Everything else is black and white




Idol

En av mina favoriter i idol, underbar röst.

Smygtitt


En liten smyggtitt på min fondvägg.

100929


varit iväg och köpt tapeter med Carro och Emma, ni kan få en liten smygtitt senare. Efter det så tog vi bilen till Maxi och kollade in lite butiker för att sedan ta bilen in till stan och äta på paus. Mysig dag med mysiga tjejer, nu känner jag mig dock rätt trött och frusen så jag ska göra mig en god kopp te.

100928

Gick upp klockan 5 imorse åt lite frukost och begav mig sedan till jobbet. Klockan 7 satte vi igång att arbeta, och jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Nåväl jag klarade mig igenom dagen och när jag kom hem så tog jag mig en skön tupplur. Nu känner jag dock att huvudvärken börjar tränga igenom, hoppas att det bara är tillfälligt. Men men nu ska jag ta mig en varm kopp te och kura ihop mig med mina sköna myskläder. Det är verkligen ruskigt kallt ute nu.

Måndag


Ligger och väntar på att idol ska börja igen. Spännande att se vilka som åker ut och vilka som får stanna kvar. Efter idol blir det  i vilket fall att gå o lägga sig, måste upp riktigt tidigt om jag ska vara på jobbet kl 07.00

100927


Är riktigt trött och har bata legat och slöat hela dagen. Snart är det dags för en skön dusch sedan ska jag fortsätta att slöa lite. Imorgon ska jag hoppa in och jobba lite på lindex. Jag börjar 07.00 så jag kan behöva en god natts sömn känner jag.

Lördag


Har tagit mig en lång och skön dusch samt gjort ansikts peeling och mask. Ikväll blir det utgång med tjejerna och lite annat folk, kommer nog bli kul. Ska försöka ta mig något att äta snart sedan blir det att börja fixa sig lite smått inför kvällen hejsvejs.

Fondvägg

sitter och tänker på hur jag vill tapetsera om mitt rum. Jag har sjukt svårt at bestämma mig för hur jag vill ha det med tanke på att det finns så sjukt mycket fint. Mamma och jag ska iallafall försöka hinna med och kolla på det snart. Det är fondväggen som är det svåra, bara jag hittar den så hittar jag en färg till de övriga väggarna. Jag är lite inne på det här med fototapet. Det är verkligen hur fint som helst plus att rummet ser så harmoniskt ut. Vad tycker ni?

Nytt


Den här söta blusen fick jag med mig hem från stan idag.

100924


Har ätit tacos med mamma och nu blir det idol. Ska visa en bild på min nya blus sen som jag köpte idag.

Frozen



Jag och carro såg precis klart på filmen Frozen. Den var hemsk carro fick sitta och blunda.

100923


När jag vaknade idag så blev det att direkt slänga på sig träningskläder får att gå ut på en power walk med carro. Känner mig riktigt duktig med tanke på att jag är den mest otränade tjejen ever haha. Nåväl efter det så blev det en god frukost samt en skön dusch.
Nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska sluta jobbet och handla lite så att jag kan laga mat.

Jag vill ha mer sommar

Bjuder på lite härliga sommar bilder.





New shoes



Sprungit runt som en galning och letat efter sådana skor. Idag så fann jag även ett par i min storlek så jag var bara tvungen att köpa dem. Annars så har min dag varit rätt lugn, nu snart så blir det idol.

it´s all about detail

Idag kom mitt efterlängtade svarta överkast på posten.


100921

Nu ska jag och älskling se på film.

Matlagning


Idag fick jag stå för matlagandet då mamma jobbade över. Det fick bli kycklingwok som jag älskar, riktigt gott. Annars så har jag varit iväg en sväng på maxi med tjejerna. Kollade efter ett par skor men dom fanns självklart inte i min storlek som vanligt, den gammla vanliga turen så att säga. Hoppas de kanske finns i Linköping Linnea och Emelie skulle kolla de åt mig då de skulle åka till Ikea idag. Hoppas hoppas lite tur kan man vell få ha någon gång eller? Ajja åker ut till min älskling om ett tag och spenderar min natt där.

tisdag


Strax så blir det att åka till maxi med tjejerna.

