Skräckisar


( Förra årets Halloween Fest )

Har precis ätit mat, gott som tusan jag älskar kött.
Älskling var inne på msn en stund förut, gud vad jag saknar honom och han ska vara borta en vecka till :(. Hur ska jag klara mig. Han har det iallafall varmt och skönt.
Ajja är rätt seg idag har myskläder på mig och ska som sagt se lite rysare/skräckisar sen. Var prat om en utgång igår men jag känner att jag varken orkar eller hinner.

Halloween


Godmorgon, eller ska man kanske säga godmiddag. Åt i vilket fall precis frukost, och nu sitter jag här och ska försöker plugga. Skulle vara så jäkla skönt att bli klar med allt idag så jag slipper det imorgon. Mamma är iväg och fixar och handlar lite så bäst jag pluggar nu mendans jag är ensam hemma för sen när hon kommer hem så ska vi röjja en jäkla massa.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, såg att det visas en hel del skräckisar idag så det ska jag roa mig med ikväll. Förhoppningsvis får jag även min bästa vän som sällskap kan inte bli bättre.
Nae nu äre bäst jag sätter fart här, jag har inte världens lättaste saker att göra direkt.

Later

Fredagsmys


Såja det blir en lugn kväll med min kusin som förövrigt bor i stockholm men nu är hon nere i Norpan så vi ska mysa och se på Idol ikväll. Sen blir det nog någon film med. Ska bli hus mys som helst iallafall.
Men nu ska jag fixa och dona lite här innan hon kommer, bye.

Fredag


Seg dag idag. Sitter här och försöker plugga medans jag lyssnar på musik. Skolan börjar ju snart igen och då måste alla arbeten vara klara så bäst jag sätter fart.
Planerna för kvällen är lite luddiga, vi får helt enkelt se lite senare vad som händer och sker. Just nu sitter jag ju fortfarande i myskläderna. Men men tillbaka till pluggandet nu.

Later

092910

Idag har jag fart runt som en galning. Gick upp klockan 9 imorse åt lite frukost och fixade mig för att sedan gå till frissan. Gjorde inget speciellt med håret utan jag färgade bara bort den fula guldiga utväxten som blev när jag gjorde själv, så nu är den borta och jag är nöjd.
Annars har jag sprungit på stan, varit i hageby och på maxi, så nu kan man prata om ont i fötterna och skapligt trött. Det jag ville ha var dock slut överallt så Sanna gick ännu en gång hem tomhänt. Haha alltid lyckas jag.
Ajja ska ladda upp för en skön stund i soffan med täcket och en kopp te och kolla på Rosa Bandet-Galan, ni missar vell inte?.
Bye ;D.

Torsdag

Tjoo, uppe tidigt idag. Ska trax iväg till min låtsas mamma som är frisör och fixa mig lite. Hörs när jag kommer hem igen Adios!.

091028

Seg, och trött. Har varit hemma hela dagen. Har inte ens kommit ur sovkläderna haha. Väntar på att Greys anatomy ska börja sen kanske jag försöker att plugga lite eller?. Ajja

Imorgon händer det förhoppningsvis iallafall lite grejer. puss på det.

Så vacker. Nicole Richie


Lov suger

Blää vad det suger med lov. Det ända fördelen är att man får sova länge. Men när man väl vaknar sent så känner man endå ånger för att man sovit bort dagen. Sen gör man endå ingeting på dagarna eftersom det inget finns att göra hääääääääär. Så jäkla tråkigt jag vill bara komma bort någonstans och göra något kul för en gångsskull.

Sen saknar jag min älskling som förövrigt har det underbart på sin utomlandsresa.

Old

Hittade lite gamla bilder igår.

