Tisdag


( Bättre bilder på jackan kommer senare )
Idag kom världens sötaste Gabbie hit och klippte mig, det fick bli topparna. Jag blev nöjd och håret känns mycket fräscht. Efter det tog vi en tripp ner till stan för att kolla in Make up stores visning. annars har jag bara sätt film med tjejerna under kvällen, det fick bli filmen The reef dock ingen höjdare som jag trodde. Föresten så kom min fina pälsjacka på posten idag och jag är sååååå nöjd.
Nåväl nu är det dags för mig att slagga, upp tidigt för ett litet möte Adios.

101130

Blev att ställa klockan idag då några gubbar skulle komma hit och kolla våran dusch kl 10.30. För tillfället så är det något fel på vårat varmvatten, skruvar man åt det varmaste så är det ändå inte varmt. Man får helt enkelt frysa när man duschar inte alls skönt. Så det ska dom fixa idag och det ser jag fram emot. Förövrigt så fyller en väldigt fin människa år idag GRATTIS ADELINA :)

Siktar mot toppen så långt jag kan nå

Grymt jäkla bra!


Söndag

Gårdagen:
Förfest hos Daniel
Utgång - Otten
Idag är det söndag och slapp dag. Dessutom är jag bakis och har precis fått i mig den första måltiden på hela dagen. Därför ska det bli så jäkla skönt att bara vara hemma med Daniel, mysa äta gott och se film. Nu ska jag slappa vidare, jag är så himla trött.

Underbart

Så sjukt jävla bra, han måste vinna.


Fredag

Idag är det fredag och det är alltid lika underbart med helg. Lagade nyss till lite tacos till mig och mamma jag tröttnar aldrig på det, så jäkla gött. Nu ska jag strax ta och fixa mig för ikväll ska jag på bio med Daniel och ett par andra. Det är nämligen premiär för filmen 4 år till. Kollade trailern för en stund sen och den verkade faktiskt riktigt bra. Men men nu ska jag fixa mig för jag ska hem till Daniel innan, hejsvejs.


101125


Gått på stan idag med Carro och Ela, vi kollade efter lite julklappar. vi hann även med en lång och mysig lunch på Paus, deras sallad är ju bara för underbar. Föresten satan vad kallt det var ute idag, man fryser ju ihjäl. Ajja en kopp te blir det nu sedan tv och en stor filt, adios.

Film


Ligger och kollar på filmen Cliffhanfer med Sylvester Stallone i huvudrollen. Den verkar vara riktigt bra faktiskt och hittills har den varit spännande. Ska återgå till filmen nu hejsvejs.

101124



Har hållt mig inne hela dagen idag också, förutom en kort sväng då jag gick ut och skottade lite. Annars har jag tagit mig en varm och skön dusch samt slappat framför tv:n. Om en stund så tänkte jag ta hand lite om mig själv och köra lite peeling och mask i ansiktet. Ska även byta till rena lakan i sängen, det finns inget bättre än att lägga sig i nytvättade lakan när man är nyduschad. Men först ska jag få lite mat i magen, så ska gå och se hur det går för mammsen och maten, hejsvejs.

En månad kvar till jul


( Bild från den 24e December 2007 )
sitter och dricker dagens första kaffe samtidigt som jag kollar ut från fönstret. Det snöar idag igen något jag inte gillar. Självklart är det mysigt med snö inför jul men det är faktiskt en hel månad kvar tills dess. Jag tycker att det åtminstonde kan sluta snöa, så att man slipper få all snö i ansiktet så fort man ska ta sig någonstans. Men nu ska jag försöka ta mig något att äta, adios.

101123


Har hållt mig inne hela dagen från snörusket, riktigt skönt faktiskt. Såg precis klart på Desperate housewives så nu funderar jag stark på att slå på en DVD film. Ska försöka komma i säng skapligt också så att jag orkar mig upp tidigt imorgon. Hejsvejs.