Power walk


Kom precis in  efter att ha varit ute och gått power walk i spöregnet. Jag känner mig riktigt duktig som gav mig ut trots all regn. Jag är ju trots allt en rätt lat person annars så en stor guldstjärna till mig. Nu blir det dusch sedan stan med Caroline och Emelie, hejsvejs.

...


No words.

Luck

Snälla kan någon ge mig lite tur?

My new necklace

Detta fina halsband köpte jag i fredags.

Valvaka


Kom precis hem efter att ha varit en sväng hemma hos Linnea med tjejerna. Valvaka, godis och chips är hur våran kväll sätt ut. Nu är jag dock hemma och även nu kollar jag på valvakan.

19:e september


Har nyligen ätit en god middag med mamma och innan det så var jag iväg och röstade. Snart kommer nog Caroline hit, sedan så får vi se vad vi ska hitta på. Det blir nog att kolla in valvakan i alla fall.

Val 2010

GLÖM INTE ATT KRYSSA MIN ÄLSKLING TILL KOMMUNFULLMÄKTIGE :D. DANIEL COLLIN (FP)

Gårdagen






Igår blev det lite förfest hemma hos Linnea med tjejerna. Vi drog sedan vidare mot Hugo för lite Bowling. När bowlingen var slut så drog vi oss uppåt mot nattklubben, Hugo och Otten blev det. Kvällen var helt okej och avslutades på mc.

Room


Då var ett nytt överkast beställt! Nu vill jag bara ha lite snygga tapeter så blir det toppen.

My love


Sitter hemma med min älskade Daniel och bara tar det lungt ♥.

Kate moss


Godnatt.

Hard


( Gammal bild )
Har så många tankar och ord i mitt huvud just nu, men ändå så kan jag inte skriva!

onsdag


Mys framför tv:n med en påse chips.

100915


Igår blev det mys med Caroline. Chips, salsa dip och guacamole till filmen Taken.

Nu kom jag precis hem efter att ha varit ute och fart med Carro. vi har kollat in en massa inrednings affärer. Jag letade efter ett fint överkast men kunde inte hitta något. Carro som däremot inte skulle handla något fick med sig två fna kuddar och en pläd hem. Nåväl jag är trött nu och ska göra mig en god kopp te, hejsvejs.

Tisdag


Varit ute och gått en stund i det kalla och regniga vädret.

13:e september

Jag och Caroline vaknade sent idag gick upp och åt frukost sedan var hon tvungen att åka hem då hon skulle träna. Då tog jag tag i lite städning på rummet. Tog sedan cykeln till Linnea efter att hon slutat jobbet. Där blev jag också kvar hela kvällen. En tripp upp till pappsen hann vi också. Nu är jag dock hemma igen så nu blir det film.

Vimmel

Haha kolla mina ögon jag ser onykter ut.


Caroline åkte hem för en stund sen och jag har precis börjat städa lite på rummet. Snart ska jag plocka fram dammsugaren och dammsuga lite.

Mys dag


Är hemma hos mig med Caroline. Vi har sätt på film och ätit en massa gott såsom ost, kex, vindruvor med mera. Nu ligger vi bara och slöar framför ännu en film, skönt med såna dagar.

11:e september

Är hemma hos min älskling nu, vi ser film äter chips, godis och dricker coca cola.

Gårdagens bilder






Har slöat hela dagen och bara legat i sängen och kollat på tv. nyss så hoppade jag in i en skön dusch så nu blir det att åka ut till min älskling där jag ska spendera natten. Ska svänga förbi affären med och köpa en stor godispåse.

Fredag


Ikväll blir det utgång med lite tjejer.