Jag&Emma Nyår 07

Jag&Heidi

Carro,Alle&jag April 08

Fella, Jessica,Linnea,Heidi,Jag,Malin& Carro.S  Juli 08

Tisdag


Seg dag idag. Runt 3 halv 4 tog jag mig ut tog en promenad ner till Linnea där jag spenderade min dag. Emma och Carro kom även dit mys. Det blev en skön kväll hemma hos Linnea framför TV:n och en massa tjejsnack.

Pink

So good song.

BLÄÄÄÄ


Trött, seg och allmänt uttråkad!.

Jag saknar min älskling som är utomlands.
Jag saknar en av mina bästa vänner som också är utomlands.


Ska ta och baka lite goda kolakakor, brygga lite kaffe och sätta mig framför en film, med täcket och myskläderna på samt håret uppsatt i en knut.


VACCIN


Klickade mig nyligen in på två andra bloggar för en stund sen, där jag läste om SVININFLUENSA VACCINET. Aftonbladet skriver tydligen om en tjej som tog vaccinet. 10 dagar senare fick hon en influensalik symptom men det stannade inte där utan sedan började hon svimma när hon åt, hon fick talproblem tjejen kan bara gå baklängse och springa normalt, försöker hon gå rakt fram som en vanlig människa så ser det ut såhär.



Tänk också på hur snabbt dom framställt detta vaccin, hur är det igentligen möjligt?.

Jag vill inte ta vaccinet iallafall.

Wallander


Ska se på Wallander som börjar kl 9 med mammi. Sen ska jag bunkra upp med en massa chips. Bye

Söndag


Blev som sagt en utgång igår med bästa vän. Började med att jag kom till henne vi käkade tacos och drack. Var sedan där hemma ett par timmar när sedan Mia ringer och säger att det är världens kö till Hugo, vi bestämmer oss då för att gå ner och det var ingen kö alls haha fast vi hade tur för en stund senare så var det världens kö. Väl där mötte i Johanna&Sara sjukt kul att träffa dem igen, var länge sen sist. Jag hade sjukt kul Vi dansade och Linnea var galen som vanligt hhaa. Var roligt att bror min plus hans vänner var ute med. Inte varje dag man träffar honom. Kvällen blev iallafall lyckad. Dock var som sagt hemvägen inte så rolig fötterna värkte och imorse när jag vaknade för dom fulla av blåsor.

var ute och körde bil med mamma en sväng nyss. Gick bra. Nu ska jag hjälpa till med maten är sjukt hungirg. Det blir lite tjockis mat sådär på söndagen.

UTGÅNG


Ikväll drar jag och bästa vännen en utgång. Men innan det blir det Tacos och förkrök hos henne. Ikväll ska vi ha kul.

Fredag

Blä har inte orkat uppdatera. Har varit sjukt trött idag. Men har iallafall hunnit med att vara på lindex från kl 10.00 - 17.00, därefter mötte jag upp Linnea och Mia på stan. Vi gick en liten sväng jag köpte även en jacka som ska bli min julklapp från mammi haha. Kanske inte direkt kul att veta vad man får, men då får jag iallafall något jag vill ha.


Sova

Gud så trött jag är känner jag, det svider i mina ögon. Ska nog gå och lägga mig har en lång dag med praktik framför mig sen ska jag en sväng på stan med Linnea efter. Så jag säger godnatt.

My lovely dad <3

Torsdag


AJ AJ AJ säger jag bara. Har haft högklackat på praktiken idag. Altså från kl 10 - 17 plus att jag gick på stan en stund efteråt med. Jag har så jäkla ont, trampdynerna värker och jag har blåser överallt.
Är hur trött som helst idag så ska om en stund gå in och ta en dusch och sedan lägga mig i sängen äta chips och se på tv/film hela kvällen.

Fredag imorgon och sen är det lov yehoo.

