101131

Käkat kebabrulle och legat och slappat i vardagsrummet med mamma. Nu är godiset framme och vi är redo för att se Beck som börjar strax. Vi har en massa ljus tända och det känns så underbart att bara vara hemma och ta det lungt. Dessutom doftar det mycket gott om ljusen, vanilj.

Gårdagen





Gårdagen började hemma hos Erica där vi blev bjudna på massa god mat. Kvällen fortsatte med en massa dricka och olika lekar samt dans. Runt 12- halv 1 någongång så var det dags att bege sig in till stan för att gå till Hugo. Fyfan säger jag bara, så myckt folk man kunde kanppt gå där inne kändes det som. Riktigt tråkigt att man ska behöva trängas tycker jag, det förstörde allting. Men men idag blir det bara att ta det lungt hemma med mamma. Kolla film och köpa pizza/kebab.

Fredag

Har inte gjort mycket alls idag. Vaknade rätt sent så det blev att äta en god frukost sedan bara ta det lungt en stund. Fick dock ett ryck och dammsugade alla rum, så mamma var glad när hon kom hem från jobbet idag. Jag har nyss lagat tacos som jag ätit. Nu packar jag väskan för att snart åka hem till Daniel där jag ska spendera min natt. Imorgon åker jag till ikea med mamma och carro, och efter ikea så blir det hem och fixa sig för att sedan åka hem till Erica och fira henne.

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Sjukt bra låt.

 


Torsdags mys


Carro åkte precis hem, och här sitter jag as mätt efter att ha stoppat i oss det på bilden ovan. Jag ska krypa ner i sängen och slökolla lite nu innan det är dags för att sova. Hejsvejs.

101028

Idag har jag:
- Gått på stan med Caroline
- Lunchat på Paus med Caroline


nu blir det:
- Filmmys med Caroline hemma hos mig.

Bild från förra året.

Äntligen..

Så har Carro kommit hem från Spanien, så imorgon får jag äntligen träffa henne igen.

101027


Gick och la mig tidigt igår då huvudet värkte som bara den. Det gick senare över till illamående och jag trodde ett tag att jag skulle spy, men det gick som tur var över efter en stund. Stan idag med Linnea, Malin och Erica, lunch och handla fördelsedagspresenter var det som stod på schemat. Nu är jag dock äntligen hemma trött och frusen, jäkla skit väder det är ute. Dags för en varm kopp te för att få upp lite värme i kroppen byeeeeeeee.

Nytt





Har haft en jätte mysig dag tillsammans med 3 underbara personer. Fick med mig lite småsaker hem efter våran tripp på stan. Jag är fortfarande trött eller mina ögon är haha ser verkligen ut som en vandrande zombie som går runt, men men. En kopp kaffe på de och sedan slänga sig på soffan, huvudet värker!

Ner mot city

Nu tar jag cykeln ner till stan och möter upp Adelina, Emelie och Cicci. Det blir att käka lite mat sedan gå en sväng på stan. Har en del småsaker som jag måste köpa. Men nu måste jag göra mig redo hejsvejs från en trött tjej.

Iron man

Jag och Daniel gick och köpte oss mat på spicy hot förut. Vi hyrde även en film vilket fick bli Iron man. Filmen var jätte bra och jag längtar redan efter att få se tvåan.
Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova, nattinatt.

101025


Tar cykeln och beger mig hem till älskling för en skön och mysig kväll, hejsvejs.

Söndag


Redo för att krypa ner i sängen och kolla lite på CSI för att sedan sova.

Rummet klart




Äntligen är mitt rum klart och jag är så jäkla nöjd.

Äntligen

Wie mammas bror är här och hjälper mig med att sätta upp min fondvägg. Bilder visar jag senare hajjhajj.

myskväll


Loka - chips - film, wedding daze.

101023


När jag tog cykeln hem från Daniel idag så regnade det på mig, skit väder. väl hemma så blev det att sätta dit lite lister och ha sig i rummet. Utöver det så har jag inte gjort så mycket, jag och mamma lagade till lite gott att käka förut. Nu känner jag att det är dags för lite kaffe och ikväll blir det mys framför tv:n med lite gottgott. Byeeeeee.