23e november 2010

Igår så mötte jag upp tjejerna på stan för att kolla runt lite, vi hann även med en god fika. Jag fick med mig en film hem ifrån stan och det var självklart Sex and the city 2. Nu har jag både ettan och tvåan och jag älskar dem båda två, sinnessjukt bra filmer. Även Linnea fick med sig den filmen hem så vi begav oss hem till henne för att kolla på den. En familje pizza till filmen köpte vi också, kanske en aning onödigt då det var ungefär en hel pizza kvar när vi var mätta.

Idag blir det nog lungt, det verkar som dom flesta är sjuka på ett eller annat sätt. Linnea är magsjuk och feber, Carro har vinterkräksjukan, och även Emelie kände sig febrig igår. Det är nog bäst jag stannar hemma idag så jag inte blir sjuk jag också, nog för att jag ALDRIG blir sjuk peppar peppar i trä. Känner ändå inte för att gå ut i snörusket så att stanna inne i värmen och kolla ut låter som en bra idé, hejsvejs.

111021

Nu packar jag väskan och åker hem till Daniel, myskväll.

Så mycket bättre


( Satan vad jag diggar september - Petra marklund. )
Har haft lite besök här hemma av min kusin och min fabror, jätte trevligt att ha dem här. Nu har de precis åkt och jag sitter och kollar på reprisen av Så mycket bättre. Det programmet är så jäkla bra, älskar att höra alla tolkningar av låtarna.
Idag är det ju söndag, dvs vilodagen för många och även för mig. Iväll är det bästa Beck på tv som jag självfallet ska se. Sedan blir det nog att åka hem en sväng till min fina älskling som kommer hem från Göteborg idag.

101120

Im home, blev tidigare än vad jag väntat men det är ju alltid skönt. Jag är helt slut i fötterna kan jag tala om, så jag ska faktiskt bara slänga mig i sängen och kolla film. Efter det ska jag sova så jäkla göttttttt, idag är jag glad ihih :D.

Lördag

ska käka lite lunch nu sedan ska jag åka och jobba kl 14.00. Blir ingen mera uppdatering för slutar inte förens inatt. då blir det raka vägen hem och sova, hejsvejs.

101119

Min snygga kompis Emma den 4e november 2007, när vi skulle köpa pizza.

Fredag


Bild; recept.nu
Ikväll blir det lungt för min del då jag ska jobba imorgon. Min kusin från stockholm kommer även till norrköping ikväll så då ska vi passa på att ses. Nu ska jag dock ta och laga lite mat, det får bli hamburgare med pomme.

Old pictures




Hittade några härliga gamla bilder från Nyår 2007.

101118

Följde med Linnea till frisören idag. Hon gjorde slingor och klippte sig, det tog ett bra tag innan hon blev klar haha. Efter det promenderade vi ner till stan och åt lite på MC. Sedan en snabb tripp på stan innan det stängde. Nu är jag hemma igen trött as hell så nu blir det att ta det lungt.

City

Gått på stan med Caroline idag, kände att det var en massa småsaker som jag behövde. Promenerade ner till stan och även hem, riktigt skönt men satan vad kallt det är ute nu. Sitter hemma i myskläder och känner mig jäkligt frusen. Blir nog att göra en god kopp te och sätta sig i soffan.

101116

Kom precis hem ifrån Linnea då gulliga Emelie skjutsade hem mig. Har haft en trevlig kväll med Linnea, Emelie och Erica. Vi har sätt på tv, pratat skit och ätit sallad från Napoli. Nu är jag hemma och en aning trött, så ska slänga mig i sängen och kolla på tv.

Tisdag

Linnea kom hem lite senare än väntat igår så vi hann inte ses. Jag stannade då kvar hos min älskling istället, och så gjorde vi våfflor mums. Ska få träffa min efterlängtade tjej idag istället och det ska bli riktigt roligt. Du anar inte hur mycket jag har saknat dig min bästa vän.

idag kommer..