Onsdag


Skön hemma dag idag. Har inte gjort ett piss utan bara tagit det lungt och umgåtts lite med mamma. Runt halv 8 kom även min älskling hit. Han hade köpt med sig massa goda chips mums jag som älskar chips. Så vi har myst och sätt lite på tv. Sen nu så åkte han precis. Nu dröjer det ett tag innan jag får se min älskling igen, han åker nämligen till karibien imorgon natt/fredag morgon och kommer inte hem förens om 15 dagar. Gud vad jag kommer saknar honom. Oh jag måste även erkänna att jag är lite avundssjuk.

Nu ska jag krypa ner i sängen sen blire att sova om en stund godnatt.

Bilder

Några bilder ifrån Modevisningen igår. Bilderna snodda av Emma http://babiidarling.blogg.se/





TIRED

I am going to sleep now because i´m tired.

Hemma


( Bild tagen från google.se )

Ja då var jag hemma ifrån modevisningen då. Det var jätte kul att titta och carro&heid var jätte duktiga när dom gick modell. Emma och gänget var med jätte duktiga som arangerat det hela. Slänger upp liter bilder så fort jag fått tag på några.

Tisdag

FASAN HADE SKRIVIT ETT LÅNGT INLÄGG MEN ALLT FÖRSVANN ÅÅH!.

I vilket fall så började dagen dåligt, gick till skolan för att ha en lektion på mogonen vilket kändes kämpigt eftersom vi som varje tisdag har en lektion på morgonen sen tre timmars hål. Men jag tog mig upp och gick till skolan iallafall bara det att när jag väl kommer fram så kommer inte läraren. Antagligen var hon sjuk eller något så vi hade ingen lekton, vi hade altså 4 timmars hål snacka om att bli sur. Där tog jag mig upp i onödan när jag kunde sovit.
Men  men körde ju bil med Dannes pappa efter skolan, gick vell sådär var skit nervös haha. Fick ett par saker att träna på så det ska jag ägna mig åt på lovet, plus plugga teori.

Ikväll ska jag iväg på Norrköping Faschionweek. Några av mina vänner ska gå modell så det ska bli riktigt spännande. Hörs efter det kram.


Godnatt


Här är min finaste och bästa älskling som jag älskar något enormt :) <3

Ska strax gå och lägga mig, känner att mina ögon börjar bli riktigt trötta nu. Godnatt.

Pusta Ut


( Linnea and Me i somras )
Slapp och skön dag. Började med att jag slutade tidigt, promenerade då hem la mig i sängen med datorn i knät. Tog mig ifrån datorn en stund för att övningsköra lite med pappa. Måste vara förberedd för imorgon ska jag köra med min pojkväns pappa som är bilskolelärare och det är första gången jag kör med honom. När jag hade kört ca en timme så åkte jag hem käkade lite mat, och begav mig sedan till sängen med datorn i knät igen. Skönt att bara ta det lungt och kunna andas ut ibland med. Ska se på tv snart och äta lite chokladbollar som jag gjorde nyss. Se Ya

Klassfotot har kommit


HAHAH fick hem klassfotot idag, så man ser ut men det är ju trots allt sista året så jag får stå ut. Vi hade temat 80-tal. Slänger in en bild nedan dock väldigt suddig eftersom jag tog med mobilkameran.

En bild på mig och Tim efter fotograferingen när den var.

Söndag

I stort sätt hela min söndag har gått åt till att plugga. Har gjort klart en sjukt stor samhälls uppgift som skulle vara inne idag. Men sen så har jag även prov imorgon som jag knappt tittat på vilket jag ska göra nu. Så har ingen tid till att sitta här egentligen. Tänkte bara uppdatera läget lite ;). Så ska återgå till arbetet nu sen ska jag mysa med älskling. Sover här ikväll med.

FRÅGA
tror du att du och din pojkvän kommer vara föralltid?