Fredag


( min sötis jäspade precis när jag skulle ta kort )
Har pysslat med lite saker här hemma idag, nu är det dock dags att ta cykeln hem till älsklingen. Mys framför idol och kanske någon bra film samt lite gott att äta är vad min kväll kommer bestå av, hejsvejs.

Årets snö



Igår lite innan klockan skulle slå 12 så kom årets första snö. Inte lite enligt mig utan rätt mycket. När jag kollade ut nu hade dock det på marken smält men alla tak är helt vita av snö. Det känns verkligen att detta kommer bli en riktigt lång vinter, och det gillar vi inte.

Torsdag


Kryper ner i soffan med en filt och kollar på filmen som är på kanal 6, hejsvejs.

Min lilla pojke


Sitter i soffan och har precis gjort mig en varm och god kopp te, mysigt när vädret är så kallt ute. Imorgon målar jag för sista gången i mitt rum sedan är det bara fondväggen kvar, yehooo. Nu inväntar jag att lyxfällan ska börja.

101021


Det är riktigt kyligt ute idag senast jag kollade så var det 2 grader någonting. Det kom i vilket fall ingen snö igår som det var sagt så det var ju tur. Jag väntar gärna en månad till innan det kommer. Har i vilket fall målat idag som vanligt, det ska bli riktigt skönt när allting är klart sen. Nu ska jag fortsätta att kolla på top model, hejsvejs.

New


Denna köpte jag på H&M idag och kommer använda den som party bag.

101020


Jag blir riktigt sugen på att färga håret som Rebecca när jag ser denna bild. Men hon är ju en skönhet och det är som man brukar säga att allt klär en skönhet.

Träffade tjejerna nere på stan vid kl 13.00 för lite lunch. Efter det blev det en kort tripp på stan där jag fick med mig en partyväska/sminkväska hem. Väl hemma så satte jag igång och målade lite på rummet sedan så lagade jag även lite mat.

101019

Nu blir det att krypa ner under täcket i soffan och kolla på Desperate housewives, till det så har jag en god kopp te samt chokladbollar som jag bakade förut.

Cold


Det börjar bli rikigt kallt ute nu. När jag cyklade hem ifrån Daniel förut så höll jag på att dö om mina öron. Svin kalla blev dem och då får man sån där obehalig huvudvärk. Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta på mig en mössa för att få upp värmen igen. Det är också tal om att det ska komma snö på onsdag, jag säger bara skit åt det för det är alldeles för tidigt. Ligger i vilket fall i soffan men ett täcke om mig och bara tar det lungt. Innan det så har jag hunnit med att måla en vägg i mitt rum, nu är det inte långt kvar till det är klart.

Måndag

Jag och Daniel var nere och handlade lite god mat förut som vi kunde laga till. Efter maten så blev det även en god kopp kaffe samt lite god vit choklad. Vi såg precis klart på filmen Casanova som var på tv:n, riktigt bra film faktiskt. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på CSI.

101018


Nu tar jag cykeln hem till älskling där jag ska spendera min natt. Det blir mys och matlagning, bye.

bio

Nu blir det bio med min fina älskling.


Söndag


Ska snart göra mig redo för att bege mig hem till älsklingen och hans nya lya.

Grymt

satan vad bra han är, han är kung.

 


101016


Film, te och snickers är vad min kväll består av.

Lördag

De flesta hyllorna i rummet är nu nere och mamma håller på att spackla igen hål. Jag däremot står för matlagningen som jag håller på med just nu. Det får bli kött, klyftpotatis och sallad. Ska försöka hinna med att måla åtminstonde en vägg idag, resten får jag ta imorgon då klockan springer iväg. Nu måste jag kolla till maten.

Te + Film

sitter och dricker en jäkla god kopp te samtidigt som jag ligger och kollar på Bad Boys 2. vet inte riktigt vad jag ska skriva, ändå så gör jag det. Kanske inte är någon idé att fråga er men jag gör det ändå. Give me some tips.


101015


Har lagat mat och det fick bli tacos, alltid gott. Håller på att brygger kaffe nu, jag är så himla trött. ikväll blir det att ta det lungt och kolla på idol. Känner på mig att jag kommer somna hyfsat tidigt idag om jag inte piggnar till senare vill säga. Nu är det iallafall dags för lite kaffe, bye.