Äntligen min efterlängtade Linnea hem, vilket jag tycker är underbart skönt. Jag ska ta en tripp till Daniel snart och senare ikväll när Linnea har kommit hem så ska jag förbi där och säga hej. Ska fixa mig lite nu sedan ta bilen till min fina älskling, adios.

101114

Har inte så mycket att skriva, har inte gjort mycket alls idag. Stod för matlagningen förut då det fick bli tacogratäng, riktigt gott. Ikväll blir det film, antingen beck eller wanted jag har inte bestämt mig ännu vilken jag vill se. Har köpt hem lite gott att äta till kvällen, bland annat vindruvor med mera. Nu ska jag bunkra upp allt gott inför filmen, adios.

Lördag


Såg precis klart på "What happens in vegas" , älskar filmen den är så jäkla bra. Nu blir det att krypa ner i sängen och fortsätta kolla lite tv innan det är dags för att sova, hejjjsvejsssssssss.

Free Fallin


Underbar låt.

101113

Har precis fått i min lite mat, potatisgratäng, kött och sallad så nu är man mätt. ska lägga mig en stund på spikmattan snart för jag har så jäkla ont i ryggen. Ikväll blir det att vara hemma igen, jag har inge ork alls till att göra något. Det är så himla skönt att bara vara hemma. Senare blir det film med mammsen, jag såg att "what happens in Vegas" är ikväll och den är ju riktigt bra.

101112


Har haft en mycket trevlig kväll med mammi, men nu är hon på väg ut. Min kväll fortsätter med att kolla på spider man och dricka vin, i like.

Fredag


Har precis käkat lite middag med mammsen, riktigt gött var det. Nu sitter jag och dricker ett glas rött, också riktigt gött.  Ikväll blir det en hemmakväll med film, mamma ska ut så jag blir ensam med katten min. Ska bli riktigt skönt att bara loppa sig i soffan haha. Snart blir det en irish coffee hejsvejs.

Relator


Min dag har börjat bra, jag sov ut och åt en väldigt god frukost. Har hunnit med att träna lite med och nyss tog jag hand lite om mig själv. Gjorde ansikts peeling, la mask och återfuktade. Senare så blir det att gå till Daniel där jag ska spendera min natt. Nu blir det kaffe  och lite små fix här hemma hejsvejs.

Härlig låt, och jag hade inte en aning om att det var Scarlett johansson som sjöng.


Christina Aguilera



Denna kvinna är ju så sjukt jäkla vacker och snygg. dessutom är hon en av det bästa sångarna som finns.

101110


Kom precis in efter att ha varit ute på en promenad. Tog några bilder så att Heidi kan se hur jäkla skönt de har det i Spanien. Detta är inget att längta hem till kallt och blött, sedan blir det mörkt ute alldeles för tidigt. Fast vi saknar ju Heidi enormt mycket här hemma också. Nu är det dags för te i soffan adios.

9:e november


Varit med Caroline idag, vi har fart runt lite samt lunchat tillsammans. Vi Åkte även hem en sväng till mig kollade lite tv, drack kaffe och bara pratade. Nu är jag rätt trött så ska slänga mig i sängen och kolla tv, ska försöka sova skapligt idag så man kan komma upp lite tidigare än vanligt.

101109


Fasan jag är så jäkla trött på allt för tillfället. Det kanske är min ilska som talar nu, jag har ingen aning. Jag känner att jag behöver en stor förändring och det är snart. Jag hoppas jag kan få lite flyt angående en annan sak också, då skulle jag bli så jäkla glad. Inte nog med att det snöar ute också, hatar snö.

Uppfriskande

Sådär då var man hemma igen efter en promenad på ca 40 - 60 minuter. Det var riktigt uppfriskande och skönt att gå ute i kylan. Men nu är jag som sagt hemma igen och en aning frusen så jag ska värma en kopp te, tända lite ljus och sätta mig i soffan med en skön filt.