Ja det tror ja faktiskt, vi älskar varandra och trivs i varandras sällskap :)


Papa Grappa


( Brist på bilder )
Hej på er. Dåligt med uppdatering nu igen. Vaknade runt 12 idag men jag och babe låg kvar och drog oss fram till ett ungfär. Skönt som bara den. Sen blev det lite frukost och snabbt fixa sig för att sedan åka in till onoff med Daniels familj och kolla på lite saker. Sen blev det en tur in till lite andra butiker med. När de vara klara med sina saker så åkte vi till Papa Grappa och åt pizza sjukt jäkla gott om jag får säga det.
Men kvällens gosaker är faktikst inte slut än. Vi har en massa gott till kvällen som väntar, nämligen ostbricka vindruvor med mera. O just för tillfället så sitter jag och snaskar godis medans jag pluggar blää. Sen dricker vi lite kaffe med amerotto kan inte bli bättre ;). Men nu måste jag återgå till pluggandet det ska nämligen vara inskickat imorgon och jag har knappt börjat, kram.

FRÅGA
Vem är din bästa vän? (HIHIHI)
you now it babe, Linnea och Heidi :)<3 

Fredag


Sorry för dålig uppdatering men kom hem rätt så sent från praktiken igår och efter det var jag med älskling. Har igentligen inte tid att skriva nu heller för måste packa och lagat mat och grejja för efter det så tar jag bussen ut till babe och spenderar min natt där. Ska bli mys. Det blir att kolla på idol och äta lite godsaker.

FRÅGA
Vad är du mest nöjd med när det gäller dig själv?
Antar att du menar utseendet?, säger samma som sist ögonen.

Kör på bara.

Har inte så mycket att skriva så tänkte om det var något ni undrade eller så?. I sådana fall är det bara att fråga på.


UPPDATE: kom igen nu tråkmånsar.
Ska krypa ner i sängen nu, sleep well.

onsdag


( snart dags att ta fram vinterjackan? )
Då var man hemma då. Har hunnit att slänga i mig ett par plättar bara. Hade skola till halv 4 sen så har jag kört bil med pappa. Det fick bli en runda i stan igen, gick bra. Ska strax ta och plugga lite har en del i skolan att göra och det är ingen idé att skjuta det åt sidan.
Imorgon är det praktikt igen vilket innebär att jag slutar rätt sent. Men snart är det helg igen vilket ska bli skönt. Nu ska jag plugga kram.

Im Happy

Jag har världens bästa älskling <3

Ska sova tidigt idag sjukt skönt. Godnatt.

091013



Har precis tvättat bort sminket och gjort mig redo för att krypa ner i sängen och kolla på DH som börjar kl 21. Men först ska jag borsta min söta lilla goding som ligger och myser i min säng så hon blir fin. Dessutom tycker hon det är skönt men samtidigt kittligt. Nu ska jag kila iväg kram.

Long Day


( Me likte this style. Olivia Palermo )

Oh seg skoldag idag, plus lång dag och tusen lektioner. Idag har jag iallafall tänkt att plugga lite mer hinner jag knappt med att göra i veckorna känns det som. Ska även ta mig tid att laga mat, det blir plättar mums. Plugg nu kram.

Bra Dag



Bra dag för mig idag, jag är skit glad. Flyter på bra i skolan nu med och det känns jäkligt skönt.
Övningskörde med pappa förut, vi körde i stan och det gick galant vilket kändes skönt. När jag kom hem så slappade jag bara och det ska jag fortsätta med resten av kvällen har jag tänkt. imorgon är det skola som gäller och efter det plugg. Nu ska jag fortsätta att dega TV kram.

Segt blogg.se är föresten.

Degar söndag


( Sommaren 08 )
Gick bra att köra bil förut. Jag och mamma körde även till Vilbergens pizzeria och köpte med oss kebabpizza hem och sedan cola. Så det har jag suttit och moffat i mig för ungefär 2 timmar sen. Så jag är fortfarande proppmätt sen dess. Ska fortsätta med att dega i soffan det är ju trotsallt söndag. Ska nog se wallander som börjar vid 9.

