ett par saker för att sedan åka vidare ut till honom. Där åt vi god mat och kollade på lets dance och någon film. Samtidigt så mumsade jag naturgodis.

Idag kommer uppdateringen förmodligen också vara rätt kass. Det är nämligen så att jag och emma ska firas ikväll. Så det blir fest hemma hos mig. Innan det är det en massa som ska fixas fram tills gästerna kommer klockan 6. Jag hoppas på en toppen kväll. Hejsvejs♥

25 mars 2010


Jag är ruskigt trött och ska av denna anledning gå och lägga mig nu. Imorgon håller jag till på lindex igen, sen blir det stan efter det. Sov så gott hejsvejs.

Lindex

Har äntligen slagit mig till ro efter en lång dag. Det började med att jag hade praktik på lindex till klockan 5. Därefter sprang jag på stan och kikade lite. Sen blev det att gå förbi pappa och hämta en slant som jag fått av farmor. Blev fast där en stund innan jag promenerade hem. Nu har jag precis käkat lite mat och är skapligt trött. Ska göra mig en kopp te nu och krypa ner framför tv:n, bye♥.

Fick med mig en helt vanlig svart Bh hem idag.


Give me summer


♥ Just nu vill jag bara ha sommar.
♥ Jag vill ha bort denna konstiga känsla som jag har i kroppen.
♥ Jag vill gå ut skolan och börja jobba, samt resa.

24 mars 2010

För nu ska jag plugga ihjäl mig. Hejsvejs♥

Gårdagen

Jag hade en jätte bra och mysig dag igår. Pappa, maria och bror min kom hit på kvällen och så åt vi god mat och fikade lite. Sen kom även min älskling hit och tillbringade sin natt här. Jag tog tyvärr inte så mycket kort men här har ni några bilder iallafall. Det blir förhoppningsvis stockholm med älskling någon helg då vi har tid, så ska jag shoppa för mina födelsedagsslantar.


23 mars 2010


19 år


Jag vaknade för en stund sen och ska strax göra mig en god frukost. Idag blir jag hela 19 år, sjukt vad tiden går fort. Idag ska jag försöka att hinna plugga lite medans mamma är på jobbet. Sen ikväll så kommer pappa, maria och bror hit på lite käk och fika.
Nu ska jag fortsätta med frukosten hejsvejs♥.

Reading


feeling god, jag har läst som en galning idag och har nu endast 29 sidor kvar. Dessa ska vara utlästa innan jag går och lägger mig idag. Blir det inte alltför sent så ska jag nog krypa ner i sängen framför någon bra film, jag är som sagt ledig imorgon så en liten sovmorgon förkänar jag nog allt. Nu ska jag läsa vidare adios♥.

22 mars 2010


Har läst ett antal sidor i min bok nu och ändå så tar den aldrig slut hahah. Ska försöka att få den utläst idag i vilket fall, men jag kände att jag behövde en lite paus ifrån läsandet för man blir så trött av det. Snart är det dax för lite käk och sen så får vi se vad kvällen har att erbjuda, jag är ju trots allt ledig imorgon on my day wiie.

Underbart

Visst är det underbart när solen är framme, nu märks det verkligen att våren är påväg.
Började skolan vid 10.00 idag och slutade vid 11.00 ungefär så det har varit en alldeles underbar dag för min del. Morgondagen kommer vara lika toppen den för då är jag ledig, gah så skönt. Så nu har jag tänkt att gå och lägga mig på spikmattan i sisådär 20 minuter för att sedan sätta igång och plugga lite. Så vi hörs bye♥.


Evening

Har precis kollat på bästa Johan Falk som slutade alldeles nyss.
Imorgon har jag lite sovmorgon eftersom att min lärare inte kommer till lektionen. Så istället börjar jag klockan 10.00, skönt som tusan. Jag låg på spikmattan en stund förut och lyckades somna, vilket innebär att jag säkerligen kommer ha svårt för att kunna somna sen senare när jag går och lägger mig. Men nog om det nu ska jag försöka att göra lite nytta som att till exempel läsa lite bok. Vi hörs hejsvejs♥

Olivia Palermo.

21 mars 2010

Gästerna gick för en stund sen, och jag har haft en trevlig dag. Jag är nu en slant rikare och skapligt hungrig på mat. Jag har precis hjälp mamma med att göra lite potatisgratäng som jag nu väntar på att den ska bli klar. Nu ska jag hjälpa till med resten av maten och ikväll blir det lugnt med johan falk på tv.


