NYTT


Beiga Leggings.

Söndag


( min lilla älskling börjar bli stor )
Tog bilen hem till älskling igår där jag spenderade min natt. Det blev film och mys med en himla massa godis och chips, underbart. Åkte hem runt 12- 1 idag och älsklingen ville följa med så vi brummade i bilen hem till mig. Så här sitter vi nu jag ska strax börja plugga lite naturkunskap eftersom jag har prov på tisdag, hoppas på lite hjälp från älskling. Bäst jag sätter igång bye.

Gårdagens Utgång

Bästa dagen igår.
- Jag fick mitt körkort.
- Förfest med tjejerna + utgång palace.
- Vidare till Otten för att träffa älskling.
- Idag mår jag prima, ska åka och handla med mamma sen, gissa vem som ska köra ;).

Gårdagens outfit. Ny svart klänning med puffärm. Fick av mammsen.

Firade kvällen med denna flaska som pappa kom och överraskade mig med på praktiken.








KÖRKORT

Ojoj dåligt med uppdatering här, men jag har helt enkelt inte haft tid. Igår fick jag KÖRKORT. Det firades med utgång. Bilder kommer senare.

100126


• PLUGG, PLUGG & ÅTER PLUGG.

Tisdag

sitter i skolan och är alldeles för trött. Har haft tre timmars hål då jag pluggat med en religionsuppgift. Nu har jag samhäll kan inte påstå att någon utav dessa är något utav mitt favorit ämnen, men vad gör man. Efter denna lektion har jag IV val, naturkunskap B står på schemat sjukt jäkla jobbigt vill jag lova.

Back in school


♥Idag har jag varit i skolan.
♥När jag kom hem så pluggade jag.

Sounds like a great dag huh.

Johan Falk


Det är inte lätt när det är svårt.

Har precis sätt klart på Johan falk filmen. Sjukt bra filmer det där!. Ska nog sova snart så jag orkar upp till skolan imorgon. Måste kämpa på nu när jag varit borta en hel vecka. Godnatt.♥

Söndag


Nu hjälper jag mamma med maten.
Sen blir det att käka lite.
Sen plugga lite.
Sen kvällsfilm.

Min lördag

Igår blev det att fira Sara som fyllde 21. Så kvällen började där hemma med lite mat och dryck. Sara öppnade paket och fick bland annat ett shot fia med knuff, så vi spelade det. Sen fortsatte kvällen hemma där för att seda ta en taxi ner mott otten. Kvällen var kanon bra.

Sara plus en massa shots.

Shotspelet.

Linus posar haha.

Jossan dansar lite.

Sara igen.

Suddig bild på Alex och Linus

Hemma

Då var man hemma ifrån sälen då. Det känns ungefär såhär:


Tandådalen igen

Tandådalen idag igen. Roligaste fjället tycker jag. Sedan blev det att åka hem tända en brasa och laga lite mat.
Nu sitter jag är mätt och belåten med en cider och värmer mig framför brasan. Snart blir det att ta en dusch och packa lite för imorgon åker vi hemmåt.



Torsdag


Jag trivs här i sälen!. Vill inte åka hem men tyvärr så är det snart dags. Denna vecka har gott ruskigt fort och imorgon är det sista dagen vi åker skidor. För på lördag bär det hemmåt igen.

Vi har spenderat kvällen borta i marias föräldrars stuga med lite kortspel och korv med bröd. Nu är vi dock hemma igen och idag ska vi nog sova tidigt. För imorgon ska vi upp extra tidigt för att kunna åka så mycket som möjligt.

Hundfjället/Tandådalen






Idag blev det att åka till hundfjället igen eftersom pappas fru gillar det så mycket. Jag kände dock inte riktigt för hundfjället så jag och pappa tog liften bort till Tandådalen istället. Riktigt roliga backar där, många branta as hell. Jag körde en wörpi haha som pappa brukar säga när vi drog en svart backe. Körde lite baklänges sådär sen ramlade lite haha. Slutade med ett litet blåmärke bara. Men imorgon blir det Tandådalen igen, det är så jävla kul.

Rätt utrustning


Fick ett par nya skidstrumpor utav pappa idag. Eftersom att jag jämt fryser ihjäl mig om fötterna när åker. Imorgon ska dom invigas haha. Nu blir det spel sen sova. Nattinatt

100120


Nu har har maten lagt sig och jag är inte lika mätt längre.
Ska ta mig en cider nu sen slå mig ner framför TV:n och
bara dega loss. Imorgon väntar en ny dag med skidåkning.

Onsdag


Idag har vi:
♥ Åkt lite skidor
♥ Handlat
♥ Gjort hemagjord pizza
♥ ätit oss proppmätta

Nu är jag trött och mätt så ska vila en stund och ta en kopp kaffe, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

100119


Ska slänga mig i soffan och kolla på filmen som börjar på Tv 3 nu. Bye

Tisdag



Vad trött man blir av att vara ute en hel dag och åka skidor. Vi åkte till hundfjället idag igen och åkte ända tills det stängde så nu är man skapligt trött. Har precis ätit lite mat, så nu är jag proppmätt och ännu tröttare än innan. Ska nog vila en stund sen ta en kopp kaffe för att sedan få mig lite ork till att plugga.

