My day

Är trött som bara den, var uppe vid 7 imorse då jag skulle till skolan en snabbis för att ha betygssnack. Efter det så åkte jag hem en snabbis sedan begav jag mig snabbt hem till Heidi eftersom det skulle komma massa gubbar och byta fönster här hemma. Jag kände att jag inte ville vara hemma då. Heidi och jag drog ner till stan ett tag där jag även mötte upp Adelina, jag fick med mig en väska hem som jag hade tänkt ha på balen.  Efter stan blev det att åka hem till heidi igen. Nu är jag dock hemma och funderar skarpt på att sova snart, skola imorgon med utvärdering och lite annat skoj sedan blir det stan igen med Linnea.



Bilder från helgen






Home

Nu är jag hemma efter en underbar helg på landet. Jag har haft en toppen helg med god mat och dryck och framför allt världens bästa sällskap med min pappa och hans kära fru. Idag har jag legat på landet och solat hela dagen så jag har fått en massa färg. Bilder får jag slänga upp imorgon för just nu är jag hemma hos älskling och det blir att sova där inatt.
Imorgon blir det upp tidigt, jag ska till skolan och ha betygssnack i ett endaste ämne sedan slutar jag. Efter det blir det stan med Adelina.

Bye for a few days



Ska snart gå och lägga mig, upp och jobba imorgon på Lindex som vanligt till klockan 5. Efter det så kommer pappa och hämtar upp mig så följer jag med ut till landet. Det ska faktiskt bli riktigt skönt och mysigt och bara koppla av och umgås med far min. Hoppas på bra väder med så man kanske kan sola lite. Är i vilket fall förmodligen tillbaka på söndag, så dåligt uppdatering blir det i helgen då jag ej har dator där. Tar med mig kameran ut så ni kan få lite härliga bilder när jag kommer hem.

Torsdag


Vad skönt det är att bara få komma hem och göra ingenting efter att ha slutat klockan 5. Om en stund så ska jag äta mat och sedan så kommer min älskling hit en stund. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara njuta av att vara pluggfri.

Australia

Oh idag såg jag och älskling på denna film. Väldigt bra måste jag säga, jag älskar kärleksfilmer.

26 maj 2010

Äntligen är jag klar med allting i skolan. Nu kan jag pusta ut och bara njuta av dagarna som kommer.
Nu ska jag svilla godis med min älskling och hoppas på att det finns någon bra film att se.

25 maj 2010

Har hunnit med att pluggat, kollat på DH och hjälpt pappa med en sak.
Nu ska jag släng mig framför tv:n och bara slappa.

Rain

Kom hem för en stund sen blöt som bara den, hatar verkligen regn.
Hade iallafall en kort skoldag idag med betygssnack. Efter det så
slutade vi och då blev det att gå ner till stan med Cicci. Hann även
med att ta ut pengar från banken, skönt att ha det gjort. Nu blir det
plugg för min del, denna vecka är då alla arbeten ska in för nästa
vecka så börjar våran studentvecka.

Say hello to mama



Studentband




Blev en kort skoldag idag som också var rätt slapp. Betygssnack och lämna in lite böcker är vad jag gjort idag. Efter skolan tog jag och Cicci en promenad hem till mig för att hämta bilen. Därefter tog vi oss ner till Otten där vi hämtade våra studentband. Nu är det inte långt kvar, så underbart.

I think its time to sleep


No make up!.

Har precis sätt klart på filmen, blev dock inte den jag skrev i förra inlägget då jag kände att jag kunde den utantill. Istället fick det bli den romantiska filmen på 5an som jag också sätt, dock länge sedan. Snart är det dags att sova, skola imorgon igen.

Söndag


Har haft en underbar och mysig helg med världens bästa pojkvän.

Denna dag har bestått av:
♥ En liten gnutta plugg.
♥ Grillning på balkongen.
♥ Slappat

Nu är det dags för en dusch sedan blir det att se på A cinderella story som är ikväll kl 9.