Söndag


Idag ska jag firas av mina kusin eftersom att hon egentligen bor i Stockholm så kan hon inte vara tillgänglig på min riktiga dag. Jag ska snart sätta igång och fixa mig lite samt duka och göra lite annat. SEEEEEEEE YAAAAAAA♥.

Lördags mys

Nu ska jag svulla godis och se på film. Trevligt kväll allesammans.

Bild från google.se

+++

Kommentar: lägg upp bilder på personer folk tycker du är lika, sånt år så kul!

Dessa har jag fått höra att jag är lik.
För flera år sedan så fick jag också höra att jag var lik Jessica Lindgren och Angelica Bremert. Men nu till frågan tycker ni att jag är lika någon annan än dessa?

Nicole Richie, Ashlee Simpson, Sanna Nielsen



Min fredag



Igår blev det utgång med Linnea & Amanda. Vi förferstade lite hemma hos Linnea för att sedan bege oss mot otten. Måste erkänna att det inte var ett dugg kul igår så vi åkte hem rätt så tidigt runt 1 halv 2 ungefär. Då körde vi förbi donken en snabbis och köpte lite mat, jag älskar nattmat. Sedan så skjutsade Linneas jocke hem oss.

Torsdag


Naepps nu har jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig. Imorgon håller jag till på Lindex igen tills klockan 5. Efter det blir det att skynda sig hem för att duscha och fixa sig. Sedan ska jag ut med Linnea och min kära kusin. Så jag känner att jag behöver lite extra sömn inatt om jag ska orka morgondagen. Så godnatt♥.

Har hört att jag är lik en massa personer och kändisar. Vem tycker ni jag är lik?, rolig grej haha.

Song

Jag älskar fortfarande denna låt.

18 mars 2010


Hallojsan. Har haft praktik idag till klockan 5 och det var faktiskt kul, känns som det var länge sen jag var där fast att det egentligen bara var en vecka. Direkt efter praktiken så mötte Linnea upp mig utanför så blev det en sväng på stan. Jag skulle ha köpt en söt rosett till håret idag men den var slut så det sket sig. Istället fick det bli en massa choklad haha. På tal om annat så känns det som att dagarna bara springer iväg. Snart tar jag studenten så himla underbart men samtidigt lite läskigt, vad ska jag göra efter?.
Ska i vilket fall tvätta bort mitt smink nu, krypa i myskläder och dricka en massa vatten för jag har huvudvärk. Sen ska jag försöka att läsa lite bok med, bye♥.

Onsdag

Nu ska jag snart sova. Imorgon väntas en lång dag jag slutar klockan 5. Efter det blir det stan en stund med Linnea. Nattinatti♥


17 mars 2010


Idag har det inte hänt något speciellt. Det brukar inte göra det för min del mitt i veckorna med tanke på mycket skolarbeten. Jag ska alldeles strax ta en dusch sen så ska jag försöka läsa lite bok. Imorgon blir det praktik igen, länge sen nu känns det som. Vi hade mässa förra veckan så då blev det ingen praktik. Men imorgon som sagt så håller jag till på Lindex. Dags för en dusch nu hejsvejs♥.

Studentmössa

Äntligen har jag fått min studentmössa.

Sleep time


Såhär har min dag ungefär sätt ut
♥ Skola
♥ Hem
♥ Peeling, ansiktsmask
♥ DH

Och nu blir det att läsa lite bok för att sedan sova, nattinatt.

Desperate Housewives


Jag har verkligen inget vettigt att säga. Så jag ska krypa ner i sängen och kolla på DH nu.

16 mars 2010

Skola idag som vanligt, tråkigt. Sitter hemma och har precis bäddat rent i min säng. Jag ska försöka att städa upp lite här inne med. Annars så är jag dödstrött och hungrig så jag funderat på att laga lite mat.

Godnatt

OH äntligen är jag klar med arbetet!. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova som en stock. Imorgon väntas en lång skoldag, jag slutar klockan 16.10. Godnatt♥

Min lilla älskling


Idag blev min lilla älskling kastrerad, så han har ganska ont och kan knappt gå. Tycker synd om honom så fort jag ser han, han är ju så himlans söt. Men det går snart över så då kan han hoppa och skutta så mycket han vill sen.
Förövrigt så sitter jag och pluggar samhäll, det går inget vidare om jag får säga det själv men jag försöker iallfalla det är vell huvudsaken?. Jag ska försöka få det klart nu ikväll men vi får se hur de blir med det. Nu måste jag fortsätta, hejsvejs.

15 mars 2010

Jag var som sagt och prövade min balklänning förut och det ser riktigt bra ut.
Just nu är jag riktigt hungrig så jag ska hjälpa mamma med maten, det blir plättar mums. Sen efter det så ska jag försöka att göra klart mitt samhälls arbete samt läsa lite i min svenska bok. Nu måste jag gå bye.