Kortspel


( saknar min lillkille )
Spelat kort i ett par timmar nu med pappa och maria plus marias föräldrar. Alltid lika mysigt när alla i familjen kan samlas och man gör något tillsammans. Ska krypa ner framför soffa nu äta lite chips och kolla på idrottsgalan, sen blir det nog att sova tidigt så man orkar upp för att åka lite skidor imorgon. Bye.


please god help med now!

Hundfjället


( I trollskogen. Trollet sitter på dass )

( Pappa i trollskogen )

( Maria i trollskogen )
Idag blev det att ta bilen till Hundfjället för att åka lite skidor. Kul som tusan, blev att tävla lite med pappa ner för backarna haha. Imorgon blir det åka av igen, men då blir det nog något annat fjäll.
Sitter och väntar på mat nu, är rätt så trött så ska nog vila tills maten är klar. Sen blir det kanske lite plugg för det kommer man ju aldrig ifrån även fast att man åker iväg.

Lindvallen


( vi har mycket snö här uppe , glömde ta med kameran till backen idag igen. Ska försöka komma ihåg imorgon.)
Började dagen med att åka och hyra skidor samt köpa liftkort. Sen var det bara att åka bort till backarna för att åka gärnet. Det blev Lindvallen idag. På vägen hem åkte vi förbi stadium och jag köpte mig en ny skiddress.
Nu ska jag strax ta en dusch sen blir det att äta lite god mat och mysa lite. Kanske tända en brasa.

Lördag


( bild från förra året i sälen )
Riktigt pissigt att jag inte fick med mig kameran till afterskin förut. Hade gärna velat ta ett par bilder på Arvingarna men men så kan det vara. Ska försöka komma ihåg att ta med kamera imorgon.
Har käkat tacos och druckit vin och nu ligger jag och slöar i soffan framför Rocky. Är riktigt trött så kommer nog somna rätt tidigt idag. Sen imorgon blir det upp tidigt för att åka skidor, nice.

Arvingarna


Är precis hemkommen från afterski här i sälen. Arvingarna spelade FYFAN vad bra säger jag bara. Jag är helt upp i varv bästa afterski jag varit på hela mitt liv.

Dad


Sitter hemma hos min älskade pappa, ska sova här inatt. Imorgon efter frukosten så bär det av mot sälen. Blir kvar där en hel vecka, det ska bli riktigt skönt. Har med mig min kamera plus det mobila bredbandet som jag hoppas ska funka där uppe. Så kommer bli uppdatering där ifrån med!.

Fredag

What to say?.
Är tom på ord för tillfället.
Däppig.
Besviken.

Imorgon åker jag bort ifrån all skit ett tag, Ska bli så jäkla skönt.

Good song!


Torsdag


( Nicole Richie)
Ja vad ska man säga?. Jag har haft praktik idag, lindex as always. Hållt på med strumpbyxor hela dagen men det var faktiskt kul. Slutade klockan 5 då jag promenerade hem, orkade inte vänta på bussen. Väl hemma så pluggade jag lite sen kom bror min på besök en sväng så käkade vi lite.
Nu står kladdkakan i ugnen som jag ska mumsa på medans jag pluggar. Lite tröstätande sådär och självklart en kopp kaffe. Time to go. bye!

American Pie


Slog på TV:n precis och såg att de visade American Pie. Ska nog bädda ner mig i sängen och kolla lite. Sen så blir det att sova tidigt för min del. Imorgon måste jag vara pigg!. Ajja nu ska jag kila bye♥.

Tired as hell.

fan vad trött jag är det är helt sjukt. Är inne på min andra kopp kaffe men ännu har jag inte fått någon energi. Har pluggat lite nu men eftersom jag är så sjukt trött så går det inte så bra. Mamma håller på med maten nu kanske att jag blir lite piggare efter att jag ätit. Det får man hoppas.
Såhär ser ungefär jag ut just nu haha.

Onsdag


Lång dag i skolan idag. Har varit så himla trött idag och är fortfarande. Men det finns ingen tid för vila eftersom jag måste plugga så det är bara att dricka ett hundratals koppar kaffe.
Imorgon är det praktik som gäller vilket innebär lång dag för mig eftersom jag slutar klockan 5. Det positiva är vell i detta fall att jag får lite sovmorgon, så om jag lägger mig tidigt idag så kanske jag kan vara utvilad imorgon.

...


Deprimerad, fan också!

Så trött


Oh jag är så himla trött, det märks verkligen att man har börjat skolan igen. Har redan fått hur mycket prov och uppgifter som helst att göra. Kommer vara helt slut detta halvår. Men sen i maj så drar allt det roliga med studenten igång, så det är vell bara kämpa tills dess.
Hela nästa vecka blir jag borta från skolan också, ska till sälen med pappa. Kommer bli skojsigt =).
Naepps nu har jag inte tid att sitta här har plugg som väntar, Bye♥

Grekisk Sallad


Har moffat i mig två tallrikar med Grekisk sallad. Det är för jävla gott.