Söndag


( mycket snyggare i verklighet, blir inget bra att ta kort med en kass mobilkamera. )


Imorse var det att gå upp tidigt. Klockan ringde kl 09.00 och då flög jag upp, åt frukost och sminkade mig lite snabbt. Sen vid 10 ungefär så kom Heidi och hennes kille hämtade mig sen åkte vi även och hämtade upp Linnea. Sen var det bara raka vägen mot Vingåker. Heidi hittade en massa som vanligt. Jag fick med mig en stor stickad tröja hem världens kap så jag är nöjd. På vägen hem i bilen somnade jag med huvvet rätt ner så har skapligt ont i nacken nu.

Sitter iallafall hemma i min ensamhet nu och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan ge mig ut och köra lite bil.

Trött


Tjejerna åkte precis hem. Så nu sitter jag här i min ensamhet och är allmänt trött. Ska nog faktiskt ta och sova nu, ska bara släppa in katten som är ute så jag slipper vara helt ensam. Ska upp ganska tidigt imorgon med eftersom jag ska åka till Vingåker med tjejerna.

Lördags mys


Vi tre ikväll.
Ikväll blir det mys. Mina älsklings tjejor är på väg hit. Blir nog att se lite körslaget om jag får bestämma. Sedan blir det kanske lite fix och trix med naglar och ansiktsmask. Samt lite godsaker att äta. Det gillar vi. Nu ska jag fixa lite här hemma innan dom kommer.

Stan


Har gått en sväng på stan idag med Heidi. Finns massa snyggt jag vill ha men fick iallafall med mig en sjal hem. Sen åt vi lite donken också, sjukt gott. Är hemma nu och är jätte trött så håller på att brygga lite kaffe. Fårse vad som händer sen senare. Just nu är jag bara trötter.

Fredag


Gådagen spenderades med min älskling, vi åt på restaurang och hade det skit mys. Sen åkte vi hem till mig där vi hade mera mys och sedan spenderade han natten hos mig. Underbart.

Imorse var jag skit trött när jag vaknade även fast jag sovit 9 timmar, ville absolut inte gå upp men jag fick pallra mig upp endå. Var på praktiken kvart i tio. Men nu är jag äntligen hemma mina fötter värker som tusan. Ska strax packa lite för ska åka hem till Daniel lite senare och mysa ännu mera.

2 år


2  underbara år med min älskling idag. Jag älskar dig oerhört mycket <3.

- Praktikt till 17
- Mys med älskling.

trööötter


Fasan så trött jag är. Skulle kunna gå och lägga mig nu men icke sa nicke, jag vill inte missa grays anatomy som börjar kl 21. Det är så jäkla bra.  Blir nog dock att sova ganska tidigt. Lång dag imorgon med praktik till kl 17 och sen efter det så händer det lite grejer. Är nämligen en speciell dag imorgon.

Sen så längtar jag en jäkla massa till 5 november med, ta bort tandställningen ska bli skönt.

Onsdag


Glad idag.
Som sagt började med en skön sovmorgon till halv 11. Sen på sista lektionen så hade vi prov i Hindusim. Kändes bra och vart ännu gladare när läraren sa att jag svarat skit bra på MVG frågan :D. Inte säkert att jag får MVG som betyg på provet eftersom man måste utgå från det andra jag skrivit med men endå. Har i vilket fall precis städat och dammat av lite inne på rummet. Skönt att ha det gjort. Idag har jag heller inget plugg så jag ska bara ta det lungt idag och pusta ut lite. Kram.

Gem mig sol och värme


Jag vill vara brun igen, hatar denna årstid. Kallt, rått och dystert.

Jag har sovmorgon imorgon, och nu är jag trött.
Därför ska jag soooova godnatt.

Plugg och åter plugg


Blä sitter och pluggar religion, går sådär. Är seg och inte alls sugen på att plugga men provet är ju imorgon så det måste göras. Tog en kort liten paus nu men måste snart återgå till allvaret.  Ska äta snart också det kan jag behöva får att få lite energi till pluggandet. Men som sagt nu ska jag återgå och plugga och sen klockan 21 så ska jag se på Desperate Housewives, ni har vell inte glömt de?.