Studiedag

Hadde en underbar kväll/natt hos min älskling igår, och så lyckades jag även göra klart mitt religions arbete.
Jag och älskling ska strax ta bilen in till stan, jag ska åka till min sömmerska för att pröva min balklänning. Efter det blir det stan med Linnea en stund. Jag ska även försöka hinna med att plugga lite samhäll. Nu måste jag kila bye♥.

Dagen innan mässa + Mässan

Dagen innan




Mässan


Melodifestivalen

Jag hade två favoriter i melodifestivalen och det var Salem och Anna. Det blev Anna som gick vidare så vi får hoppas att det går bra för henne nu i Eurovision song contest. Hon förkänade helt klart att gå vidare, jätte duktig.
Jag sitter och kollar på en film nu som heter the wedding singer. Efter det ska jag försöka att hinna med och ladda upp lite bilder ifrån mässan som vi hade i fredags. Men om jag inte gör det idag så blir det av imorgon, nu ska jag återgå till filmen.

Lördag

Sitter hemma med världens huvudvärk, så ikväll ska jag bara vara hemma och se på melodifestivalen och svulla godis. Mammsen mår inte bra idag så jag antar att jag får sköta det mesta här hemma idag som till exempel laga mat osv. Jag ska även försöka att få lite plugg gjort sen senare. Nu ska jag återgå till att vara en soffpotatis och kolla på the life of ryan på MTV.



Mässa

Jag är världens tröttaste idag, har jobbat med mässan från klockan 07.30 - 16.00. Därefter blev det prisutdelning som slutade ungefär klockan halv 6-6. Därefter var det bara att plocka ihop monter och allting för att sedan promenera hem med alla saker. Jag var hemma vid 7 ungefär, så jag är väldans trött nu. Ikväll ska jag bara mysa med tjejerna framför tv:n och svulla.

Planering inför mässa


Kom hem för en liten stund sen, det har varit en lång dag med mycket farande hit och dit. Vi har fixat en massa inför mässan som är imorgon i Louis De Geer klockan 11.00. Jag har fortfarande en massa kvar att göra eftersom det är en hel del saker som ska med imorgon, så jag ska alldeles strax sätta igång med packandet. Sen blir det nog att sova eftersom jag ska upp ruskigt tidigt imorgon. Time to go now, bye.

10 mars 2010


Jag har suttit och pluggat ett antal timmar på min religions uppgift. Det är inte alls mycket kvar nu men den sista biten tar jag nog imorgon, för jag känner att mitt huvud inte riktigt hänger med nu.
Imorgon ska jag till Linköping med tjejerna i mitt UF företag. Vi ska fixa en massa saker inför mässan som är på fredag. Nu ska jag fixa mig inför sängen och krypa ner och se på tv och kanske till och med sova. Imorgon måste jag vara pigg, Godnatt♥.

FORTSÄTT STÄLLA FRÅGOR I MIN FRÅGESTUND ETT INLÄGG NER
.

Frågestund

Kom igen nu fråga på. Jag svarar på allt när jag fått in ett par frågor.

Det går frammåt


Skönt det var att kunna plocka fram min älskade pälsjacka idag. Äntligen kanske våren är på väg att komma.

9 mars 2010


Jag är rätt tom på ord idag. Men jag kan iallafall berätta att jag gjort världens svåraste natur prov idag. Det kändes inte riktigt helt okej när jag lämnade in det så vi får helt enkelt se vad det blir så fort hon rättat. Jag har även haft en liten lektion med mamma i dator haha, hon kunde nämligen inte ens sätta på datorn.

Solsken


Vad underbart det är att solen är framme för en gångsskull, hoppas att den håller i sig nu så att all snö smälter.
Idag ska jag iallafall plugga gärnet eftersom att jag har prov imorgon. Världens svåraste prov enligt mig så lika bra att jag sätter igång direkt. Jag ska ladda med en massa kaffe så att jag håller mig vaken.

Godnatt


Imorgon så ska jag vara duktig och gå på min lektion fast att vi inte behöver.
Jag tänkte sova lite nu, men innan jag släcker så ska jag läsa lite på mitt prov som jag har på tisdag. Godnatt♥

Blä på skolan

Fy för denna vecka som kommer. Jag har alldeles för mycket att göra. Varför ska alla arbeten alltid vara inlämnade samma vecka? tror dom att vi är maskiner eller.

7 mars 2010


Igår
• Mys med älskling

Idag
• Åka och fira kusin som fyllt 18 år.