Är rätt trött med tanke på att man gick upp rätt tidigt i morse, så jag ska
tvätta bort sminket nu och sen kika runt lite på tv och se om det finns något sevärt.

Hatar skolan

Blä vad jag hatar att skolan är igång igen! En positiv sak
är att jag klarade romantiken provet.

Har en del plugg att göra så ingen ide att sitta av tiden här.




<3


Lördag

Ligger och slökollar lite på en film med Sylvester stallone som jag redan sätt. Men den är bra så det gör mig inget.

Gizmo gillar att räcka ut tungan lite.




Aaaaj

Jag har världens huvudvärk. Tog en tablett för en stund sen och hoppas innerligt att den ska börja verka snart. Annars så mår jag prima skinka. Ska laga lite mat åt mig och mammsen nu, det får bli hamburgare&bröd med pomme det var länge sen.
Ikväll så ska jag bara ta det lugnt äta en massa chips och se på någon bra film.

Min fredag med ord och bilder

Gårdagen blev lyckad och såg ungefär ut såhär:
♥ Mat + dryck
♥ Presentöppning
♥ Shotkanna
♥ Tequila
♥ Otten














För det är ingen vanlig dag..

för det Linneas 19 års dag HURRA HURRA HURRA.





JAG ÄLSKAR DIG DU ÄR BÄST ( L )

Film

Kollar på The break up och svullar chips. Mysigt och gott vill jag säga.


Torsdag

Har strosat runt på stan i flera timmar och letat presenter till Linnea och Alexandra. Sen blev det en promenad hem eftersom jag inte orkade vänta på den sega bussen. För jävla kallt ute måste jag säga höll på att bli en istapp och gick snabbare än någonsin. Snart blir det att käka lite mat sen ska jag bara slappa.
Imorgon blir det att fira Alexandra 18 år och Linnea 19 år. Kommer nog bli suveränt.


Eyes

Jag älskar ögon, det är så himla fint på något sätt. Speciellt ögonfärger det är lite fascinerande och coolt på något sätt. Alla dessa ögonfärger och former. Jag älskar isblåa och bruna ögon, men skulle nog helst vilja ha ett par guldbruna. Tyvärr så fick jag ingen utav dessa ögonfärger. Vilken färg tycker ni är finast?


Home

Då var man hemma igen då. Det är sjukt kallt ute, jag höll på att förfrysa när jag stod ute och väntade på bussen hem. Så nu har jag dragit på mig en massa myskläder och dricker en varm kopp kaffe. Ikväll blir det en lugn kväll med mamma och någon bra film.


Tisdag


Det funkade att lägga in bilderna, dock var det inte mycket att erbjuda mer än en bild på min älskade nya jacka och en bild på min kära lilla Gizmo.
Nu ropar Daniel att han vill ha datorn så bäst han får som han vill hehe. Se you later ♥

5/1-2010

Sitter hemma hos älsklingen. Det blir att spendera min natt här idag igen. Hoppas på en massa mys kanske framför en film med lite gott godis till.
Ska försöka att ladda upp lite bilder sen om det går på denna dator. Eftersom ingen skiva är installerad men det märks. Nu blir det att ta en dusch sen läsa lite bok. Bye♥

<3

Åker ut till älsklingen och spenderar min natt där♥.

!

Arg - Trött på det! - Jobbigt - Besviken - Orkar inte.

My day

Sådärja då var jag hemma ifrån Linnea. Vi bakade fofflor och hade lite kul med en resväska haha. Hinner inte skriva nu för jag och mamma ska göra lite kvällsmat innan kvällsfilmen börjar. Jag ska se den som är på femman med Jude Law och Nicole Kidman. Men sålänge så slänger jag upp lite bilder.

det jag köpte idag. Stort svart linne och ett pannband.

Hemma hos Linnea.



Maxi

Är precis hemkommen ifrån Maxi där jag, Linnea och mamma kollade runt lite. Fick med mitt ett linne och ett pannband hem som ni får se bild på senare. Nu är vi skit hungriga så ska äta lite mat snart sen så följer jag med Linnea hem så får vi se vad som händer.

Myskväll + Tacos


Linnea kommer hit om en liten stund. Blir att käka lite god tacos och sedan mysa lite. Blir nog antagligen någon film och om jag inte gissar fel så kommer Linnea ligga och gosa med gizmo haha. Nu ska jag hjälpa mamma med maten och invänta Linnea. Bye♥

Lördag

Idag har jag sovit länge. Beror nog på att man knappt fick någon sömn alls igår. Ska käka lite frukost nu sen får man se vad dagen har att erbjuda. ♥

Nyår i bilder

Ja vad ska man säga om Nyåret, mitt såg i stort sätt ut såhär.
God mat
God dryck
Shot spel
Julklappsleken
Fyverkerier
Otten

Idag är jag bakis, ganska så mycket bakis. Så nu ska jag krypa ner och se på någon film.









RSS 2.0