GRATTIS

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR HEIDIS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA. GRATTIS ÄLSKLING. 18 ÅR

Today´s

GÅRDAGENS:

T-Shirt - H&M
Jeans - Köpta i Borås
Klocka - Uu&Penn

DAGENS:

Tröja - H&M
Linne - Gina
Jeans - Vero Moda

Nu ska jag se på Mamma Mia för första gången och äta paj, Godnatt.

Torsdag

Hej och hå, här var det dålig uppdatering.
Sitter hemma hos pappa nu och ska fixa med lite saker, sedan blir det att åka hem till min lilla kissekatt och mysa lite. Har sån jädra huvudvärk med. Men jag lovar att uppdatera när jag kommer hem kram.

Nu du Heidi är det inte långt kvar ;)

PAKET

Jag är helt slut, kom hem för en stund sedan har varit hemma hos Farmor i Skärlblacka och klippt gräset och det var sjukt jobbigt med tanke på att tomten är ganska stor, men det är bra med lite träning ;), dock har jag blåsor på både händer och fötter haha men det får man ta. Har precis tagit en dusch nu så ska sminka mig lite sedan åka till Linnea som nu är hemkommen från Tunisien wie.

Mitt H&M paket kom idag också, är nöjd med allt förutom den grå-svarta tröjjan den var lite kort i midjan.



Onsdag 29/7

Åkte som sagt till Emma och Carro igår där vi såg på A cinderella story som är sjukt bra. Tyvärr så hann vi inte umgås så länge med Emma och Carro eftersom dom följde med Johanna och åkte och hämtade hennes bror så vi satt där sjävla i lägenheten.
Jag och Heidi promenderade sedan hem till mig runt halv 12 och sedan gjorde vi lite varma mackor och sedan blev det sovtajm. Hur ska jag klara mig utan min sov partner Heidi inatt då buhu vi har ju sovit över massa nu.

Och ikväll kommer min älskade Linnea hem från Tunisien WIE

Lite gammla bilder på mig och tjejerna:



Myskväll

Strax så ska jag och Heidi vandra till Emma och Carro där det sedan blir att se på film och mysa. Blir denna film som visas på kanal 3, 21.00, bästa.

Slitna Jeans

FÖRE:

EFTER:




Använde mig utav sandpapper och en stålborste.

Boring


Sitter hemma och tråkar lite och väntar på att heidi ska blir klar, hon är nämligen nere på stan och pluggar teori duktig flicka det där. Så jag försöker hitta på något att fördröja tiden med. Kanske kan börja med att slänga upp en bild på ett par jeans som jag slitit själv?.

My lovely Mirror

Sådärja då har pappa varit här och satt upp min älskade spegel och måste säga att det blev mycket bra. Äntligen har jag lite mera yta att röra sig vid, då jag tog bort mitt stora skrivbord. Såhär ser det iallafall ut, i love it spegeln är så stor och nu ser man dock inte hela på bilden, puss på dig pappsen :).

Heidis Land


Igår blev det:

* Heidis land med tjejerna plus Ante.
 * Äta morötter, gurka och dipp
   * Bastu

City


Fyndade denna söta tröja idag på stan, mycket fin på tycker jag iallafall. Heidi den lilla filuren shoppade loss som vanligt haha snart har hon hela stan i sin garderob. Men nu är jag i vilket fall hemma och ska snart äta mat, och sen senare ikväll blir det att umgås med tjejerna och förmodligen åka ut till Heidis land.

Måndag


 gammal bild

Har precis duschat och ska nu slänga i mig lite frukost för att sedan sminka mig. Ska neråt stan med Heidi och Carro så vi hörs senare kramar.

the truth about love


Såg precis klart på denna film som Emma skickade till mig, och den var faktiskt bra. Sevärd.

Sex And The City

Såg precis på Sex and the city movie, den är så sjukt jävla bra. Har sett den ett par gånger nu och den är fortfarande lika bra som när jag såg den första gången och självklart så blir man alltid lika tårögd den är ju faktiskt lite sorlig. Men vänskapen i filmen den gillar jag skarpt.




090726


Nicole Richie - Inspiration
Bu vad ensamt jag har det, mamma kom hem en stund förut och bakade paj men sedan åkte hon ut till landet igen där hon bor nu över sommaren och alla andra jobbar sen är Linnea utomlands och älskling på läger. Så det blir vell att sätta på en film för min del och äta lite paj sedan får man se vad som händer och sker. Kramar.

Alone


Sitter här hemma i min ensamhet, mamma är på landet och min älskade älskling är på läger och jag saknar honom något enormt.
Såg i vilket fall precis klart på en film den var vell sådär lite konstig men duglig. Funderar nu på att lägga mig i sängen och se någon annan film för att sedan sova, så godnatt kram.

Give me!


Vill ha! Speciellt dom första så jäkla snygga.

My Sweetie




Mamma kom förbi och hämtade mig och så handlade vi lite mat för att sedan åka ut till hennes land istället, och självklart så körde jag bilen och det gick galant. Istället för att grilla så bestämde vi oss för att göra en god kycklingsallad med vitlöksbröd till och så fick det bli var skit gott, jag som älskar sallad. Fick även träffa min älskade kissemiss som jag inte träffat på över en månad och gud så söt hon är gosade massvis med henne. Men nu är jag hemma igen vid min dator och ska straxt kolla om det är något bra på tv kram.

Saturday again

Dagarna går fort.
vaknade ganska tidigt idag för att vara mig, sov hos Heidi och eftersom att hon skulle upp och jobba så var jag med tvungen att pallra mig ur sängen. Men det känns skönt att vara uppe skapligt tidigt iallafall så man inte sover bort dagarna. Gick med Heidi en bit men svängde av vid mig, och här sitter jag nu och funderar om jag ska åka ut till landet eller om jag ska stanna kvar hemma?. Svårt val jag som hade tänkt städa och plugga teori ah jag fårse hur det blir helt enkelt.

Jag & Heidi <3

Myskväll

Sitter hemma hos Heidi med henne och Emelie, vi har precis ätit tacos skit gott. Emelie ska vidare ut sen men Heidi och jag ska stanna hemma och mysa vi handlade nötter förut som vi ska snaska på. Nu ska jag återgå till dom och vara lite social pusss.

Heidi <3

Spanien

YES bokat och klart Spanien 11:e Augusti :D:D:D:D

RSS 2.0