The knife is in your hands


Gått på stan idag med Caroline och Malin. Fick med mig en väska och en halsduk hem som ni såg i inlägget nedan. Somvanligt så blev det även att käka lite på stan med Fräcka fröken fick det bli denna gång. Efter det så blev det en promenad hem för min del. Kvällen fortsatte sedan med idol tittande och slapp. Nu blir det iallafall film för min del, Sov gott.

Nytt

Min nya väska och halsduk


flygplatsen


kom precis hem efter att ha vinkat av Heidi på flygplatsen tillsammans med tjejerna. Jag fick hålla tårarna inne, kommer sakna henne otroligt mycket. Men om en månad är hon tillbaka igen, vi kommer räkna dagarna.

Myskväll med vänner

Kom precis hem efter en trevlig kväll med mina underbara vänner. Det beställdes mat från spicy hot som vi sedan tog med hem till Erica där kvällen fortsatte. Mys framförn tv:n med idol och solsidan.

Our beautiful friend


På onsdag flyttar en av mina bästa vänner till Spanien, hur ska vi klara oss utan dig. Det kommer bli tomt ♥

My hair


Två till bilder på mitt hår. Nu ska jag ta på mig myskläder och se på A lot like love.

Klippt mig

Idag har jag klippt mig HELA 10 cm , det är ganska stor skillnad på ett hår, men jag är så nöjd!

Bild innan, Bild efter

5:e september


Min kväll har spenderats med tjej vänner. Vi åkte till maxi och köpte lite godis, vi hann även med en sväng in på H&M där jag hittade lite underkläder som jag fick med mig hem. Därefter blev det bara mys och lite svull.

Spikmatta


Nu blir det lite spikmatta för mig och min onda rygg/nacke.

breakfast

Gud så trött och seg jag är, dessutom värker min nacke som bara den. Det kanske är dags att göra sig en god frukost för min del samt få i sig lite kaffe så man vaknar till liv. Inatt har jag verkligen sovit ut och det har varit mycket skönt.

Can we pretend that airplanes In the night sky Are like shooting stars


Idag är en sån där dag när jag är så trött och seg. Jag vill bara ligga hela dagen under mitt täcke och se på bra filmer. Bad mamma köpa hem chips och loka till mig förut som jag ska ha ikväll. Jag har precis fått i mig lite gott käk så frågan är om man inte ska börja med en film redan nu?

Lite bilder från gårdagen





Förfest hos Malin - God mat - Underbart folk - Hugo.

Fredag


Då var man hemma efter att ha tagit en sväng med Emma. Nu blir det att hoppa in i en dusch för min del. Klockan 15 ungefär ska jag sedan hämta heidi och åka förbi min bror en snabbis med. Sedan ska vi fixa oss och dra oss mot Malin för att fira henne och Caroline.

torsdag


Har precis gjort ansikts peeling och ansiktsmask, mycket skönt. Mina ögon är trötta så jag ska se en film nu i min underbara säng. Ikväll tippar jag på att jag kommer somna tidigt.

Landet - Stan


( Fick med mig en utredningsborste hem från stan )
Då var man hemma i stan igen då. Vaknade upp på landet i morse ganska tidigt enligt mig klockan var runt 09.00 när vi skulle äta frukost. Efter det så var det bara ta på sig arbetskläderna och hjälpa pappa att bära en massa ved. Efter en stunds arbete så åkte jag och pappa in till stan han hem till sig och jag till mig, vi gjorde i ordning oss och åkte sedan vidare till pappas jobb. När vi var klara där så blev jag avsläppt i stan där jag har varit fram tills för en stund sedan, jag är trött! Det har handlats presenter eftersom imorgon så ska vi fira Malin och Caroline.

Ready


Nu åker jag snart ut till landet redo att hjälpa pappa med lite arbete. Datorn hänger med ut, hejsvejs.

RSS 2.0