Helgen

Hello, bad update men har helt enkelt inte haft tid/ork.

Fredagen
Praktik till 17.00 hem packa för att sedan bege sig till Daniels farmor i klocket. Hon är nämligen i Spanien så vi passade på att vara här denna helg då. Väl där hemma blev det att grilla och käka en massa gott framför tv:n.

Lördagen
Vaknade vid 12 upp och käkade frulle för att sedan åka hem till mig och plugga. Efter det åkte vi hem till Daniel i krokek där vi bjöds på god mat. Sedan tog vi bilen hem till klocket igen där det blev film och massa annat gott. Jag såg filmen 27 dressses som jag tyckte var riktigt bra och sedan blev det filmen Wolf. 

Grillning/vattenpipa

Kom precis hem efter att ha haft en underbar kväll ute med mina tjejer. Kvällen bestod av grillning, vattenpipa och en massa tjejsnacka ♥.

Nu blir det att sova, lindex imorgon igen!.






Yellow


Precis hemkommen från praktiken. Jag möttes av världens värme ner jag steg ut från butiken idag. Fan så underbart med värme. Äntligen kanske sommaren är här. Jag blir så glad av detta väder. Ska rent ut sagt sätta mig på balkongen med en kopp kaffe och bara njuta.

19 maj 2010


Snart dags att sova för min del. Fick inte mycket sömn inatt så det kanske är bäst att jag får det denna natt. Imorgon är det Lindex som gäller mellan 09.45-17.00 ,Nattinatti♥

Sliten



En trött och sliten Sanna

Har pluggat lite och alldeles strax ska jag hoppa in och ta mig en lång och varm dusch.

Tired as hell

Är trött som bara den idag, kunde inte somna alls inatt utan låg bara och vände på mig hela tiden. Sitter just för tillfället och väntar på att få lite mat i magen, är skit hungirg. Överväger också om jag ska ta mig orken till att brygga lite kaffe. Idag blir det iallafall att vara hemma, har lite plugg kvar att göra så funderar på att fortsätta med det. Älsklingen kom även förbi en stund förut, vilket som vanligt alltid är lika mysigt. Nu ska jag nog gå och göra kaffe iallafall bye♥.

My day


Det gick toppen hos tandläkaren, inga hål alls.
Denna dag har som vanligt endast bestått av plugg. Idag har jag iallafall skickat in ett arbete i naturkunskap B. Jag har även gjort klart ett arbete i religion.

Tandläkaren


Har precis fått i mig lite frukost och nu sitter jag här med en kopp kaffe. Om en stund blir det att pallra sig bort till tandläkaren. Hoppas att det inte börjar regna igen som det gjorde i morse, eftersom jag ska cykla dit bort sen.

Its time to sleep


Denna dag har jag fått saker och ting gjort, vilket känns mycket skönt.
Nu är det dags för mig att sova, dock ingen skola imorgon men iväg till
tandläkaren ska jag minsann.

Some good songs



17 maj 2010


Har pluggat i stort sätt hela dagen. Förutom en stund på eftermiddagen då jag gick ut på balkongen och solade en stund. Har inte så mycket att skriva, jag är trött och har ont i huvudet så funderar på att krypa ner i min underbara säng och fortsätta plugget där.

Måndag


Tur att det finns kaffe!

Mina dagar ser inte så roliga ut dom kommande veckorna.
Det är plugg som gäller för hela slanten. Sakta men säkert
så blir det mindre och mindre att göra. Jag längtar så mycket
till studenten!.

16 maj 2010


Kollar på wallander och äter choklad.
Imorgon är det dags för skola igen, kort och skön dag för min del men det gillar vi!

Söndag


Plugg, plugg & plugg, roligare än så har inte min dag varit.

***


Såg pecis på en skit dålig film, jag trodde att den skulle bli bättre mot slutet men icke!. Nu är det dags för en film till men denna gång får jag välja en själv ifrån Daniels dator. Efter den filmen kommer jag nog slockna på stört.