Lördag

Kom precis hem efter att ha varit ute och fart med mamma på en massa olika ställen. Nu blir det att plugga lite för min del och sen blir det lite gott käk, och sen så kommer även älskling hit. Måste sätta igång och plugga nu på direkten så vi hör senare bye♥.

Fredag

Har precis använt mina nya produkter. Så nu känner jag mig väldigt ren och len som en baby. Har kollat på skräckfilmen 1408 som precis slutade. Så nu funderar jag på att gå och lägga mig, är rätt trött och kan inte sova alltför länge imorgon med tanke på att jag måste plugga. Så det är nog bäst jag lägger mig nu nattinatti.

Hudvårdsprodukter


De här produkterna köpte jag med mig hem idag.
1. Nivea skin refining scrub - Peeling
2. Olay beauty fluid - återfuktning
3. Nivea active purifying mask - ansiktsmask

5 mars 2010


Lindex idag som sagt, slutade klockan 5 så nu är jag jäkligt trött. Sitter och dricker en kopp kaffe nu medans mamma håller på med maten. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa, jag köpte med mig en påse chips på hemvägen förut som jag ska mumsa i mig ikväll. Sen så kommer även min älskling hit lite senare. Jag köpte med mig lite hudvårdsprodukter hem förut som jag slänger upp och visar i ett inlägg senare, för nu ska jag göra en kopp te och hjälpa mams med maten. Bye♥.

4 mars 2010

Har varit och firat min älskade pappa idag. Han bjöd på mat och efterrätt. Stannde kvar där ett bra tag, därav min dåliga uppdatering. Men jag gillar att vara hos honom. Är i vilket fall hemma nu och min älskling åkte precis hem, så jag ska göra mig klar för sängen och sedan gå och lägga mig. Imorgon är det Lindex igen som gäller, så som ni säkert redan vet så kommer jag hem rätt sent. Men nu ska jag lägga mig godnatt♥.

Köpte ett as snyggt läppstift idag i färgen pink peach. Det blir dock inte riktigt den färg det egentligen är på grund av blixten.


3 mars 2010

Har precis skrivit klart ett referat, skönt att ha en grej avklarat iallafall. Jag ska försöka att läsa lite i min svenska bok med sen innan jag går och lägger mig. Nu ska jag ta bort mitt smink och slänga mig i sängen och se lite på tv.

Imorgon är det praktik till klockan 5 och direkt efter så går jag till pappa och firar honom. Han fyller nämligen år då.

Mina fina presenter jag fick av älskling.


Home

Då var man hemma igen då. Jag ska plugga lite nu men efter det så ska jag visa bild på vad jag fick av älskling igår. se ya later♥.

MYS

Sitter hemma hos min älskling nu. Äntligen är han hemma ifrån Caribien. Förut så var vi på stan en sväng för att fixa ett par saker, det blev även en god sallad på kupolen. Ikväll ska vi bara mysa och se på tv ikväll så börjar ju faktiskt DH yey. fick föresten världens finaste presenter utav min babe nu när han kom hem, jag visar bild på det imorgon. För nu har jag inte tid att sitta här bye♥.

Godmorgon


Jag skulle ha vaknat för en halvtimme sen ungefär. Men med tanke på att jag inte kunde somna inatt så snozade jag klockan en halvtimma. Ska alldeles strax göra världens största frukost till mig själv. Sen så blir det att plugga lite på naturen en stund eftersom jag har prov senare idag. Jag slutar senast klockan 16.10 idag och då blir det raka vägen ner till stan för att fixa ett par saker. Sen åker jag nog hem till älsklingen.

Ge oss sol

Jag säger som alla andra, jag vill ha vår och sommar nu. Jag är så himla trött på snö nu att jag skulle kunna gå i ide ända fram tills sommaren.

Trött i ögonen


Känner att ögonen bara vill stängas nu, så kanske bäst att ta en kort paus ifrån pluggandet. Tvätta ansiktet lite och försöka piggna till för att sedan kunna plugga en slutspurt.
Imorgon har jag ingen religion vilket innebär sovmorgon, underbart.

1 mars 2010

Oj oj nu är det blugg som gäller hela veckan för min del. Jag har så himla mycket att göra just nu och det tråkiga är att allt ska vara inne samma vecka med. Men idag ska jag bara rikta in mig på att plugga naturkunskap B eftersom jag har prov imorgon. Tog en liten kort paus nu men ska snart sätta igång igen.

Vad jag har att göra:
♥Naturprov
♥Bokanalys
♥stort arbete inom samhäll
♥stort arbete inom religon (judendom)
♥Referat

Ska återgå till naturen nu, bye.

RSS 2.0