Shopping Milano





Dessa fina saker fick jag med mig hem ifrån Milano.

Idag har jag jobbat, och kom nyligen hem. Håller just nu på att fixa mig, det är nämligen kalas/party som står på schemat. Sitter även med en stor kopp kaffe i hopp om att bli lite pigg. Men jag har inte tid att sitta här just nu så det är bäst jag återgår till att fixa mig så jag är klar när pappa ringer, hejsvejs.

Milano, del 2








Idag har jag och min älskade Carro varit iväg på stan och shoppat. Jag fick med mig en klänning, två halsband och ett skärp hem. Efter shoppingen så åkte vi hem till Carro en sväng. Vi tog oss en god stor kopp kaffe och satte oss och bara pratade om allt och inget. När Carro sedan åkte iväg för att tränaa så mötte jag upp min andra underbara tjeja Linnea. Vi köpte med oss en massa gott hem och satte oss hemma hos henne och myste.

Milano, del 1









Igårkväll kom jag hem efter att ha spenderat 4 dagar och 3 nätter i Milano. Jag var där tillsammans med Daniel och hans familj. Vi har haft det hur bra som helst och mycket fint väder med strålande sol. Jag måste säga att Milano är en mycket fin stad, och dessutom är det nog en av det bästa shopping städerna. Det fanns hur mycket butiker som helst, vi hann nog inte ens gå i hälften av dessa på de 4 dagar vi var där. Så är man ute efter att shoppa så ska man helt klart åka dit.
Jag har även hunnit med att äta en massa god mat, testat på ångbastu och druckit drinkar m.m. Jag kan inte säga annat än att jag har haft det underbart.

April 19, 2011

I söndagsnatt, natten intill måndagen så åkte jag på maginfluensa. Jag har altså pendlat mellan toan och sängen medans alla andra legat ute i solen och gottat sig. Idag mår jag bättre men känner mig inte helt kry. Huvudet värker som en bomb och min kropp känns svag, men det kan man förstå så som den fått lida. Blir att slå på en film nu och fortsätta vila.

April 16, 2011





I fredags så hade jag en mys kväll för mig själv vilket var enormt skönt. Lånade hem alla Twilight filmer av Carro då jag hade tänkt sätt alla 3 efter varandra. Dessutom har jag inte sätt den sista filmen än, så det kändes som en bra idé. Klockan sprang iväg och jag lyckades bara se 1:an och 2:an, så ska nog försöka se den sista ikväll.

Igår var jag iväg och handla med mamma och brorsan. Införskaffade en resväska (handbagage), eftersom jag åker snart. Efter det så blev det en dusch och snabbt fixa sig för att bege sig hem till Malin för grillning med tjejerna. Mysig och lyckad kväll, skjutsade ner tjejerna till puls mot kvällen. Själv åkte jag hem till min älskling och myste.

April 14, 2011

Suttit ute i den underbara solen i stort sätt hela dagen, underbart. Nu har jag precis tagit mig en dusch och ska strax promenera hem till älsklingen.

April 11, 2011



Har haft världens bästa dag tillsammans med mina tjejer idag. Började dagen med att ställa i ordning möblerna på balkongen. När jag var klar med det så begav sig jag, Linnea och Alexandra ut i solen för att njuta av värmen. Vi mötte även upp Malin så gick vi och köpte glass och fortsatte att njuta ute av det underbara vädret. Mot eftermiddagen så gick vi hem till mig för att grilla på min balkong. Där har vi även suttit in på kvällen och bara pratat. Jag kan inte säga annat än att jag älskar detta väder, jag har suttit i t-shirt halva dagen sommarkänslor.

Ikväll blir det att försöka komma i säng tidigt för imorgon vankas det jobb.

Adidas


Fick med mig denna parfym hem idag, den är riktigt god och sommar fräsch.

April 10, 2011

Varit ute med mamma på landet idag och krattat som en tok. Efter ett par timmar på landet så blev det att åka hemmåt. Min kära vän Gabbie kom hit och klippte mig och mammsen så nu är håret fräscht igen. Efter det så blev det att grilla, och satan så gott det var. Nu blir det att kolla på Stockholm - Båstad, bye.

April 9, 2011


Pic; Nicole Richie
Vaknade upp hemma hos min älskling, tog på mig mina reebok easytone för att promenera hem i det härliga vädret. Man blir så himla glad när vädret är såhär, jag hoppas verkligen att det håller i sig nu. Imorgon skulle det iallafall bli bra väder också, så då följer jag med mamma ut till landet. Annars har jag bara slappat idag och ätit god mat med mammsen. Nu kollar jag film på kanal 5 så jag ska återgå till den nu, bye.

April 8, 2011

Jag börjar dagen med en god frukost; fil och linfrön, en avocado och ett ägg.

Om en stund så blir jag hämtad av Carro. Vi ska ta oss en kopp kaffe och bara umgås.
Ikväll blir det att träffa älsklingen och ha en massa myyyys.

April 7, 2011

Började dagen med att vakna tidigt för en gångsskull, vilket var jäkla skönt. tog mig en god frukost och satte sedan igång att dammsuga lite. Självklart kom även huvudvärken tillbaka igen så det blev att ta det lungt på dagen. Runt kl 16 så tog jag och Linnea bilen ut till Hc för att möta upp Malin och kika lite i butiker. Jag kom hem med lite fina underkläder. Blev även en lång kvällspromenad för mig och Linnea i våra älskade reebok easytone.

April 6, 2011


Pic; Megan Fox
Igår blev det jobb för min del från 06.50 - 18.00. Efter det tog jag bilen raka vägen hem för att få mig en skön dusch samt lite mat i magen.
Idag blev det att åka till Maxi tillsammans med Linnea och Gabbie. Vi lunchade samt kollade lite i butikerna. Jag fick med mig en keps hem, men då det ej vill funka att lägga in bilder så får ni se imorgon istället. Blev även en kort tripp in till stan.

Shopping






Här är lite nytt som jag fick med mig hem från stan förra veckan.
Höga jeans, linne, magtröja, byxdress & skor.

April 3, 2011






Nu var det ett tag sedan jag skrev här och anledningen till det är att jag helt enkel haft annat för mig. Veckan som gått har jag jobbat, umgåtts med vänner, käkat på Deli, shoppat och i fredags så firade vi Emmas 20 års dag. Förfest hos Emma som var hur lyckad som helst. Vi drog vidare till Puls utan vårat fördelsedagsbarn som tyvärr inte kunde följa med.


RSS 2.0