Samhällslektion


Sitter i skolan nu och har Samhäll. Fick tillbaka mitt prov och jag klarade det happy ;D. Har en lektion kvar efter denna som är mental träning, slutar halv 4 så är hemma runt 4a och då blir det plugg.

Shall We Dance


Såg precis klart på filmen shall we dance. Riktigt bra, man blir faktiskt lite danssugen av den haha. Ska straxt ta och stänga av datorn för att sedan fixa mig för läggdags. Har en lektion imorgonbitti som är religion och efter det så har jag som vanligt tre timmars hål. Då blir det en massa plugg.
Nappe nu ska jag gå och fixa mig sov gött.

Välbehövande


Kaffe och choklad till pluggandet, välbehövande. Dags att återgå till min Religion "Hindusim".

Måndag


Snygga brills va ;)
Oh gud vilken lång dag det varit idag. Vi åkte till Linköping kl 13.00 lyssnade på några som haft UF innan som berättade lite om hur det är och så vidare. Sedan kom bussen hem ungefär kl 16.15 så vi var utanför skolan ca kl 17.00 och det innebär att jag var hemma hos mig ungefär halv 6, sjukt segt. Har i vilket fall precis ätit och nu ska jag plugga för har prov på onsdag.

Godnatt


Ny vecka och skola imorgon då. Skulle igentligen ha slutat 13.20 imorgon men istället ska vi iväg på någon UF mässa så vi kommer vara hemma ca 17.00 imorgon. Så jag hoppas verkligen det blir kul i Linköping där vi ska hålla till. Ska snart sova nu så godnatt.

Söndag


Ojsan ingen uppdatering igår. Hade helt enkelt inte tid eftersom jag umgicks med min underbara pojkvän. Det blev att äta gyrozrulle, sedan se körslaget och sen en film. Myspys med min bästa helt enkelt.
Idag har jag bara tagit det lungt, sovit ut och slappat framför Tv:n med Daniel. Kom hem för inte så länge sen så nu sitter jag här med en stor kyckling sallad och ett glas ramlösa, sjukt gott vill jag lova. Dags för lite kvällsfilm nu.

2 Oktober


Gud vilken bra film. Mycket sorlig också.
Ligger och myser lite med katten nu. Funderar på att stänga av datorn och sätta på någon bra film och sedan sova. Känner mig dock ganska trött redan så kommer förmodligen somna efter en liten stund. Inatt kommer även älskling min och kryper ner. Han är ute och roar sig lite, men jag kände för en hemmakväll. Men som sagt nu blire det film för min del, godnatt.

Just Like heaven

Ser på denna kärleksfilm

Fredag


Praktik idag som sagt. Fick vara uppe på barn idag för första gången så allting var ju nytt. Men det gick bra endå. Fick stå i kassan ett bra tag med, och det är svin kul haha.
Efter praktiken så gick jag för att hämta ut min mobil, och jag hade fått en helt ny. Den enda bra saken som dom gjort. Så nu är min röda lilla goding hemma i rätta händer.

Nu ska jag äta tacooos.

091001


No words!

Imorgon är det praktik som gäller Lindex 09.45 - 17.00.

NU: Idol sen sova, nattinatti

Stan

Hallojsan, nu är jag hemma ifrån stan.
Har gått runt och kollat en massa med Jennifer men ingen av oss hittade någonting. Allt jag ville ha var i stort sätt slut, skit tråkigt men sånt är livet. Fick iallafall med mig en hårinpackning hem, sen la jag även undan ett armband till imorgon.


Den fick det bli. Får hoppas den är bra med.


Sen la jag undan detta armband. Var så lång kö och har ju endå praktik imorgon så då kan ja ta det då.

RSS 2.0