Underbara väder


Då var man hemma hos älskling igen då. Vi har suttit på altanen i solen och bara tagit det lugnt. Innan det var jag duktig och pluggade, så lite har jag iallafall fått gjort. Hoppas vädret bli lika bra imorgon så att man kanske kan hänga med mamma ut till landet en stund. Nu ska jag kila iväg ner till altanen igen, vi hörs hejsvejs.

Gizmo

Min söta lilla knäpp katt alldeles nyss.





Lördag förmiddag


Kom hem för en liten stund sen, har skjutsat in älskling till ett möte. Tänkte göra mig en god frukost och efter det tänkte jag få lite plugg gjort. Ikväll blir det iallafall mys med älskling igen, vilket jag alltid ser fram emot.

Film


Nu ska jag se på film och svulla, vi hörs hejsvejs.

Fredag


Förjävlig bild
Sitter hemma hos älsklingen min och väntar på att poskodmiljonären ska börja. Var iväg och handlade lite godis och chips förut till kvällen. Det blir altså en myskväll för våran del, vilket jag ser fram emot. Nu ska jag kila iväg till TV:n eftersom att det strax börjar, hejsvejs.

Hårinpackning


Vaknade alldeles för sent idag, men upp kom jag tillsut i vilket fall. Blev ingen praktik idag då vi har lov, plus att jag har sjukt mycket att göra i skolan just nu. Har tagit mig en god frukost och just nu sitter jag med hårinpackning i håret som jag strax ska ta och tvätta ur. Bäst jag kilar iväg och tvättar ur det nu.

Torsdag


Har inte fått sådär jätte mycket gjort idag när det gäller plugg, men jag tänkte att jag skulle lägga mig och läsa nu en stund i min bok som vi fått på svenskan. Men först ska jag ta mig varm chocklad med grädde samt knäckemacka.

13 maj 2010


Skönt med långhelg även fast att jag måste plugga. Men det är ju självklart skönare att plugga hemma än i skolan. Mamma håller just på att sy lite snygga prynadskuddar till mig som jag kan ha liggandes på sängen. Nu är det dags för mig att ta en kopp kaffe och såsmåningom börja plugga.

Onsdag


Skola idag som vanligt dock rätt skön och slapp dag, fick även sluta tidigare!. Efter skolan gick jag hem och pluggade, ett arbete till avklarat. Ikväll blir det nog lugnt för min del, ska försöka att få lite mera plugg gjort även fast att jag känner mig rätt trött. Inatt kommer min älskling hit och sover, och morgon dagen kommer spenderas ihop med honom. Nu ska jag brygga lite kaffe för att få lite energi, hejsvejs♥.

Tisdag


Har precis tagit en varm och skön dusch samt bäddat rent i sängen. Är rätt trött även fast jag fick sovmorgon i morse, jag är en riktig sömntuta!. Snart börjar DH på tv vilket jag självklart ska se, sen blir det nog att läsa lite bok innan jag går och lägger mig.

11 maj 2010


Adelina och jag i 1:an.

Underbar dag för min del, det började men en skön sovmorgon. Sedan begav jag mig till skolan för en lektion i samhäll där vi hade prov. Efter det så slutade jag och då blev det en tripp till stan med Adelina. Väl nere på stan så fann jag äntligen min studentklänning. Men den får ni tyvärr inte sen förns det är dags. Efter stan så tog jag en promenad hem i solen och sedan så har jag suttit hela dagen på balkongen i det underbara vädret. Nu är det dock dags för mig att laga mat, plättar står på schemat hejsvejs♥.

Måndag

Imorgon har jag världens skönaste dag, sovmorgon till 11.50 där jag börjar med Samhäll och skriver prov. Sedan slutar jag för dagen, så underbart. Då blir det en sväng ner till stan med Adelina.