101108

Tar på mig varma och mysiga kläder och beger mig ut på en promenad.

7:e november 2010


Legat hemma med mamma och slappat hela dagen. Såg nyss klart på Beck så nu kikar jag lite på EMA galan.

Lördagen i bilder





Rolig kväll hemma hos Alex igår med trevligt folk. Det bjöds på god mat + drinkar och kvällen avslutades på otten.

101106

Städat, torkat golv, diskat och handlat mat. Allt detta gjorde jag när jag kom hem från farmor. Nu har jag precis kommit ut ur en skön dusch. Ska börja fixa mig inför kvällen alldeles strax, ikväll ska vi hem till Alex och fira honom. Kommer nog bli en trevlig kväll. Mitt huvud värker då jag ej fått något kaffe idag, så jag håller på att brygga lite nu. Nåväl jag ska inte sitta här utan jag ska börja fixa mig lite smått, hejsvejs.


Lördag

Gårdagen var hur mysig som helst, jag och Daniel kollade först på idol. Efter det gick vi och hyrde Iron man 2 som vi såg på samtidigt som vi gottade oss med ett glas rött och en liten chokladbit.
Nu strax ska jag bege mig till blacka hem till farmor, mys.

5:e november

sådärja då var väskan färdig packad, så nu beger jag mig hem till Daniel.

Fredag

Ojsan inget uppdatering igår, men ska berätta lite kort om min gårdag. Åkte hem till Caroline där vi tog det lungt drack kaffe och kollade tv. Runt 20.00 någongång så bestämde vi oss för att åka hem till Linnea då hon skulle till Thailand idag då. De andra tjejerna kom också dit och vi satt där och hade det trevligt tillsammans. Självklart var vi alla riktigt avundssjuka på lilla Linnea som ska gotta sig i 10 dagar. Nåväl kvällen fortsatte till Max för lite käk, dock utan Linnea då hon behövde sova lite. Mer än så hade inte min gårdag att erbjuda.

Idag är det fredag och jag har sovit ut, vilket är riktigt skönt. Ska träffa min fina Daniel lite senare idag och då blir det massor med mys. Nu ska jag göra mig en god frukost samt ta en kopp kaffe så jag kan vakna till lite. Hejsvejs.

101103


Såg precis klart på Grey's anatomy. Nu är jag trött så ska krypa ner i sängen och fortsätta kolla på Tv, bye.

Many nights we've prayed


Hemma igen efter att ha varit ute på äventyr med Carro haha. Sitter här helt proppmätt, lagade till pasta carbonara samt gjorde lite sallad nyss och det var riktigt gött. Nu ska jag slänga mig på soffan och kanske ta en 20 minutare på spikmattan, adios.

Mössa


Denna mössa fick jag med mig hem igår.

Nu ska jag göra mig i ordning sedan träffa Caroline, hejsvejs.

3:e november

Sitter och dricker en god koppa kaffe och ska strax göra mig lite frukost. Trots att det är mörmiddag så är det rätt mörkt ute, dessutom så blåser det som bara den. Den här månaden är inget vidare tycker jag. Nu blir det iallafall att göra fruskot seda får vi se vad dagen erbjuder, bye.


101102


Följde med Caroline till Maxi idag då hon skulle köpa jackan som hon kollat på. Blev att kolla vidare i lite andra butiker också, och jag fick med mig en mössa hem. På hemvägen bestämde vi oss för att stanna till i stan och köpa med oss lite godis hem. Vi drog vidare hem till mig där det blev att kolla på Titanic, den filmen är så underbar och man tröttnar aldrig på att se den. Nu blir det att kolla tv byeeeeee.

1:e november


Idag har jag åkt en sväng till maxi med min fina och underbara vän Caroline. Efter det åkte jag hem då mammas bror kom hit en sväng. Nu blir det te och fortsätta kolla på Top model.

RSS 2.0