Fredag


Två dåliga bilder på min nya, fina och mysiga halsduk.
Kom hem från Daniel för ett tag sen och sitter nu här och väntar på att Carro och Heidi ska höra av sig. Jag ska följa med hem till carro en sväng efter att dom är klara på stan. Dom är nere och växlar pengar eftersom att Carro ska följa med Heidi ner till Spanien på söndag, lite fusk sådär. Jag får stanna hemma i kalla sverige istället. Nu ringde Carro så måste sticka hejsvejs.

Klar



Då var jag äntligen klar med min kläkammare! jag blev faktiskt nöjd tillslut, tur det. Innan var den grön vilket jag hade tröttnat något enormt på, så nu fick det bli vitt. Nu är det bara resten av rummet kvar, vilket jag hoppas jag kan börja med i helgen nu. Nu sticker jag iallafall hem till min bästa Daniel där jag spenderar min natt, hejsvejs.

101014


Söt leif haha!
Har precis lagat mat och ätit lite. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så hon kan hjälpa mig sätta upp hyllan i kläkammaren samt listerna. Det är altså värdig målat där inne nu, helt vitt blev det.

onsdag


Ligger och tittar på grey's anatomy och känner hur det svider i ögongen av trötthet. Jag ska passa på att göra mig en en god kopp te nu i pausen. Annars blir det nog bara att ligga och sega framför tv:n idag.

101013


Varit på stan med denna pinglan idag. Det blev att gå runt och kika lite i butiker samt käka lite. Köpte en jätte söt halsduk på stan idag som jag suktat efter ett tag nu, så jag är nöjd. Nu blir att hälla i sig vatten i hopp om att få bort den hemska huvudvärken som jag har för tillfället. Heeeeeeeeeeejsveeeeeeeeejssssssssss.

101012

Pappsen kom hit en snabbis förut och kollade på mitt rum och sade hur jag skulle göra. Så nu vet har jag fått lite tips inför målningen. Jag ska dock göra klart min kläkammaren först hade jag tänkt innan jag börjar med rummet. Kan vara skönt att få in kläderna där igen som förövrigt ligget över hela soffan i varadgsrummet, inte så kul kanske. Nåväl nu ska jag hitta något gott att äta och göra mig redo för Desperate housewives som börjar snart.


skit


Jädrans!, jag är nog inge höjdare på att måla. Det är långt ifrån så jag hade tänkt mig. Men vad finns det att göra åt det nu när jag redan målat en gång? Fan vad fult, när jag sätter igång med rummet sen så måste jag nog få lite goda råd.

Att måla

Jisses vad har jag gett mig in på. Börjde att dra bort tapet i kläkammaren förut och det visade sig att det inte var så lätt som jag trodde. På vissa ställen blir det cement vägg och på andra gammal tapet. Jag har ingen aning om hur det kommer blir när jag målar över detta imorgon. Förmodligen skit fult, vilket jag verkligen inte hoppas för då blir jag galen. Det positiva är vell att det bara är i kläkammaren och inte rummet då, bilder kommer nog upp.

101011


Varit på stan med den här snyggingen plus hennes lillasyster. Det blev att gå runt och kolla lite samt äta. Nu är jag hemma igen trött som bara den. Trots det så funderar jag starkt på att börja måla om i min kläkammare, men vi får se om jag orkar det. Nu blire kaffe och lite slapp i soffan.

Klantiga Sanna


Jag måste bara berätta om min klantiga lilla incident igår. Jag tog cykeln till pappa och på vägen dit så ramlade jag självklart. Jag skulle svänga och eftersom jag cyklade med en hand så blev svängen lite för vid så jag kom för nära en hög kant. Jag skulle då bromsa vilket jag gjorde med frambromsen då, så jag flög rätt över hela cykeln. Dessutom så landade den även över mig. Jag hörde hur det kom någon springandes emot mig. En söt tant och farbror hjälpte att bära upp cykeln från mig och frågade hur det gick. Konstigt nog har jag bara 2 blåmärken och lite ont i axeln idag. Min fina cykel däremot skadades lite mera, baklyset gick åt skogen, framlyset måste skruvas åt, styret blev snett men det kunde pappa fixa direkt. Sen så blev korgen lite förstörd också, min fina cykel haha.

söndag


Sitter och myser med denna pingla hemma hos henne.