10 maj 2010


Slutade skolan tidigt idag då vi inte hade någon svenska, skönt som tusan. Ska vila en liten stund snart innan jag sätter igång med pluggandet. Det slog mig nyss att det ändast är en månad kvar tills jag tar studenten, en månad fatta vad lite. Jag blir helt pirrig i magen bara jag tänker på det, jag längtar så mycket.

Film & godis


Har precis tagit mig en varm och skön dusch samt gjort ansiktspeeling. Snart blir det att kolla på Wallander, svulla chips, godis och dricka cider. Imorgon är det tillbaka till skolan igen, dock slutar jag väldigt tidigt vilket känns skönt.

Gizmo på landet

Gizmo för första gången på mammas land.




Melissas lilla grav ♥

Grillning


Spetten ligger på grillen och doftar ljuvligt gott. Om en stund är det dags för käk och jag är sjukt hungrig. Efter maten blir det en tripp ut till mammas land, vi ska ta med Gizmo ut för första gången så det ska bli roligt att se hur han reagerar.

Söndag förmiddag


Vaknade för ett tag sen och ska strax göra mig en god frukost. Idag är det plugg som gäller för min del då vi har prov på tisdag. Sedan så blir det grillning ikväll och mys framför en söndagsfilm.


Förstår inte hur man kan skita it
.

Sanna Tipsar


Torr Shampo som hjälper mot fettit hår, pris ca 135 kr.
Spraya i hårbotten och gnugga in det lite, och vips så sugs fettet upp!.

Film

Ska slänga mig framför Tv:n och se på 28 dagar nu med Sandra bullock i huvudrollen. Chips och läsk har jag till hands, så det kan inte bli bättre.

Jäklar också filmen jag tänkte se började visst 20.00 så det sket sig, visserligen hade jag redan sätt filmen men den är ju rätt bra. Nåja det är vel bara att invänta nästa lördagsfilm.

Trött

Såhär känner jag mig just nu, vaknade alldeles nyss från en liten power nap sjukt skönt kan jag säga. Nu blir det nog att sätta på lite kaffe så jag kommer upp på benen igen. Ikväll håller jag mig hemma med mammsen vi har köpt en massa godis så vi klarar oss. Hittade föresten inget på stan förut heller men mamma gjorde. Nu är det dags att göra lite nytta här hemma hejsvejs♥.

Lördag

Idag är jag uppe tidigt. Sov nämligen hos älskling inatt och han skulle jobba idag så det blev en tidig lördag för mig. Mamma har precis gjort frukost så jag ska snart springa ut och äta lite. Senare blir det att åka till stan med mamma och kolla lite.


6 maj 2010


Trött som bara den, dags för en varm och skön dusch nu. Sen blir det att krypa ner i sängen med ett stort glas loka jordgubb/guava och en bok. Sen kommer jag nog somna rätt skapligt om jag känner mig rätt.

Something New



Dessa godsaker fick jag med mig hem från stan idag.

Torsdag


Kom hem för ett tag sen har som sagt varit på Lindex idag. Gud vad jag trivs där, alla är så underbara.
Är ruskigt trött nu och hungrig med för den delen. Jag funderar på att ta mig lite kaffe och försöka att plugga lite medans mamma håller på med maten. Hejsvejs.

5 maj 2010


Hann med maxi en snabbis idag då jag gjorde ett riktigt kap på denna snyggingen.

Fick lite plugg gjort förut iallafall, ett arbete klart skönt!.
Fick även min älskling på besök som åkte hem alldeles nyss. Det är dags för lilla mig att sova nu då det blir praktik imorgon mellan 09.45-17.00. Därefter går jag direkt hem till min älskade pappa, där jag ska äta en mysig middag.

