Maj 20, 2011


Idag har jag jobbat och direkt efter jobbet så åkte jag hem och satte mig på balkongen i det underbara vädret. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan laga mat. Efter det så beger jag mig hem till älskling för en mys kväll.

Maj 17, 2011


Mina nya shorts.
Idag har jag inte gjort mycket mer än att jobba. Blev raka vägen hem när jag slutade, slog på en film och lagade mig lite tacos. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från Dublin. Mycket mer än såhär har jag inte att skriva om, nu blir det kaffe hejsvejs.

Måndag 16e maj

Pic; Kate Bosworth
Idag har jag träffat Malin samt införskaffat mig ett par nya shorts, bild får ni se imorgon. Nu ska jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen och kolla lite på pirates of the carribbean, hejsvejs.


Maj 15, 2011

Hemma igen efter en härlig dag/natt på landet tillsammans med min underbara familj. Det blev mys med god mat och dryck samt spel och eurovision song contest.
Nu sitter jag hemma i min ensamhet och brygger kaffe, dock får jag sällskap av Daniel senare. Då blir det att laga tacos, se film och mysa, hejsvejs.

Maj 14, 2011


Här är skjortan som jag fick med mig hem igår.
Sitter just nu hemma och ska snart börja packa inför en natt på landet. Har inte så mycket att skriva tänkte bara slänga in bilden på skjortan. Nu ska jag som sagt packa och fixa lite innan det är dags att bege sig, hejsvejs.

Maj 13 , 2011

Idag har jag jobbat och direkt efter jobbet så hämtade jag upp Malin för lite shopping. En svart transparent skjorta fick följa med mig hem. bild får ni se imorgon för just nu är jag alldeles för trött. Älsklingen min är här hos mig så vi ska se film nu och mysa. Jag kommer nog somna rätt tidigt med tanke på att klockan ringde 04.45 idag, men men. Nu ska jag krypa ner och och se om det finns något att ha på tv:n hejsvejs.

Maj 12, 2011

började dagen med en härlig morgon promenad runt strömmen med älskling. Därefter promenerade jag hem och satte mig ute i solen. Efter en stund fick jag sällskap av Malin så vi har myst ute i solen tillsammans tills det var dags för henne att gå till jobbet. nu ska jag ska börja med maten, hejsvejs.

Maj 11, 2011

Träffat Malin idag, vi har legat ute i solen och gottat oss. Tyvärr var hon tvungen att åka och jobba kl 16 så då begav jag mig hemåt. Fortsatte att slappa ute på balkongen i det underbara vädret. Runt 19 någongång så blev det att promenera bort till älskling där jag är nu. Snart ska vi se film The Tourist, hejsvejs.

Maj 10, 2011


Pic; google.se
Min dag har bestått utav jobb och efter jobbet blev det raka vägen hem. Hade tänkt att jag skulle hinna med att säga hejdå till några av mina tjejer som åkte till Spanien idag, men icke. Dom hade redan åkt, hoppas att dem får en underbar vecka tillsammans med Heidi i vilket fall. Själv ska jag krypa ner i sängen o kolla lite på tv, kanske ligga en stund på spikmattan. Har så jäkla ont i nacke och rygg, gullig som mammsen var gav hon mig massage förut men ont gör det fortfarande. Ajja inte mycket vettigt att skriva så jag sätter punkt här.

Maj 9, 2011


Bild; Sienna Miller
Sitter hemma hos Carro och har precis duschat. Vi har varit ute i den underbara solen i stort sätt hela dagen. Har fått en hel del färg och det gillas. Nu är Carro inne i duschen så när hon är klar ska vi fixa oss och åka in till trädgårn. Där ska vi möta upp tjejerna för lite käk och dryck.


Maj 5, 2011


Har inte så mycket att skriva om. Jobb idag några timmar och efter det träffade jag Linnea och Malin. En kort sväng på stan för att inhandla en bikini som jag sätt. Har även fått med mig lite andra söt saker hem såsom, linne, underkläder och foundation. På kvällen blev det film med Linnea. Nu är jag trött så ska krypa ner i sängen och ladda upp inför morgondagens jobb.

Maj 4, 2011


Den här jackan fick jag med mig i förrgår när jag och carro tog oss en tripp ut till HC. efter våran tripp på HC så blev det mys hemma hos mig med film, chips och godis. Med andra ord hade jag en mys måndag med mina fina vän.
Igår var det jobb för med del och på kvällen så åkte jag hem till Carro för lite mys och en härlig pratstund.

Maj 2, 2011


I lördags (valborg) mötte jag upp Malin och Linnea för att köpa pizza. Vidare hem till Fille för förfest med en massa trevligt folk. Runt klockan 21 så drog vi oss vidare mot lokalen där Daniel med flera var. Jag hade inte alls tänkt följa med de andra ut till Puls, men visst gjorde jag det efter att ha fått i mig lite vin. Så efter 12 någon gång så började vi bege oss till Puls. Utgången blev lyckad, och på vägen hem åt jag ytterligare en pizza.

Gårdagen var något lugnare, ostbricka och film tillsammans med min fina älskling.

RSS 2.0