Lördag


Nu tar jag cykeln ner till pappa för att fira Maria som fyller år, hejsvejs.

Kärlek


Igår var det jobb som gällde för min del 12-19.15. Efter det så gick jag och Daniel till invigningen av Svs lokaler, vilket var riktigt mysigt. Efter att ha varit på invigningen en stund så var det dags för mig och Daniel att gå mot Lamansion. Där blev det en god middag bestående av 3 rätters. Vi firade altså 3 år tillammans igår så det blev en massa mys med riktigt god mat och dryck.

101007


Let God be on my side tonight.

All night long


Nu sticker jag iväg och fixar mina små ärenden.

7e oktober


Sovit ut vilket jag känner att jag kan behöva idag. Snart är det dags att göra sig en god frukost för att sedan bege sig in i duschen. Ska fixa lite saker åt mamma idag eftersom hon jobbar. Ska även hinna med ett par andra saker. Nu är det dags att fixa sig så att jag hinner med allt som jag tänkt mig idag.

Time to sleep


Nu är det dags att stänga ner datorn för min del. Jag känner att jag börjar bli lite trött så ska krypa ner i sängen och se på tv istället. Har en del ärenden att fixa imorgon med så ska försöka att komma upp skapligt godnatt.

Love


Jag bara älskar mina nya skor.

6e oktober


Blogg.se har strulat ett bra tag nu så har varken kunnat skriva eller kolla andra bloggar. Nu verkar det dock funka igen så det är ju bra. Har varit på stan två gånger idag ena gången en snabbis med Carro och andra gången med mamma. Längtar till helgen nu så att jag och mammsen kan måla klart i vardagsrummet, det kommer bli så snyggt när det är klart sen. Det bästa är att när vi är klara med vardagsrummet så ska vi börjar med mitt rum wie.

Storm


satan vad det blåser storm ute, riktigt kallt är det. Som tur är så sitter jag inne i myskläder och dricker en god kopp kaffe. Senare blir det nog att träffa Emma och Carro och hitta på något skoj, nu ska jag fixa mig lite.

Säsongs premiär



Jag har bakat kladdkaka som jag ska mumsa till framför desperate housewives som börjar ikväll kl 21. Äntligen säger jag bara, älskar detta program. Sedan så börjar ju även cougar town ikväll. Imorgon börjar grey's anatomy vilket är ännu ett bra program. Nu ska jag ta och plocka fram godsakerna och göra mig redo för tv:n, hejsvejs.

Song

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

empty


Bad luck follows me.

101004


Ligger och kollar på CSI i hopp om att bli trött och kunna somna skapligt.

Snälla, snälla, snälla!

4e oktober


Tog en sväng till Maxi med Linnea och Alle förut och kollade runt lite. Sedan tog vi även en tripp förbi hennes bror på jobbet och snackade lite. Nu är jag hemma och det är jag som agerar kock då mamma fick jobba över.

måndag

Nu blir det att träffa Linnea & Alle.

Hoppas, hoppas, hoppas.

101003

Från vitt till creme, syns dock inte alls bra på bild på grund av blixten men bjuder på en bild ändå. Ska försöka att ta bättre bilder någon annan dag när jag får tid och det är ljust ute.

Måla

Jag och mamma har börjat måla om lite i vardagsrummet, det kommer nog bli riktigt snyggt.

Vacker

Mina tankar går till dig min odödliga kärlek
Jag kan bara leva med dig i min närhet eller inte alls
Stilla dig, mitt liv, mitt allt
Genom att begrunda vår existens når vi vårt mål att leva tillsammans
Fortsätt att älska mig. Betvivla aldrig din älskades trohet.

För evigt din
För evigt min
För evigt vår

Stor kille

Min stora kille är inte längre en bebis, idag fyller han 1 år.


I love shoes


Dessa underbara skor slank ner i min brevlåda idag och jag älskar dem.

Idag blir det atta stanna hemma och ta det lungt och mysa lite. Kolla på idol och någon bra film samt äta godis. Det är även jag som står för matlagningen idag så jag ska nog sätta igång snart för magen börjar bli hungrig. Det blir att laga till något gott till mig och mamma det är ju trots allt fredag och då ska de vara riktigt gott.

RSS 2.0