To much


Ja vad ska man säga? det är sjukt mycket att göra i skolan just nu jag har verkligen ingen fritid alls känns det som. Att allting ska vara inne snart också gör inte det hela bättre. Jag får sådan ångest att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag förstår inte hur lärarna tänker när dom alla ger oss nya saker att göra såhär sent?. Ajja vad ska man göra det är bara att försöka göra det bästa av situationen och göra klart skiten. Ska på tal om det sätta igång med ett arbete nu, hejsvejs♥.

4 maj 2010



Oj vilken dag det har varit. Jag började skolan 8.10 med religion, fick tillbaka provet som vi gjorde förra veckan och jag fick VG vilket jag inte hade förväntat mig så jag blev glad. Därefter hade vi tre timmar hål som vi har varje tisdag, då blev det att plugga lite duktig som man är. Efter den långa håltimman hade jag samhäll för att sedan ha naturkunskap B där jag skrev prov.

Efter skolan blev det en tripp på stan med Linnea. Efter det åkte vi till maxi och hageby i hopp om att hitta en tröja som jag sökte men nix den var slut överallt. Fick dock med mig ett spets topp hem.
Skjutsade nyligen hem Linnea, hon följde med mig hem en stund där hon hjälpte mig att plugga. Har haft en toppen dag med min bästa, men nu är jag dock trött så snart dags att sova.

Monday


Bild från Juni 2007

Idag har det varit en pluggdag för min del, jag har nämligen prov imorgon hoppas verkligen att det går bra. Jag har även skickat in en uppgift så där var en grej avbockad från min lista, skönt.
Imorgon ska jag träffa min efterlängtade och saknade bästa vän det ser jag fram emot.  Ikväll ska jag sova tidigt så att jag är någorlunda pigg imorgon. Nu blir det att läsa till provet en sista gång innan jag går och lägger mig, bye♥.

Summer Pictures

Lite summer pics från 2009








3 maj 2010


Har äntligen kommit hem från skolan. nu ska jag tag mig något snabbt att äta, sen blir det att plugga hela dagen.

Header

Då har jag äntligen fått en ny Header, jag är skit nöjd den är enkel och snygg precis som jag ville. Tack så mycket Gabbie, hennes blogg hittar ni här http://onemonthwiththeholmgrensisters.blogspot.com/

Så vad tycker ni om min nya header?

Film mys


Snart är klockan 9 vilket betyder att det är söndags film. Fanns dock inte mycket att välja mellan denna söndag men det får bli Good Luck Chuck. Till det har jag cola, chips och en chokladkaka.

Love, Love, Love


Har legat i den underbara solen hela dagen, har även försökt pluggat lite.
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med pizza, är sjukt hunrig. Men tills hon kommer så går jag ut i solen ett tag till.

Underbart


Oh vilket underbart väder det är ute. Jag ska ut och njuta av det nu, jag ska sätta mig på balkongen och äta en god och mysig frulle. Kanske blir det även att plugga lite ute också.

Lördag kväll


Snart ska mammsen och hennes kompis gå så då blir jag ensam hemma. Men det går ingen nöd på mig, jag har ju chips och Loka jordgubb/guava. Det blir nog förmodligen att sätta på en bra film och svulla till den när dom gått.

Middag

Nu är maten äntligen klar, jag är hungrig som bara den det blir kycklingwok med ris. Mamma har en kompis här också, men senare så ska damerna dra sig utåt. Ikväll blir altså en lugn och skön kväll för min del, tur att jag har godis.

I mitt paket låg det...

Nya gardiner. Vet dock inte om jag tyckte dom var lika snygga som dom såg ut att vara i katalogen.

ORGINAL BILDEN

Lördag förmiddag

Kom hem från Daniel för en liten stund sen. När jag åkte in mot stan så mötte jag alla fina bilar och motorcyklar som varit med i första maj tåget, lite kul faktiskt. Har precis ätit en god frukost och snart ska jag ta bilen för att åka och handla lite gott till kvällen, sen ska jag även kolla om kiosken har öppet så jag kan hämta ut ett paket som kommit.

RSS 2.0